2 januari 2020 door Thijs in Algemeen

De afgelopen weken maakte je door een beoordeling achter te laten kans op een rugtas van EVOC. Wie een beoordeling over een skigebied of skidorp heeft gegeven, maakte automatisch kans op de EVOC LINE R.A.S. 20l ter waarde van € 220,-. In dit weblog maken we de winnaar van de rugtas bekend. Heb jij helaas niet gewonnen? Niet getreurd, want door te stemmen op de Snowplaza Awards maak je kans op één van de 10 skibrillen van SINNER.

Winnaar van de EVOC LINE R.A.S. 20l

Door een beoordeling achter te laten op Snowplaza, maakte je kans op de LINE R.A.S. 20l rugtas van EVOC. Deze rugzak is ‘lawine airbag compatible’ en zit met 100% zekerheid goed op de rug (boddy hugging). Alle compartimenten zijn snel toegankelijk en de rugzak heeft extra brede heupbanden voor een goede ondersteuning. Bij deze willen we Kevin van Heun van harte feliciteren. Met jouw beoordeling over Bramberg am Wildkogel heb je de rugtas gewonnen. Je ontvangt een mailtje met meer informatie op het door jou opgegeven e-mailadres. Snowplaza wenst je veel plezier met de prijs!

We hopen natuurlijk dat je, nu de winactie is afgelopen, gewoon doorgaat met het achterlaten van beoordelingen op Snowplaza. Jouw tips en ervaringen kunnen doorslaggevend zijn bij de zoektocht van een ander, maar ook andersom. Laat hier een beoordeling achter >

Snowplaza Awards: stem en win een skibril van SINNER

De Snowplaza Awards zijn weer van start gegaan! De komende maanden gaan we op zoek naar ‘de beste’ in 10 verschillende categorieën. Wat vind jij het beste skigebied? Waar ga je het liefst skiën met de hele familie? Door te stemmen op je favorieten maak je kans op één van de SIN VALLEY skibrillen van SINNER ter waarde van € 99,99! Klik hier om naar de Snowplaza Awards 2020 te gaan >Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.