8 november 2019 door Florien in Aankondigingen

November kon niet beter van start gaan, dan met een flinke laag verse sneeuw. Een goed moment om de winnaar van de Galtür prijsvraag bekend te maken. De afgelopen weken kon je op Snowplaza deelnemen aan de winactie. Door het juiste antwoord te geven op de vraag 'Met welke titel is Galtür in 1997 onderscheiden?', maakte je automatisch kans op een wintersport naar Galtür met Sunweb.

Wintersportbestemming Galtür

Aan het eind van het Paznaun ligt het sfeervolle dorpje Galtür. Ondanks dat het bekende Ischgl op slechts 9 km afstand ligt, vind je hier geen massatoerisme. Echt druk wordt het in Galtür niet snel en dus kun je in alle rust van de ruim 40 km aan pistes genieten. Galtür is ideaal voor families, maar ook voor rustzoekers. Het skigebied is zeer sneeuwzeker en het pisteaanbod is overzichtelijk. Tip: je kunt hier ook avondskiën!

Het Vaya Resort in Galtür ****+

Het Vaya Resort Galtür ****+ ligt op een mooie locatie in het dorp. Dit recent gerenoveerde complex heeft alles in huis voor een fijne wintersportvakantie. De ruime appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Je geniet hier onder andere van de volgende faciliteiten: zwembad, wellness, een bar en restaurants. Het skigebied ligt op ongeveer 2 km afstand. De skibus stopt voor de deur.

Vaya Resort Galtur

En de winnaar is...

We zullen je niet langer in spanning laten zitten! Het juiste antwoord op de prijsvraag is 'luchtkuuroord'. Uit alle goede inzendingen is één winnaar getrokken. Patrick Ewald, van harte gefeliciteerd! Jij gaat in januari naar Galtür. We hebben een mailtje gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. We hopen dat je er een hele fijne vakantie gaat beleven! De prijs wordt mogelijk gemaakt door Sunweb.

Nieuwe winacties op Snowplaza

Heb je niet gewonnen? Helaas! Geef de hoop natuurlijk niet op. Houd Snowplaza in de gaten, want wie weet komt er binnenkort wel weer een leuke winactie!

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen