5 november 2019 door Thijs in Nieuws

En ja hoor! Het gaat momenteel los in Oostenrijk! De sneeuw komt met bakken uit de hemel en inmiddels is er al een flinke laag gevallen. Dit gaat hele dag zo door, waardoor hoeveelheden van 50 centimeter niet zijn uitgesloten! De meeste sneeuw valt momenteel tussen de Arlberg en Innsbruck. In dit weblog hebben we de mooiste beelden van vanochtend voor je op een rijtje gezet.

Eerst Frankrijk en Italië, nu Oostenrijk!

Nadat afgelopen zondag Frankrijk en Italië aan de beurt waren, is het nu tijd voor verse sneeuw in Oostenrijk. Op veel plekken sneeuwt het hevig en zelfs in enkele dorpen is alweer een een wit laagje te zien. Na vandaag krijgen we te maken met een wisselvallig weerbeeld, waarbij er iedere dag wel een paar centimeter sneeuw kan vallen. Op vrijdag nemen de hoeveelheden weer toe (± 30 cm) en zaterdag wordt het bovendien ook nog eens een stuk kouder. Al met al gaat Oostenrijk een winterse week tegemoet en over 7 dagen kan er zomaar een meter sneeuw zijn gevallen!

Vent

Webcam Vent
Vent

Innsbruck / Patscherkofel

Patscherkofel

Lech am Arlberg

Webcam Lech
Lech am Arlberg

Gurgl

Webcam Gurgl
Kom jij ook naar de Snowplaza Ski Opening Gurgl? Boek nu en win je verblijf en skipas >

Kühtai

Kühtai

Seefeld

Rosshüte, Seefeld

Nauders

Nauders

Sonnenkopf

Sonnenkopf

Warth - Schröcken

Salober Ski Arena, Warth - Schröcken

Samnaun (Zwitserland)

Webcam Samnaun
Samnaun

Sulden am Ortler (Italië)

Webcam Sulden
Sulden am OrtlerTijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.