15 oktober 2019 door Florien in Aankondigingen

Nog heel even wachten en dan gaat skiseizoen 2019/2020 eindelijk van start. Een goed moment voor een te gekke winactie! Samen met partner Sunweb hebben we een prijsvraag opgesteld. Door het juiste antwoord te geven op de vraag, maak je kans op een 5-daagse wintersport naar het Vaya Resort in Galtür (Paznaun). De prijs is voor 2 personen, inclusief skipas.

Een wintersport naar Vaya Galtür

Gelegen op een prachtige locatie in Galtür, vind je het Vaya Resort Galtür ****+. Dit recent gerenoveerde complex heeft alles in huis voor een fijne vakantie in de sneeuw. De appartementen zijn van alle (luxe) gemakken voorzien en daarnaast kun je genieten van faciliteiten als een zwembad, wellness, bar en restaurants. Het skigebied ligt op 2 km afstand en de skibus stopt bijna voor de deur.

Vaya Resort Galtür

Wat kun je winnen?

Door op deze pagina het juiste antwoord te geven op de vraag 'Met welke titel is Galtür in 1997 onderscheiden?', maak je kans op een wintersport naar Galtür. Tip: het antwoord vind je hier. Details van de prijs:

  • Een wintersport voor 2 personen
  • Vaya Resort Galtür
  • Op basis van logies en eigen vervoer
  • Inclusief 4-daagse skipas voor Silvapark Galtür
  • Vertrek in januari 2020

Wintersportbestemming Galtür

Galtür is een sfeervol dorpje aan het eind van Paznaun. Ondanks dat het bekende Ischgl op slechts 9 km afstand ligt, vind je hier geen massatoerisme en drukte. In alle rust kun je genieten van een fijn skigebied met ruim 40 km aan pistes. Zowel op als naast de piste kun je heerlijk skiën. Uiteraard is er 's middags voldoende keus aan fijne berghutten.

Skigebied Galtür

Hoe doe je mee met de prijsvraag?

Wil jij kans maken op deze te gekke wintersportvakantie naar Galtür? Geef dan het juiste antwoord op de prijsvraag en wie weet vertrek jij in januari 2020 naar deze prachtige wintersportbestemming. Meedoen kan tot en met 7 november 2019, op 8 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door reisorganisatie Sunweb.nl. De prijs wordt verloot onder alle deelnemers die het juiste antwoord hebben ingevuld. 

Heel veel succes! Ga naar de prijsvraag en doe mee >

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen