Doe mee en win een wintersport in Zwitserland

Van 12 t/m 24 januari 2020 reizen onze redacteurs Florien en Yvonne door het prachtige Zwitserland. Tijdens deze reis ontdekken ze maar liefst vijf bestemmingen: Davos - Klosters, Arosa - Lenzerheide, Engelberg, de Jungfrau Region en Saas - Fee. Volg de dames via onze Instagram- en Facebookpagina. Op elke bestemming nemen ze je mee de piste op, tijdens een live uitzending op Facebook. Hier volg je de hele reis en vind je de hele planning. Ook kijk je hier alle Facebook Live uitzendingen terug. Waarom je dat wilt doen...?

Als je alle live uitzendingen kijkt dan zul je ontdekken dat in de eerste paar minuten van de uitzending een woord of symbool getoond wordt. Dit woord of symbool is onderdeel van een zin. Weet je de hele zin? Doe dan via onderstaand formulier mee aan de prijsvraag! Je kunt deelnemen t/m 26-02-2019. Let op: je mag maar één keer meedoen aan de prijsvraag.

Dit kun je winnen:

We gunnen iedereen een vakantie in het prachtige Zwitserland! Daarom verloten we één keer: 3 nachten in een 3* hotel in Saas Fee, inclusief ontbijt en een 3-daagse skipas, voor 2 personen! Hoe gaaf is dat?!


De winnaar van de prijsvraag is Sebastiaan Schutijser. Gefeliciteerd! Skigebied Saas Fee Zwitserland

Davos Klosters

Arosa Lenzerheide

Engelberg

Jungfrau Region

Saas Fee