Win een 5-daagse wintersport in Zell am See - Kaprun

Goed nieuws! Ook dit seizoen hebben we samen met Sunweb weer een te gekke prijsvraag voor jullie opgezet. Door het juiste antwoord te geven op de vraag, maak je dit seizoen kans op een 5-daagse wintersport in Zell am See - Kaprun. De reis is voor twee personen en je verblijft tijdens je vakantie in VAYA Kaprun, op basis van logies en eigen vervoer. De prijs is inclusief een 3-daagse Ski ALPIN CARD skipas. De reis is geldig voor vertrek tussen 17 en 31 januari of in april 2021. Mocht dit vanwege de huidige coronasituatie niet door kunnen gaan, dan wordt er door Sunweb een alternatief geboden. Dit kan een andere vertrekdatum zijn of een andere (gelijkwaardige) bestemming.

Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige prijs? Het is heel simpel. Geef het juiste antwoord op de vraag "Welke lift heeft de Kitzsteinhorn in 2019/2020 met de Maiskogel verbonden?" en laat je gegevens achter. Kleine tip: je vindt het antwoord op deze pagina. Je kunt tot en met 23 december 2020 meedoen met de prijsvraag, op 24 december 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt op onze website en Facebookpagina. Succes!

Vaya Kaprun

En de winnaar is...

Gefeliciteerd Luca Kikken! Jij bent de gelukkige winnaar van deze wintersport naar VAYA Kaprun. We hebben je een mailtje gestuurd op het mailadres dat je hebt opgegeven.

bed Vaya Kaprun

Studio Vaya Kaprun

Vaya Kaprun kamer

Eetkamer Vaya Kaprun