30 december 2018 door Yvonne in 'Algemeen'' | 0 Reactie(s)

De kerstdagen liggen alweer achter ons, maar gelukkig duurt de kerstvakantie nog een volle week. Waar het weer afgelopen dagen rustig was in de Alpen, staat voor vandaag en morgen op sommige plekken sneeuw op de planning. Geen witte kerst, maar wel een witte jaarwisseling?! Aan de webcams te zien is het op veel plaatsen mistig en valt er sneeuw. Hieronder een aantal beelden op een rijtje.

Komende dagen verse sneeuw

Zoals je afgelopen vrijdag in ons Alpenweer kon lezen, is vanaf vandaag weer verse sneeuw verwacht. Met name Oostenrijk en Zwitserland hebben geluk. Aan de zuidkant van de Alpen blijft het rustig. Morgen in de loop van de dag gaat het opklaren en daarna volgen een aantal droge dagen. Lees morgen in het Alpenweer meer en duim ondertussen voor een heerlijk pak verse sneeuw...

Live beelden:

Witte daken in Ellmau

Live vanaf de Kitzsteinhorn

Ook in Mayrhofen kleuren de bomen wit

Mist en sneeuw in Samnaun

Dik pak verse sneeuw in Dienten, skigebied Hochkönig

Dikke vlokken in Dienten

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Yvonne is geen ochtendmens, maar als er een piste in de buurt is staat ze het liefst zo vroeg mogelijk bij de lift. Genieten is het belangrijkst. Zowel op het snowboard, tijdens het rodelen, in de après-ski of van een heerlijk bord eten in een knusse berghut.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen