Skip to navigation Skip to main content

Winterberg & Willingen kleuren wit

17146 - Winterberg & Willingen kleuren wit (1)

Maandag konden we je blij maken met flink wat verse sneeuw in de Alpen. Maar niet alleen daar heeft het gesneeuwd, ook in Winterberg en Willingen is dat het geval. De temperaturen zijn de afgelopen dagen niet boven het vriespunt gekomen en gisteren en vannacht heeft het eindelijk gesneeuwd. Nog geen grote hoeveelheden, maar genoeg om blij van te worden! In dit weblog hebben we een aantal webcambeelden voor je op een rijtje gezet.

Wat is de weersvoorspelling voor Winterberg?

Vandaag is het de hele dag bewolkt in Winterberg met hier en daar kans op neerslag. De temperaturen blijven onder nul en dat zal morgen tot het begin van de middag ook nog zo zijn. Na donderdag wordt het iets zachter en stijgen de temperaturen tot boven het vriespunt. Vooralsnog zijn er nog geen berichten op grote hoeveelheden sneeuw in Winterberg. Laten we hopen dat het in ieder geval koud genoeg blijft, zodat men genoeg sneeuw kan produceren. Voor Willingen zijn de weersvoorspellingen ongeveer gelijk.

Winterberg - Kleine Büre

Winterberg - Büre Bremberg X-Press

Winterberg - Rauher Busch

Winterberg - Quick Jet Talstation

Willingen-Usseln

Skigebied Willingen

Willingen

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.