15 januari 2019 door Thijs in 'Evenementen''

Mini-helikopters, spectaculaire sprongen met een quad, ski-acrobatiek en prachtige formatie-afdalingen; het zijn slechts een paar ingrediënten van de skishow ‘Fire meets snow’. De skishow vormt het hoogtepunt van de ‘Hochfügen Nacht’ in skigebied Hochzillertal-Hochfügen. Tijdens deze avonden kun je ook zelf de verlichte pistes op of gaan rodelen. De ‘Hochfügen Nacht’ met skishow ‘Fire meets snow’ vindt van 31 januari tot 14 maart 2019 iedere donderdagavond plaats.

Skishow ‘Fire meets snow’

Tijdens de Hochfügen Nacht kun je je verheugen op een spectaculair avondje uit. Fakkels, vuurwerk, muziek en spectaculaire stunts maken het zeer de moeite waard om in de avonduren naar Hochfügen te komen. De vijf skischolen van Hochzillertal-Hochfügen hebben hun krachten gebundeld en zijn samen tot een prachtige show gekomen. Formatie-afdalingen worden afgewisseld met freestyle stunts op de kickers en dan vliegen er weer drones met LED-lichten boven de piste. Op de beukende beats van de Duitse band Rammstein wordt de finale ingezet, waarbij er paragliders met ski’s aan hun voeten op het sneeuwtoneel verschijnen. De vijf pistenbully’s doen je in een monstertruckshow belanden, waarna ‘Fire meets snow’ wordt afgesloten met een gigantisch vuurwerk.

Donderdagavond = Hochfügen Nacht

De skishow ‘Fire meets snow’ wordt tijdens wintersportseizoen 2018/2019 zeven keer georganiseerd. Van 31 januari tot 14 maart 2019 vindt de skishow iedere donderdagavond om 21:00 uur plaats op de piste bij de Lamarklift I&II. Wie in Fügen overnacht, kan om 20:00 uur met de gratis shuttledienst richting Hochfügen (haltes Fügen station, Hotel Sonne en Spieljochbahn). Om 22:30 uur vertrekt de bus weer richting het dal. Toegang tot de skishow ‘Fire meets snow’ is, net als het avondskiën, gratis. Dik aankleden is geen overbodige luxe, maar er wordt vanzelfsprekend ook voor warme Glühwein, Punch en thee gezorgd.

Meer informatie over skigebied Hochzillertal-Hochfügen

HochfügenNacht show met pistenbullys

Foto: © Hochfügen - Christoph Taferl

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen