12 oktober 2018 door Florien in 'Nieuws''

De afgelopen weken kon je op Snowplaza deelnemen aan een hele leuke winactie. Door het juiste antwoord te geven op de vraag: "Hoeveel pistekilometers heeft het skigebied waar Fieberbrunn deel van uitmaakt?", maakte je kans op een wintersport in Fieberbrunn. Jullie hebben massaal deelgenomen, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn…

Een wintersport naar Fieberbrunn

Fieberbrunn is onderdeel van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Fijne berghutten, gezellige après-ski, heerlijke pistes en gave skitochten zijn allemaal kenmerken van deze wintersportbestemming. Partner Sunweb heeft een hele mooie prijs ter beschikking gesteld, waarbij je al deze dingen zelf kunt ontdekken. Door het geven van het juiste antwoord op de prijsvraag, maakte je kans op een 5-daagse wintersport voor 4 personen in het Vaya Resort **** in Fieberbrunn. De reis is inclusief 4-daagse skipas en op basis van logies en eigen vervoer.

En de winnaar is…

Het juiste antwoord op de vraag is 270 km piste. Meedoen kon niet alleen op de websites van Snowplaza, maar ook op Skiinformatie.nl. Uit duizenden goede inzendingen hebben we vanochtend één winnaar getrokken: Tim van de Venne. Van harte gefeliciteerd! Samen met drie andere personen ga jij in december 2018 naar Fieberbrunn. We wensen je een hele fijne vakantie en horen graag hoe je het hebt gehad.

Het Vaya Resort in Fieberbrunn

Nieuwe winacties op Snowplaza

Heb je dit keer niet gewonnen? Geef de hoop niet op, want we gaan gewoon door met allerlei leuke winacties. Houd de Snowplaza winacties in de gaten en blijf op de hoogte.

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen