Skip to navigation Skip to main content

De prijswinnaar van de Skigebieden Quiz is bekend

16164 - De prijswinnaar van de Skigebieden Quiz is bekend (1)

De afgelopen week heb je op Snowplaza mee kunnen doen aan een leuke winactie. Met de Skigebieden Quiz testten we je kennis over de skigebieden in de Alpen. Op de prijsvraagpagina kreeg je een pistekaart te zien. Om kans te maken op de prijs, diende je antwoord te geven op de vraag: ‘Welk skigebied wordt afgebeeld op de pistekaart?’. Het goede antwoord op die vraag is natuurlijk SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Door middel van loting hebben we een winnaar getrokken. Hij of zij krijgt twee Kitzbüheler Alpen Super Ski Card dagpassen. Met deze skipassen heb je toegang tot maar liefst 23 verschillende skigebieden. Kijk snel of je gewonnen hebt!

De winnaar van de Skigebieden Quiz is geworden...

Bij deze willen we Monique Stabel van harte feliciteren. Jij bent de gelukkige winnaar van de twee dagpassen. Het gaat om de Kitzbüheler Alpen Super Ski Card, geldig voor het skiseizoen 2017/2018. Met deze skipassen kun je een skisafari maken langs 23 verschillende skigebieden in de Kitzbüheler Alpen. Eén daarvan is natuurlijk ook het skigebied uit de prijsvraag: SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Je vindt hier maar liefst 280 kilometer aan pistes, knusse berghutten en gezellige après-ski. Het skigebied is open tot 8 april 2018, dus het is een goed excuus om met Pasen nog een lang weekend naar de sneeuw te gaan! Meer informatie ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres.

Tip: je kunt bijvoorbeeld ook deze leuke skitocht maken >

Niet gewonnen?

Helaas kan er maar één de winnaar zijn van deze leuke winactie. Heb je dit keer niet gewonnen? Geef de hoop niet op, want bij de volgende winactie kan het zomaar jouw geluksmoment zijn! Houd de prijsvraagpagina van Snowplaza in de gaten voor andere leuke winacties.

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.