Skip to navigation Skip to main content

Prijswinnaars Atomic skibril en Bergans Roni jacket bekend

16086 - Prijswinnaars Atomic skibril en Bergans Roni jacket bekend (1)

Je kon de afgelopen weken aan twee leuke winacties deelnemen op Snowplaza. Je maakte kans op het comfortabele Bergans Roni jacket en op de stijlvolle skibril van Atomic. Twee hele mooie prijzen die we vandaag hebben verloot onder alle deelnemers. Om kans te maken op de skibril moest je een beoordeling achterlaten op Snowplaza en voor het Bergans Roni jacket diende je antwoord te geven op de prijsvraag. In dit weblog vind je het juiste antwoord op die vraag en kun je ook de winnaars bekijken. Heb jij niet gewonnen? Niet getreurd, want vanaf volgende week kun je weer kans maken op een te gekke prijs.

De winnaar van de Atomic Revent L FDL STEREO Goggles

Beoordelingen van wintersportbestemmingen zijn niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor andere wintersporters. Juist het oordeel van een ander kan jou doen besluiten om een skigebied of dorp juist wel of juist niet te bezoeken. Op Snowplaza kun je jouw ervaringen delen met andere wintersporters en ook de ervaring van anderen bekijken. Bij deze willen we Stephan de Vries van harte feliciteren. Jij hebt de stijlvolle Revent L FDL STEREO Goggles van Atomic gewonnen met jouw beoordeling over Kirchberg. Je ontvangt op het door jou opgegeven e-mailadres een mailtje met meer informatie. Snowplaza wenst je veel plezier met de prijs!

De winnaar van de Bergans Roni jacket prijsvraag

Een warme en comfortabele midlayer is een must-have voor jouw wintersportvakantie. De Bergans Roni jacket houdt je niet alleen warm, maar geeft je ook nog eens een optimale bewegingsvrijheid tijdens het skiën. Om kans te maken op deze te gekke prijs diende je antwoord te geven op de vraag 'Welk keurmerk voor natuurbehoud, duurzaamheid en veiligheid vind je terug in de Roni Jacket van Bergans of Norway?' Het juiste antwoord op die vraag is: het Bluesign® System. Bij deze willen we Jalissa Zweistra van harte feliciteren. Je ontvangt op het door jou opgegeven e-mailadres een mailtje met daarin meer informatie over de prijs.

Nieuwe winactie

Heb je dit keer niet gewonnen? Niet getreurd, want we gaan natuurlijk gewoon door met leuke acties. Houd www.snowplaza.nl/winacties/ in de gaten en blijf op de hoogte van alle winacties.

Florien Winter

Over Florien

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.