15 februari 2018 door Florien in 'Skigebieden onder de loep''

Een groot deel van het zuiden van Nederland heeft op dit moment vakantie, de rest volgende week en het noorden en midden de week daarna. Drie weken waarbij heel veel mensen op wintersport gaan. In de Zillertal Arena is het op dit moment vrij druk, maar ondanks dat zijn de pistecondities heerlijk. De Carnavalsweek is in volle gang, het is gezellig en vanuit de verte hoor je klasjes vol met zingende kinderen. Ouders, vriendengroepen en families ontdekken de 143 kilometer aan pistes. Aan het einde van de dag is het gezellig druk in de après-ski, restaurants en hotels.

Goede condities tijdens de voorjaarsvakantie

Vandaag is het qua weer een iets mindere dag dan de afgelopen twee dagen. De wintersporters die deze week op vakantie zijn, hebben alle condities wel gehad. Drie dagen geleden sneeuwde het flink, daarna nam de zon de overhand en vandaag zijn het voornamelijk wolken die domineren. Dit weekend gaat het opnieuw sneeuwen in het skigebied. Het begint rustig, maar aan het einde van het weekend kunnen wintersporters flinke hoeveelheden verwachten. Met de sneeuw zit het deze krokusvakantie dus helemaal goed. De pistes liggen er heerlijk bij en het is op en top genieten!

Op wintersport naar de Zillertal Arena

De Zillertal Arena biedt voor ieder type wintersporter wat wils. De brede blauwe afdalingen zijn perfect voor kleine kinderen en beginners. Er zijn allerlei leuke tochten voor gevorderden. Tussen de middag kun je Zell am Ziller, Gerlos, Königsleiten en Wald im Pinzgau. Ook deze liggen momenteel bedekt onder een dik pak sneeuw.

Ga jij de komende dagen naar de Alpen?

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen