10 februari 2019 door Florien in 'Algemeen'' | 0 Reactie(s)

De eerste keer op de latten is voor iedereen spannend. Je hebt je er weken op verheugd, maar nu sta je toch wel een beetje zenuwachtig in je splinternieuwe ski-outfit onderaan de babyweide. Ga je wintersport wel echt zo leuk vinden zoals iedereen zegt? Geen zorgen, het gaat allemaal goed komen! Na een eerste dag ploeteren ben je helemaal verkocht en als je na de babyweide ook een echte piste kunt trotseren, komt de glimlach niet meer van je gezicht! De uitspraken die je gedurende de dag doet zijn onbetaalbaar. De meest herkenbare heb ik in dit weblog op een rijtje gezet.

#1. Skiën… Dat kan toch iedereen?!

#2. Ik heb geen les nodig hoor! (Naam vriend) leert het me wel…

#3. Pffffff ik ben dat omhoog klunen helemaal zat!

#4. Waarom heb ik zoveel kleding aangetrokken? Ik heb het bloedheet.

#5. Waar is m’n skileraar gebleven?

#6. Pizzapunt? Jaaa lekker, die lust ik wel!

#7. HELP IK WEET NIET MEER HOE IK MOET REMMEN!!

#8. Hoe stap je eigenlijk in de lift?

#9. Welke ski moet links en welke rechts?

#10. Ik heb echt een hekel aan die sleepliften

#11. Ik dacht dat het altijd koud was op wintersport?!

#12. Mijn skileraar(es) is echt een lekkerding

#13. Zo, kunnen we dan nu eindelijk gaan après-skiën?

#14. Is het al tijd voor pauze?

#15. Kijk, ik kan m’n ski’s al bijna parallel! (BAM en daar lig je weer...)

#16. Ooooooooh nee… ik ga vallen!

#17. Ik wist niet dat je zo’n honger kreeg van skiën!

#18. Ik vind skiën helemaal niks, ik ga snowboarden…

#19. Ik vind dit helemaal niet leuk!

#20. Zo hé, wat is die blauwe piste steil zeg!

#21. Morgen kan ik gewoon met jullie mee skiën hoor, ik kan het al heel goed

#22. Ik vind het doodeng

#23. Ik ben vandaag maar 4 keer gevallen!

#24. Dat biertje heb ik heel erg verdiend vanmiddag!

#25. Ik háát skischoenen!

#26. M’n voeten doen pijn

#27. Ik kan niet meer lopen, ik heb zo’n spierpijn! (na dag 1)

#28. Wauw, ik wist niet dat het hier zo mooi was!

#29. Ik moet toch niet meteen van zwart?

#30. Gaan we volgend jaar weer?

Waarin herken jij jezelf, je vrienden of je familie? Of mis je nog een typische uitspraak? Laat het ons weten in een reactie!

Reactie(s)

Laat een reactie achter

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen