28 januari 2019 door Thijs in 'Evenementen''

Van 27 t/m 31 maart 2019 is het weer zo ver! Dan vindt de derde editie van Dutchweek Gerlos plaats. Vorig jaar was het wederom één groot feest en dat belooft deze winter niet anders te zijn. Verheug je op een weekje zon, sneeuw, après-ski en feest. Mocht je nog niet overtuigd zijn om naar Dutchweek Gerlos te gaan, dan ben je het na het lezen van dit weblog wel!

#1. Uniek wintersportevenement

Dutchweek Gerlos is een sportief en stijlvol evenement met de typische Oostenrijkse wintersportsfeer. Een goede ambiance, stijlvolle feesten, geweldige artiesten, een gezellig dorp, moderne liften en schitterende pistes maken Dutchweek Gerlos tot een uniek wintersportevenement.

#2. Feest op de berg én in het dal

Na een heerlijke dag op de piste hoef je alleen maar de hippe house hits te volgen om aan te sluiten bij de Snow Party op de berg. Aan het eind van de middag verplaatst het feest zich richting het dal voor gezellige Tiroler après-ski in de Cin Cin. In de Country Club gaat het feest nog door tot in de vroege uurtjes.

Après-ski bij de Rössl Alm

(Foto: © Dutchweek)

#3. Skiën in de Zillertal Arena

De Zillertal Arena beschikt over meer dan 140 kilometer aan pistes die tot een hoogte van 2505 meter reiken. Je kunt hier heerlijke dagtochten maken richting Königsleiten en Krimml of juist richting de andere kant van het gebied waar Zell am Ziller ligt. Ook faciliteiten als snowparks, funslopes en slalompistes zijn aanwezig.

#4. Aansprekende dj’s en liveoptredens

Tijdens Dutchweek Gerlos zullen talloze coole optredens worden verzorgd. Gregor Salto, La Fuente, Thom Bold en Housequake zorgen voor de juiste beats. Ook kun je je verheugen op Otto Wunderbar, Team TNT en Dames Draaien Door. Klik hier voor het Dutchweek Gerlos 2019 programma >

#5. Gezellig wintersportpubliek

Iedereen is welkom tijdens de Dutchweek Gerlos! Toch wordt het evenement met name bezocht door bezoekers tussen de 30 en 50 jaar (vrienden en collega’s). Het Dutchweek wintersportpubliek bewijst keer op keer dat ze wel weten hoe een feestje in de sneeuw gevierd moet worden.

Après-ski bij de Rössl Alm

(Foto: © Dutchweek)

#6. Gerlos is een topbestemming

Gerlos heeft zich al lang en breed bewezen als topbestemming. Het dorp staat al jaren bekend als après-ski hotspot en heeft alle faciliteiten voor een zorgeloze wintersport. Vanuit het centrum van het dorp sta je met de Dorfbahn zo op de piste en aan het eind van de middag ski je naar beneden over de dalafdaling.

#7. Deelnemen aan de Zipfelbob Rennen

Dutchweek Gerlos is niet compleet zonder de jaarlijkse Zipfelbob Rennen. Bij deze sleewedstrijd maak je kans op leuke prijzen! Ook de fun factor zal tijdens deze wedstrijd een erg belangrijke rol spelen. Daarom zal de origineelste deelnemer ook in de prijzen vallen.

#8. Zonnig én goede sneeuw

Dutchweek Gerlos vindt plaats in maart, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de sneeuw- en pistekwaliteit. De pistes liggen er perfect bij en bovendien is er grote kans op een heerlijk zonnetje. Wel zo fijn als je met je drankje op het terras staat!

Chillen in de sneeuw tijdens Dutchweek

(Foto: © Dutchweek / Twycer / & Stephan Versluis Photography)

#9. Een arrangement is zo geboekt

Wanneer je je reis naar Dutchweek Gerlos boekt via Summit Travel, Wens Business Events, Matz Travel, Sunweb, Bizztravel, G2 reizen of SnowPlanners krijg je gratis toegang tot alle feesten op- én onderaan de piste. Ook is het mogelijk om (via de webshop) voor € 35,- losse tickets te kopen voor alle feestlocaties.

#10. Omdat je een reis hebt gewonnen

Natuurlijk kun je de reis naar Dutchweek Gerlos zelf boeken, maar je kunt ook deelnemen aan de winactie van Sonnema. Koop een 1 liter fles Sonnema Berenburg die is voorzien van een speciale halshanger. Vervolgens ga je naar www.sonnema.nl en vul je jouw unieke actiecode in.

Klik hier voor meer informatie over Dutchweek Gerlos >

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.