3 januari 2019 door Florien in 'Nieuws''

Na twee geweldige edities, zal Dutchweek Gerlos ook in 2019 plaatsvinden. Van 27 t/m 31 maart 2018 zullen honderden feestende wintersportliefhebbers het populaire wintersportdorp op stelten zetten. Vier dagen lang losgaan in de après-ski of bij de snowparty’s op de berg, de hele dag skiën en veel gezelligheid. Kortom, een evenement dat je absoluut niet mag missen! Natuurlijk kun je de reis zelf boeken, maar je kunt ook meedoen met de te gekke winactie van Sonnema. Bij aanschaf van een fles Berenburg (1L) maak je kans op één van de drie reizen voor vier personen naar Dutchweek Gerlos.

Win een reis voor 4 personen naar Dutchweek Gerlos

Sonnema en Dutchweek komen dit jaar wederom met een te gekke winactie: je kunt namelijk één van de drie reizen voor vier personen winnen naar Dutchweek Gerlos. Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel: je koopt een fles Sonnema Berenburg van 1 liter met halshanger. Op deze halshanger staat een unieke actiecode. Vul deze in op www.sonnema.nl, samen met jouw motivatie om naar het feest te gaan. De jury beloont de drie leukste inzendingen met een reis naar Dutchweek Gerlos.

Dutchweek Gerlos met Sonnema een feestje

(Foto: © Dutchweek)

Waaruit bestaat de prijs?

  • Vervoer vanuit een vaste opstapplaats in Nederland
  • 3 hotelovernachtingen, inclusief ontbijt
  • Een 4-daagse skipas voor skigebied Zillertal Arena
  • Toegang tot alle Dutchweek feestjes
  • Indien nodig: huur materiaal

Over Dutchweek Gerlos

Van 27 t/m 31 maart 2019 vindt de tweede editie van Dutchweek Gerlos plaats. Een spetterend evenement met snowparty’s op de berg, liveoptredens en typische Tiroler après-ski. Ideaal voor wintersportliefhebbers die wel van een feestje houden! Gerlos is onderdeel van de Zillertal Arena, een skigebied met 143 km aan pistes. Geniet van heerlijke afdalingen, knusse berghutten en veel gezelligheid.

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.