1 oktober 2018 door Florien in 'Aankondigingen''

Dutchweek Norway: 3 t/m 7 april 2019. Groep wintersporters in Noorwegen

Van 3 tot en met 7 april 2019 vindt de tweede editie van Dutchweek Norway plaats in het Myrkdalen Resort. Het belooft wederom een spetterend en avontuurlijk evenement te worden. Geniet overdag van heerlijke pistes en sluit de dag feestelijk af in de après-ski met Nederlandse DJ’s en artiesten. Maar dat is niet het enige. Dutchweek Norway biedt namelijk ook tal van bijzondere Noorse activiteiten, zoals off-piste skiën met een gids en het maken van een Fjord Safari in een rib boat. In dit weblog lees je alles over Dutchweek Norway.

Wat kun je verwachten van Dutchweek Norway

Van woensdag 3 tot en met zondag 7 april 2019 zal Myrkdalen voor de tweede keer oranje kleuren. Dutchweek Norway is een sportief en feestelijk wintersportevenement. Je kunt de hele dag genieten op de pistes, maar ook deelnemen aan bijzondere Noorse activiteiten. Het unieke van deze trip is dat je heerlijk skiën combineert met typische Noorse uitstapjes zoals een fjord safari of een vikingdiner. Na afloop van de skidag is het tijd voor après-ski met Nederlandse DJ’s en artiesten. Op dit moment is het programma nog niet bekend, maar als zodra dit het geval is, lees je het op Snowplaza.

Dutchweek Norway: Myrkdalen kleurde oranje! (reisverslag 2018) >

Skiën op de pistes van het Myrkdalen Resort in Noorwegen tijdens Dutchweek

Alles over Myrkdalen en het skigebied

Myrkdalen Fjellandsby, is één van de twee deelskigebieden van Voss. Na een vlucht van ruim 1,5 uur kom je aan in Bergen. Vanaf hier is het nog ongeveer 2 uur rijden naar het skigebied. Het skiresort is gebouwd in 2002 en is vrij modern. Als je vanuit het Myrkdalen Hotel (de centrale plek van Dutchweek Norway) of je appartement naar buiten stapt, kan het avontuur direct beginnen, want je staat gelijk op de piste. Myrkdalen beschikt over ruim 24 km aan pistes en perfecte mogelijkheden voor off-piste en toerskiën. Anders dan in de Alpen ligt het hoogste punt op slechts 1060 meter, maar maak je geen zorgen over de sneeuwzekerheid, die is namelijk tot en met mei gegarandeerd.

Waarom Dutchweek Norway?

Dutchweek staat garant voor een stijlvol en spetterend evenement in de sneeuw. Noorwegen doet daar nog een schepje bovenop. Je kunt hier niet alleen allerlei gave feestjes bijwonen, maar ook aan tal van bijzondere activiteiten deelnemen. Skydiven in Voss Vind, een Fjord Safari door de fjorden rond Flåm, een Viking diner, toerskiën en een off-piste tour behoren allemaal tot de mogelijkheden.

De leukste activiteiten tijdens Dutchweek Norway >

Fjord Safari tijdens Dutchweek Noorwegen: waterval met ribboot

Waar kan Dutchweek Norway geboekt worden?

De reis naar Dutchweek Norway kun je boeken bij Summit Travel. De pakketten zijn gebaseerd op basis van 4 nachten en zijn inclusief transfer van- en naar het hotel, een 4-daagse skipas, toegang tot alle Dutchweek feesten, een BBQ op de piste en een 3-gangendiner in het hotel. De vlucht en extra activiteiten zijn exclusief.

Klik hier voor meer informatie over Dutchweek Norway >

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen