19 november 2017 door Yvonne in 'Skigebieden onder de loep''

Het skigebied Silvretta Arena Ischgl - Samnaun ligt op de grens van Oostenrijk en Zwitserland, in het zuidwesten van Tirol en het noordoostelijke puntje van het kanton Graubünden. In totaal vind je hier bijna 240 pistekilometers. Wij namen een kijkje in dit uitgebreide en afwisselende skigebied. Bekijk bovenstaande video voor een indruk van de Silvretta Arena Ischgl - Samnaun. In het onderstaand artikel zetten we de voor-, maar ook de nadelen nog even kort voor je op een rijtje. Ben je benieuwd wat je hier allemaal kunt doen? Bekijk dan ook de video met De voordelen van Silvretta Arena Ischgl – Samnaun:

De nadelen van Silvretta Arena Ischgl – Samnaun:

Conclusie:

Wij zijn zeker fan van Silvretta Arena Ischgl - Samnaun. De pistes zijn heerlijk breed en het landschap is absoluut indrukwekkend. De drie skirondes die je hier vindt zijn erg leuk en hier kun je je zeker een dag mee bezig houden! Ga je buiten het hoogseizoen, dan kun je de drukte omzeilen en maak je je niet zo druk om de prijzen, dan is dit skigebied zeker een must.

Yvonne is geen ochtendmens, maar als er een piste in de buurt is staat ze het liefst zo vroeg mogelijk bij de lift. Genieten is het belangrijkst. Zowel op het snowboard, tijdens het rodelen, in de après-ski of van een heerlijk bord eten in een knusse berghut.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen