2 september 2017 door Thijs in 'Nieuws''

Engelberg

We beginnen deze zaterdag met... verse sneeuw! Gisterochtend lag er al een vers laagje sneeuw, maar door de hoge temperaturen was dit binnen de kortste keren weer weg. Nu zijn de hoeveelheden een stukje groter en zien we échte winterse beelden op de webcams. Met name in Zwitserland en het westen van Oostenrijk is een mooi laagje gevallen. Nu de meeste mensen weer terug zijn van de zomervakantie kan het vizier op de wintersport. En de heerlijke beelden in dit weblog maken dit een stuk makkelijker. Nog een paar maandjes geduld en het skiseizoen wordt weer geopend!

Laat de winter maar komen!

Een definitieve inval van de winter zit er (helaas) nog niet aan te komen. Het is natuurlijk ook pas september, maar laten we hopen dat de winter dit jaar een stuk eerder op gang komt. Wel zijn de temperaturen een stuk lager dan anderhalve week geleden en blijft het wisselvallig. Ook morgen en in de loop van de week kan er op de hoogste toppen sneeuw blijven vallen. Goed nieuws voor de gletsjerskigebieden die wel weer toe waren aan een verse laag. Krijg jij van de onderstaande beelden ook alweer zo'n zin in de wintersport?

Klik hier voor meer webcambeelden uit de Alpen >

Sölden

Sölden: Gletscherexpress

Sölden

Sölden: Schwarze Schneidbahn

Sölden

Sölden: Tiefenbachgletscher

Ischgl

Ischgl: Idalp

Au-Schoppernau

Au-Schoppernau: Diedamskopf

Warth-Schröcken

Warth-Schröcken: Salober-Jet

Kaunertal

Kaunertal: Fendels, Sattelboden

Lauberhorn

Lauberhorn

St. Moritz

St. Moritz

Zugspitze

Zugspitze

Passo dello Stelvio

Passo dello Stelvio

Passo dello Stelvio

Passo dello Stelvio II

Tijdens de wintersport staat Thijs het liefst ’s ochtends als eerste bij de lift en komt hij als laatste weer beneden. Tussendoor is er altijd tijd voor een goede Apfelstrudel of Schnitzel. Ook de après-ski slaat hij niet over.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen