Recensies Černá Hora - Pec

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Černá Hora - Pec wilt kiezen. Een recensie over Černá Hora - Pec kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Černá Hora - Pec zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Černá Hora - Pec achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Tietsia Veenstra over Černý Důl

Leuk, gezellig en modern

Ze hebben hier in de loop der jaren veel gedaan op het gebied van sfeer, uitbreiding en modernisering. Het is gezellig, betaalbaar en prima skigebied voor beginners

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 februari 2020

Door: Anoniem over Pec pod Snezkou

Leuk met kids

Stuk goedkoper dan de alpen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 21 juni 2018

Door: Tonny over Velká Úpa

Ideaal voor met kinderen

Door omstandigheden dit jaar naar Velká Úpa op wintersport gegaan. Voor ons was het niet top, maar de kinderen hebben heerlijk geskied en dat is ook wel erg belangrijk. Het dorpje stelt niet veel voor, maar de accommodatie was prima en lag vlakbij de lift. Er zijn vier liften en een paar pistes. De kinderen zijn aan het begin van de week begonnen op de oefenweide maar konden later in de week al met de stoeltjeslift en dan de rode piste. De mensen zijn vriendelijk en de prijzen zijn laag. In de omgeving kun je ook (met de skibus) naar een van de grotere gebieden gaan. Wij komen hier misschien nog wel een keer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 15 juni 2018

Door: Jaap de Vries over Černá Hora - Pec

Prima en betaalbaar

Met de skibus kun je overal komen. Wel jammer dat niet alles aaneengesloten is, maar het is prima voor de prijs die je betaalt. Tsjechië als wintersportland is erg leuk om eens mee te maken. Ondanks dat de skipassie in alle wintersportlanden hetzelfde is, is dit toch echt een belevenis. We hebben fijn geskied en ook daarna hebben we het leuk gehad. Of een goedkoop biertje, of lekker met het gezin spelletjes spelen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 5 maart 2018

Door: Jamie over Černý Důl

Knus en betaalbaar skigebied

Goed geprepareerde pistes. Leuke kinderpiste, goede leraren voor de kinderen, nemen alle tijd voor ze.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2018

Door: Daniëlle over Pec pod Snezkou

Super gebied voor beginners dan wel licht gevorderde skiërs

Betaalbaar, lekker brede pistes, geen drukte/ lange wachtrijen Heerlijk eten in het dorp bij diverse restaurants

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: Joke Opmeer over Janské Lázne

Heerlijk overzichtelijk gebied, moderne liften, één pas voor meerdere gebieden met goede (gratis) bus verbindingen

Al vele malen eerder geweest, wordt veel geïnvesteerd in uitbreiding pistes, liften en skimogelijkheden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 8 januari 2018

Door: FJA over Janské Lázne

Prima als je de lat niet te hoog legt..

Voor een groep met beginnende en ervaren skiërs is dit een prima bestemming. Gondellift, paar stoeltjes- en sleepliften. Niet groot, wel overzichtelijk. Zit qua mogelijkheden echt tussen Winterberg en de Alpen in. Prijs is zonder meer laag te noemen. Goed eten voor een tientje. Pot bier 1,50! Oudere Tsjechen zijn minder vriendelijk en slecht in talen. Ook kan dit een probleem bij de les zijn. Al met al goed bevallen. Leg je de lat niet te hoog dan zit je hier prima!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: minnaar over Pec pod Snezkou

Leuke pistes en overzichtelijk.

Aanrader voor gezin met jonge kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 februari 2011

Door: Joke over Pec pod Snezkou

Al een aantal jaar komen we in Pec met onze kinderen. Je auto laat je op een parkeerterrein en je gaat per taxi, sneeuwscooter of rupsband voertuig verder. Dit kost ongeveer 4 euro per persoon. We hebben het allemaal uitstekend naar ons zin in het skigebied. Onze oudste vermaakt zich 's avonds prima met uitgaan. Er zijn Nederlandse leraren wat fijn is voor de kinderen. Alleen jammer dat ze weinig Duits of Engels spreken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen