Op zoek naar perfect geprepareerde pistes, lange afdalingen en authentieke berghutten? Dan zit je in het Brandnertal helemaal goed! In het gemoedelijke Brandnertal liggen meer dan 60 kilometer aan pistes op je te wachten. Met de twee comfortabele gondels sta je binnen een mum van tijd in het skigebied, waarna je de beschikking hebt over nog eens 14 skiliften.

Maar in het Brandnertal kun je niet alleen heerlijk skiën. Maak een wandeling over het 'Natursprünge' wandelpad, ga langlaufen op de Tschengla of neem deel aan een gezellige rodelavond. De drie dorpen in het Brandnertal, Bürs, Bürserberg en Brand, staan garant voor een zorgeloze wintersport te midden van een prachtig winterlandschap.

Uitzicht op het Brandnertal

 • Skiën in het Brandnertal

  Piste in Brandnertal

  De 'Panoramabahn' verbindt de twee skigebieden van Brand en Bürserberg met elkaar. Deze spectaculaire lift bevindt zich op een hoogte van bijna 2000 meter en hangt boven een indrukwekkende kloof. Ontdek wat skigebied Brandnertal allemaal nog meer te bieden heeft.

  Lees meer >

 • Activiteiten naast de piste

  Winterwandelen Brandnertal

  Het Brandnertal heeft veel meer te bieden dan alleen skiplezier. Maak een prachtige (sneeuwschoen)wandeling, ontdek de langlaufloipes, of ga schaatsen op een van de ijsbanen. Ook kun je in het Brandnertal rodelen, paardrijden en een hondensledetocht maken.

  Lees meer >

Het Brandnertal: eenvoudig bereikbaar

Het Brandnertal ligt in Vorarlberg en is eenvoudig bereikbaar. Wanneer je bij Bregenz Oostenrijk binnenrijdt is het een van de eerste wintersportdalen die je tegenkomt. Vanuit Bludenz ben je binnen een paar minuten in Bürserberg (900 m). Dit gemoedelijke dorpje is ideaal voor rustzoekers en heeft directe aansluiting op het skigebied. Brand (1050 m) ligt tien kilometer dieper het dal in en is een stukje groter. Het is een knus dorp te midden van een indrukwekkend berglandschap. Alle faciliteiten voor een zorgeloze wintersport zijn hier aanwezig.

 • 847 kilometer vanaf Utrecht
 • Rustig, betaalbaar skigebied
 • Knusse, gemoedelijke dorpjes
 • Ideaal skigebied voor beginners
 • Dichtbij diverse andere skigebieden

Winterlandschap Brandnertal

 • Wintersport met de familie

  Familieplezier Brandnertal

  Ook families voelen zich helemaal thuis in het Brandnertal. Op de rustige pistes kunnen kinderen perfect leren skiën en ook na afloop van de skidag is er nog genoeg te doen. Ga lekker schaatsen, maak een interactieve wandeling of ga gezellig met z'n allen rodelen.

  Lees meer >

 • Culinair Brandnertal

  Culinair Brandnertal

  Heerlijke bergkazen, vers brood, smaakvolle ham en andere lekkernijen zijn onderdeel van iedere 'Jausenbrettl'. Ook moet je bij een van de berghutten zeker de Kässpätzle proeven! Ontbijten op de berg? Bij Restaurant Frööd is het iedere dag mogelijk van 09:00 tot 10.30 uur.

  Lees meer >

Freeriden Brandnertal

Familie op de piste in het Brandnertal

Rodelen Brandnertal

Wintersporter Brandnertal

natuurpard Brandnertal