Beoordelingen Zell am Ziller

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Zell am Ziller te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Zell am Ziller ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Zell am Ziller op wintersport zijn geweest. Ben jij in Zell am Ziller geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 oktober 2018

Door: Larissa over Zell am Ziller

Wintersport met vrienden

Bijna ieder jaar gaan we met de hele vriendengroep op wintersport. Een zeer gemengd gezelschap met jongeren, ouders en kleine kinderen. We verbleven afgelopen winter in een gezellig hotel in Zell am Ziller. In het bar gedeelte hebben we spelletjes gedaan en ook hadden we ontbijt en diner inclusief. Ideaal. Zell am Ziller is niet echt groot, maar wel leuk om te verblijven. Nadeel is wel dat je altijd met de bus of auto naar de lift moet en dat wanneer je niet zo'n goede skiër bent, je niet via de dalafdaling naar beneden kunt. Verder is alles goed bevallen. De Zillertal Arena heeft veel te bieden en je kunt leuke tochten skiën. Eén avond beland in de après-ski in Gerlos. Groot feest en het taxitritje valt best mee als je het met z'n allen deelt. Ook in Ziller kan je après-skiën en dat is erg gezellig. Kortom, we hebben een heerlijke skivakantie gehad!

Gezellig Oostenrijks dorp
Leuke après-ski
Rodelen in de arena coaster
Niet aan de piste, skibus of auto noodzakelijk
Op de wisseldag is het behoorlijk druk van en naar Zell toe op de weg

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 maart 2018

Door: Corine over Zell am Ziller

Mooi en gezellig knus dorp

Zell am Ziller is een klein, maar heel gezellig ski dorp met hele mooie pistes voor zowel beginners als gevorderden.

Mooie pistes en heel gezellig, vriendelijke mensen in Zell am ziller.
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 maart 2018

Door: Romy over Zell am Ziller

Super fantastisch mooi skigebied

Je kunt alle kanten op! Zeer leuk voor families of met vrienden of natuurlijk je partner

Erg gezellige sfeer
Niet

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 10 maart 2018

Door: Nils Dubois over Zell am Ziller

Heel lang skigebied, enorme afdaling

Dorp is vrij standaard Oostenrijks dorpje. Wel veel leuke restaurants. Skigebied is niet enorm, maar je kan wel doorsteken naar Gerlos dus dat verdubbelt de grootte zo'n beetje. Heel weinig blauw en zwart dus erg veel rood. Voor beginners niet ideaal voor gevorderden best wel leuk.

Veel lekkere rode pistes
Weinig blauwe pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 7 maart 2018

Door: Jitske van noordennen over Zell am Ziller

Mooi divers gebied

Voor elk niveau wel een uitdaging te vinden. Het gebied is zowel kindvriendelijk, maar ook voor de off-piste skiërs en de meest gevorderde is het fantastisch.

Veel variatie, fijne sfeer.
Soms erg druk vanwege populariteit

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Danelle over Zell am Ziller

Heerlijk genoten!!

Fijne skipistes hier in Zell am ziller! Nu waren de condities wel perfect maar heb meerdere sneeuwkanonnen gezien, dus bij minder weer zal er genoeg aan sneeuw zijn! 14 jaar geleden waren we ook hier... herkende niet veel meer maar positieve vooruitgang! Zelf niet meer de overgang naar Gerlos genomen, maar altijd interessant dat je een gebied hebt waar je verder kunt dan 't dorp zelf!

Fijne brede pistes, genoeg liftcapaciteit meerdere skischolen, Nederlandse skileraren, leuk met kleine en grotere kids
Capaciteit van eetgelegenheid is iets minder (vooral als je een week minder weer hebt)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2018

Door: Chantal over Zell am Ziller

Héérlijk gebied!

Vrij rustig dorp maar alles zit er wat je nodig heb op een wintersport vakantie! Skibus rijd door het hele dorp heen dus dus vrijwel overal opstapplaatsten om je naar de gondel te brengen. Beide gondels trouwens. En het skigebied is in 1 woord waanzinnig! Zillertal Arena meer zeg ik niet, je moet het beleven. Veel mogelijkheden om overal naar toe gaan, het zij met de bus of via diverse afdalingen. Gewoon er naartoe gaan en het beleven!

Groot skigebied met heel veel mogelijkheden.
Niet zoveel blauwe pistes voor beginners. Tenminste dat was dit jaar 2018.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 27 februari 2018

Door: Hanna over Zell am Ziller

Mooi modern Skigebied centraal gelegen in het Zillertal

Wij gaan al jaren naar Zell am Ziller. Skigebied is leuk en divers en ideaal met de kinderen. De liften zijn allemaal erg modern. Behalve op de overgang naar Gerlos, het schijnt dat de natuurbescherming verbetering daar in de weg staat. Aanrader voor de lunch is absoluut de Kreuzewiesealm van de familie Heim! Wat overigens ook erg fijn is, is de centrale ligging van Zell tov de andere gebieden in het Zillertal. Ook Kaltenbach en Mayrhofen zijn goed bereikbaar. Het valt ons wel op dat het gebied steeds duurder wordt en dat ook Zell langzamerhand een ander publiek gaat trekken en wij weten niet of dat nu zo positief is.

Centraal gelegen in het Zillertal
Het is een duur gebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 februari 2018

Door: Dirk over Zell am Ziller

Prima wintersportdorp in het grote Zillertal Arena skigebied meest geschikt voor gevorderde wintersporters

Het dorp is makkelijk aan te rijden (geen bergpas over). De wegen in het dorp werden elke dag sneeuwvrij gemaakt. Pistes in dit grote skigebied Zillertal Arena zijn over het algemeen pittig te noemen (veel rode pistes, beperkt blauw aanbod). De horeca op de piste is over het algemeen aan de dure kant waarbij de prijs kwaliteit verhouding erg verschillend is. Zo moet je bijvoorbeeld geen koffie bestellen bij Kreuzjoch Alm (duur en vies) maar waren de koffie en apfelstrudel in Seppi's am Isskogel weliswaar duur maar heerlijk (met daarbij een leuke sfeer). Kortom: prima gebied, iets aan de prijzige kant, meest geschikt voor gevorderde wintersporters. owja, de verbindingslift tussen Zell am Zillertal en Gerlos is zeer traag en onverwarmd.

Veel pistes, veel keus in horeca
Sommige horeca hanteren onredelijke prijzen, trage verbindingslift

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2016

Door: Jeroen Groenewegen over Zell am Ziller

Geweldige plek met voor 'elk wat wils'

Zell am Ziller in het Zillertal Arena is de perfecte locatie voor een meer dan geslaagde wintersport vakantie. Volop skimogelijkheden voor elk niveau. Gezellige après-ski onder aan de piste. Uitstekend gebied voor het doen van dagtochten naar andere dorpen en tenslotte veel variaties aan onderkomens van luxe hotel appartement tot gezellig vakantiehuis.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 28 februari 2016

Door: bonny over Zell am Ziller

Pfff skischool Lechner, wat een drama! Zell Im Ziller: heel leuk!

Met twee kinderen van 13 jaar oud, beginners, naar Zell Im Ziller. Zondag hebben we ons aangemeld bij het 'hoofdkantoor' van skischool Lechner. Gevraagd of er wel een beginnersgroep is wat past bij deze twee meiden . Geen probleem! werd ons gemeld. Echter op maandagochtend: de meiden moesten in de skiklas met kinderen van 5/6 jaar oud!!!! Ik heb direct aangegeven dat dit geen goed plan is, maar volgens de skischooleigenaar was dit héél normaal. Bovendien hadden ze geen andere groep en geen skileraar meer en ik moest gewoon even afwachten. In de pauze de meiden gesproken: zeer ontevreden over deze lessen. Veel te kinderachtig en weinig instrucite. Ik wederom de eigenaar aangesproken. Dit is geen goede klas voor deze meiden. Nee, ik moest toch echt nog een keer afwachten. Wederom met het hoofdkantoor gesproken: geen passende oplossing werd geboden. De tweede dag hebben we de meiden aangemeld bij skischule ProZell. Zij hebben dit zeer netjes voor ons opgelost. Echter, met Skischule Lechner nog veel trammelant gehad over teruggave van het geld. Meedere verschillende verhalen over wel of geen passende oplossing en over de hoogte van terug te betalen van het bedrag. Op het laatst kwamen we er nog achter dat ze ons ook nog eens voor 5% hebben opgelicht.

Skischule Pro Zel, Roddelbaan Hainzenberg, overzichtelijk skigebied
Skischule Lechner, weinig blauwe pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 14 maart 2015

Door: Jolanda over Zell am Ziller

Mooi gebied in Zillertal

Het hele gebied in het Zillertal is leuk voor beginners en gevorderden. Wij zaten in Zell; wat wat meer voor de gevorderde skiër is. Je kunt wel goed skiën in bijv. Gerlos, maar moet over rode pistes om er te komen. Voor beginners is het ook erg leuk in Kaltenbach en bij het gebied van de Penkenbahn... Wel erg druk in de Krokusvakantie!!

Gezellig gebied
Erg druk en de busverbinding is niet altijd optimaal tussen verschillende dorpen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2015

Door: Nathalie van Uden over Zell am Ziller

Prachtig skigebied maar in het dorp is weinig te beleven.

Met de uitgebreide skipas kun je van alle liften in het Zillertal gebruik maken. Ook overdag van de gondel voor de rodelbaan. De bus gaat naar 3 liften. Andere gebieden zijn per ski/snowboard te bereiken of met eigen vervoer. Alleen in Zell zijn blauwe pistes soms een samenvoeging van rood met groen. Hierdoor kunnen beginners ineens voor een steile afdaling komen te staan. Leuke extra's zoals snelheidsbaan, springschans met luchtkussen en funpark. Met carnaval waren enkele liften soms druk maar er waren genoeg alternatieve routes. Prachtig gebied waar wij ons als skiërs en kinderen als snowboarders uitstekend vermaakt hebben!

Groot skigebied, prachtige omgeving
Geen apres-ski in Zell, skibus soms erg druk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 12 januari 2013

Door: ceel over Zell am Ziller

mooi gebied met veel mogelijkheden

Kan geen beoordeling geven over het dorp,want we zaten in Stumm. maar bij deze een beoordeling over het hele gebied wat met een skipas is te skien. Wat voor ons als tour skiers bijzonder in de smaak is gevallen.

zillertal 4 gebieden in het dal met 1 skipas
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 augustus 2009

Door: Anoniem over Zell am Ziller

In het dorp zelf is het rustig, er is 1 disco onder bij restaurant en pension Muhlbacher. Voor de apres ski moet je onderaan de gondels zijn, daar zitten 3 tentjes waar je kunt apres skien. Tot een uur of 8 s avonds gaat dat door, is ook laat zat anders kun je niet meer eten in het dorp, wij hebben dat 1 keer mee gemaakt!!! In Mayrhofen kun je wel goed uitgaan. Met het stoomtreintje of de taxi kom je er het makkelijkst.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 4 april 2009

Door: Tony over Zell am Ziller

Geweest begin Februari. Leuk skigebied, Apres Ski al wel leuk, maar ca 18.00 uur al afgelopen, daarna geen moer meer te beleven. Voorgaande jaren wel perfecte Apres-Ski, de recessie slaat hier wel erg snel toe...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 14 maart 2009

Door: corinne over Zell am Ziller

Er worden, niet alleen op deze site, maar ook bij het reisbureau waar ik geweest ben, zo veel verschillende meningen over het skigebied Zell im Ziller gegeven,dat ik het op deze manier probeer: Hoe zijn de afdalingen voor beginners in Zell???? Wij willen met 3 beginners, 1 skier met angst en 2 zeer ervaren skiers gaan, maar de vraag: zijn de pistes echt blauw en goed geschikt voor beginners?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 maart 2009

Door: jeroen van den berg over Zell am Ziller

Mooi centraal gelegen in het Zillertal. Je hebt de auto nodig om alle ski gebieden in het Zillertal te bezoeken. Het dorp is rustig (weinig vertier).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 4 maart 2009

Door: thomas over Zell am Ziller

Wij zijn er drie jaar achter elkaar naartoe gegaan en elk jaar was het superleuk! Je kunt een geweldige tocht maken via gerlos naar de konigsleitenspitze. Een nadeel is wel dat er veel wachtrijen staan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 3 maart 2009

Door: Bart over Zell am Ziller

Skiën voor beginners is er niet geschikt, zeker niet in de drukke krokusvakantie, wanneer alle beginners en skischolen op 2 blauwe pistjes bijeen geperst worden, met ellenlange wachttijden aan de 2 sleepliften tot gevolg. Verplaatsen naar de enige andere blauwe piste is voor velen onmogelijk omdat je via rood moet. Wil je van andere blauwe pistes genieten, neem je beter de auto of bus naar Gerlos (zelfde skigebied), waar de blauwe pistes veel langer zijn en met betere liften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 februari 2007

Door: Cees de Leeuw uit Wormer over Zell am Ziller

Zijn van 12 tot 20 januari 2007 bij Hermann en Heidy in Hotel Neuwirt te Zell im Zillertal te gast geweest. Met een grote familie bestaand uit 33 personen. Het was te gek. Zeer gastvrij, uitstekende bediening, eten gewoon.Genoeg ook voor grote eters.Elke avond feest vanaf 15.00 uur apreski. De pistes boven waren goed van Zell naar Koningsleiten via Gerlos goed te skien. Zes dagen stralend weer vrijdag regen toen werd het skien hard minder. Uitstekend vermaakt zeker een aanrader voor beginners en gevorderden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 januari 2007

Door: Denise over Zell am Ziller

Een super skigebied! Zeer groot en de omringende dorpen zijn goed bereikbaar op de ski's, met de bus of met de trein. Het dorp vond ik knus met leuke winkeltjes, maar vond het wel jammer dat er 's avonds geen cafe of zoiets is. Je moet het doen met de "hotelbar". De apresski onder de gondel is wel erg levendig, maar dat is natuurlijk tot een uur of 20.00.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 juni 2006

Door: jeffrey over Zell am Ziller

Ik ga hier al 14 jaar naartoe en het is hier zo geweldig en mooi. Je kunt hier uren door blijven skiën op de mooiste pistes van europa!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 februari 2006

Door: Anoniem over Zell am Ziller

Een geweldig ski gebied vooral in combinatie met Gerlos en Konigsleiten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen