Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Vakantiehotel Jörglerhof

Zell am Ziller | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - 200001745 - Hotel Jörglerhof - Hotel_Jorglerhof
© summittravel.nl
Afbeelding - 200001745 - Hotel Jörglerhof - Hotel_Jorglerhof_8
© summittravel.nl
Afbeelding - 200001745 - Hotel Jörglerhof - Hotel_Jorglerhof_19
© summittravel.nl
Afbeelding - 200001745 - Hotel Jörglerhof - Hotel_Jorglerhof_16
© summittravel.nl
Het comfortabele 4-sterren hotel Jörglerhof is mooi gelegen op een plateau boven Zell am Ziller, slechts ca. 100 m van de Gerlossteinlift vandaan. De afdaling op ski's tot aan het hotel is bij voldoende sneeuwval mogelijk en een skibus stopt op ca. 100 m afstand. Het centrum van Zell am Ziller ligt ca. 5 km bij de accommodatie vandaan.

Het hotel is in 2021 gerenoveerd en bestaat uit een hoofd- en een bijgebouw, dat ongeveer 50 m verderop ligt. De accommodatie beschikt over een inkomhal met receptie, lift, Wi-Fi, ontbijtruimte, à-la-carte-restaurant, wijnkelder, een gezellige huisbar met groot scherm en darts, kinderspeelruimte en een skikelder met skischoendrogers. Parkeerplaatsen zijn gratis volgens beschikbaarheid aanwezig.

Bovendien is er een verzorgd wellnessgedeelte met Finse sauna, stoombad en infraroodcabine, rustruimte, Kneippbad en verwarmde buiten whirlpool dagelijks gratis ter beschikking (16 - 19 uur, openingstijden onder voorbehoud, mogelijke wijzigingen zie informatie ter plaatse). Tegen betaling worden massages en de zonnebank aangeboden.
Afbeelding - 200001745 - Hotel Jörglerhof - Hotel_Jorglerhof
© summittravel.nl

Vakantiehotel Jörglerhof

  • Zell am Ziller
  • Tirol

Accommodaties bij reispartners in Vakantiehotel Jörglerhof