Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel St. Florian

Kaprun | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-st-florian-4
Afbeelding - hotel-st-florian-10
Afbeelding - hotel-st-florian-6
Afbeelding - hotel-st-florian-2
Het gezellige 3-sterren hotel St. Florian is centraal gelegen in Kaprun en maar ca. 200 m van het centrum en de Maiskogelbahn vandaan. De skibus stopt op ca. 50 m afstand van het hotel. Na ca. 50 m bereik je de verlichte langlaufloipe.

Tot de faciliteiten van de accommodatie behoren een receptie, lounge met open haard, internetcorner en Wi-Fi, Stube met tegelkachel en restaurant, ontbijtruimte evenals een schoenruimte en skikelder. Parkeerplaatsen staan gratis ter beschikking en een parkeergarage kan eveneens gratis worden gebruikt (beide volgens beschikbaarheid).

Verder beschikt het hotel over een ca. 60 m² groot saunagedeelte (openingstijden zie informatie ter plaatse) met twee sauna's, infraroodcabine, rustruimte, belevenisdouche en fitnessruimte (incl.).

Ter plaatse ontvang je bovendien 5% korting per persoon en boeking in het restaurant "Deins & Meins" in Zell am See (ontvangst van de voucher met de reisdocumenten).

Kamers
De gezellige kamers beschikken over bad of douche/wc, tv, radio, telefoon, Wi-Fi, minikluis, föhn, minibar (tegen betaling), zithoek alsook balkon of terras.
Afbeelding - hotel-st-florian-4

Hotel St. Florian

  • Kaprun
  • Salzburgerland