Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

ACTIVE - by Leitner's | Natur- & LifestyleHotel

Kaprun | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - active-by-leitners-natur-lifestylehotel-3
Afbeelding - active-by-leitners-natur-lifestylehotel-9
Afbeelding - active-by-leitners-natur-lifestylehotel-15
Afbeelding - active-by-leitners-natur-lifestylehotel-21
Het moderne 4-sterren ACTIVE - by Leitner's | Natur- & LifestyleHotel ligt aan de rand van Kaprun, ongeveer 150 m bij het centrum vandaan. De Lechnerberglift ligt ongeveer 300 m verderop, de Maiskogelbahn 800 m. Een skibushalte vind je na ongeveer 100 m, toegang tot de loipes na ongeveer 300 m.

Bij de faciliteiten van het designhotel horen receptie met lift en Wi-Fi, verblijfsruimte, ontbijtruimte, restaurant Winklhof (ca. 25 m verderop), bar, skiruimte alsmede gratis parkeerplaatsen (volgens beschikbaarheid) en een oplaadpunt voor elektrische auto's.

Het ca. 300 m² grote wellnessgedeelte (incl.) met Finse sauna, sanarium, stoombad, verwarmd buitenzwemkanaal, infraroodcabine en rustruimte verdeeld over twee verdiepingen zorgt na een lange dag op de piste voor ontspanning. In een fitnessruimte kun je de laatste energie van de dag kwijt. Indien gewenst kun je ter plaatse massages boeken (tegen betaling).

Je ontvangt 1 x per persoon en verblijf een tegoedbon ter waarde van € 5,- voor geselecteerde massages in het spagedeelte (geen contante uitbetaling mogelijk).

Ter plaatse ontvang je bovendien 5% korting per persoon en boeking in het restaurant "Deins & Meins" in Zell am See (ontvangst van de voucher met de reisdocumenten).

Verzorging
Het inbegrepen halfpension bestaat uit een overvloedig, regionaal ontbijtbuffet alsmede een 4-gangenkeuzemenu met saladebuffet in de avond. Vegetarische menu's zijn op aanvraag mogelijk. Het avondeten wordt in het ca. 25 m verderop gelegen restaurant Winklhof geserveerd, dat je via een directe route vanuit het hotel kunt bereiken (restaurant exclusief alleen voor hotelgasten). Met Kerst (24-12) is er een 6-gangengaladiner en met Oudjaar wordt er een 6-gangengaladiner, live muziek en dj alsmede een ontvangst met champagne aangeboden. Dieet-, gluten- en lactosevrije gerechten zijn mogelijk (op aanvraag).
Afbeelding - active-by-leitners-natur-lifestylehotel-3

ACTIVE - by Leitner's | Natur- & LifestyleHotel

  • Kaprun
  • Salzburgerland

€1083,00

Accommodaties bij reispartners in ACTIVE - by Leitner's | Natur- & LifestyleHotel