Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Lukasmayr

Bruck am Grossglockner | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-lukasmayr-2
Afbeelding - hotel-lukasmayr-8
Afbeelding - hotel-lukasmayr-14
Afbeelding - hotel-lukasmayr-20
Het 3-sterren hotel Lukasmayr wordt door een familie geleid en bevindt zich ca. 3 km van de Areitbahn van het skigebied Schmittenhöhe vandaan. De skibus stopt voor het hotel. De gletsjer van Kaprun bereik je na ongeveer 15 km en de dichtstbijzijnde langlaufloipe ligt ca. 800 m verderop.

De accommodatie bestaat uit een hoofd- en een bijgebouw, dat ca. 100 m verderop ligt. Tot de faciliteiten van de accommodatie behoren een receptie, lobby met open haard en Wi-Fi, internethoek, lift, eetzaal, à-la-carte restaurant met bar, kinderspeelkamer, terras alsook een ski- en schoenenruimte en skischool (1x per week, mogelijkerwijze tegen betaling).

Het saunagedeelte beschikt over een sauna, stoombad en Kneippbad (incl. 2 x p.w.). Van de zonnebank kun je tegen betaling gebruikmaken. Het fitnessgedeelte kun je ook gebruiken. 1 x per week is er bij goed weer een fakkelwandeling met glühwein of rodelavond (tegen betaling). De gasten vinden gratis parkeerplaatsen bij het hotel (volgens beschikbaarheid).

Ter plaatse ontvang je bovendien 5% korting in het restaurant "Deins & Meins" in Zell am See (op vertoon van een voucher, ontvangst met de reisdocumenten).
Afbeelding - hotel-lukasmayr-2

Hotel Lukasmayr

  • Bruck am Grossglockner
  • Salzburgerland

€395,00

Accommodaties bij reispartners in Hotel Lukasmayr