Recensies Wildkogel-Arena

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Wildkogel-Arena wilt kiezen. Een recensie over Wildkogel-Arena kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Wildkogel-Arena zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Wildkogel-Arena achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 7 december 2019

Door: Justine over Bramberg am Wildkogel

Zeer mooie vakantie gehad

Het was een zeer toffe vakantie met goed liftinfrastructuur en mooie pistes. Er is voor elk wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 december 2019

Door: Ingrid over Neukirchen am Großvenediger

Gezellig dorpje, goed eten, aan de kleine kant.

Het dorpje Neukirchen is een mooi dorpje met een paar goede eetgelegenheden. In de voorjaarsvakantie is het overal druk, zo ook hier. Reserveren voor het eten is daarom aam te raden. Er zijn genoeg accommodaties te vinden. Wij hadden een leuk appartement dichtbij de lift. 'S ochtends in de spits moesten we 20 tot 30 minuten wachten voor de gondel. De pistes waren op zich prima, maar werden bij warm weer natuurlijk papperig rond een uur of 2. Daar werd niks aan gedaan. Daarvoor was het ook te druk, krijg je ongelukken van vrees ik. Blauwe pistes vond ik veel rode stukken tussen zitten. Voor een echte beginner best spannend. Ik vond de afdalingen vrij kort, maar dat weet je als je in een kleiner gebied gaat skiën. Skischool was oké. Ik hoef iet perse nog een keer naar Neukirchen, maar ik vind het sowieso leuker om telkens een ander dorpje te bezoeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 25 maart 2019

Door: Lars Buskermolen over Bramberg am Wildkogel

Gezellig klein dorp

Klein rustig dorp ideaal voor kinderen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 20 maart 2018

Door: Rebecca over Bramberg am Wildkogel

Mooie ligging

Mooie ligging. Skigebied is niet heel groot, maar er liggen andere skigebieden in de buurt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 9 maart 2018

Door: Ria over Neukirchen am Großvenediger

niet zo geweldig als we dachten

Het skigebied is op zich prima, al doen ze bij wat papsneeuw zeer zeer weinig/niks aan de pistes zelf zodat een blauwe piste skiër hier met zeer gevaarlijke afdalingen te maken krijgt. Ze moeten er 's middags een keer overheen om de pistes glad te maken, wij betalen uiteindelijk veel geld voor een skipas. Er is geen dal afdaling met een goede aansluiting om weer naar boven te kunnen. Wij hebben geen wachttijden gehad bij de lift. Wij gaan niet meer skiën op de Wildkogel-Arena - Neukirchen Bramberg.!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2018

Door: Jaap over Wildkogel-Arena

Niet weer het viel wat tegen

Dit gebied biedt veel blauw en rood, maar géén dalafdaling zodat je ook gelijk weer met gondel of lift naar boven kunt. De piste werden toen wij er waren 1e week maart slecht onderhouden, met de middag waren het allemaal bochel pistes geworden, daardoor werden de blauwe pistes eng en erg slecht, veel kinderen en beginners vielen daarom ook. Ze kunnen de pistes in de middag toch best wel weer eens glad maken met zo"n pistenbully. Wachttijden bij de lift hebben wij niet gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 maart 2018

Door: Merel over Bramberg am Wildkogel

Gezellig dorp

Klein gezellig dorp! Met een super lange rodelbaan waar je ook kunt avond rodelen. Door de vele Nederlandse skileraren, zeker een aanrader voor gezinnen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 maart 2018

Door: Anoniem over Bramberg am Wildkogel

Gezellig dorp

Komen hier al jaren tijdens onze wintersport vakantie. Voor een gezin met kinderen zijn er Nederlands sprekende ski leraren. Is een gezellige après-ski. Het nachtrodelen is ook zeker een aanraden!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Anoniem over Neukirchen am Großvenediger

Veel verschil in pistes

Was voor ons de eerste echte skivakantie. Na vele uren borstelbaan hier begonnen. Wat meteen opvalt is de steilheid van de blauwe pistes. Hier zit voor de beginnende wintersporter veel onderscheid in en kan behoorlijk intimiderend overkomen. De dalafdaling kent een aantal flinke steile stukken die voor de echte beginners misschien teveel van het goede zijn. Probeer eens de blauwe 5 pistes en 4b. Deze komen meer uit op beginnersniveau en zijn wat vriendelijker voor de starters. De skischool was redelijk positief al hadden onze kinderen al 2 jaar ervaring en begonnen ze toch met de lessen eerst met sleeplift, heuvel, sleeplift, heuvel en niet het echte skiën. Ook werd er weinig uitgelegd. Wij laten deze lessen dan ook liever voor wat het was en gebruiken dit geld liever voor een ochtend privé-les waarbij er meer één op één aandacht is. Verder kan je in dit gebied lekker uit de voeten. De wachttijden zijn niet te lang en na 10 uur bijna nihil omdat alle skilessen dan zijn begonnen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 maart 2018

Door: Sabine Welman over Neukirchen am Großvenediger

Leuk en gezellig skigebied voor gezinnen.

Dit was de eerste keer voor ons. We hadden een appartement vlakbij de gondel waarmee je omhoog moet. Wachttijd 's morgens zo'n 20 minuten wat dus best mee viel voor de voorjaarsvakantie. Boven ligt een mooi overzichtelijk skigebied waarbij je ook naar Bramberg kunt. De pistes zijn mooi breed. Ondanks de vakantie tijd vielen de rijen voor de liften mee. Het enige nadeel is dat als je kinderen op les hebt dat je ook boven moet eten en hier is het dan echt heel druk. Mn de eerste zondag was het hectisch. Wij zorgden ervoor dat er iemand op tijd ging zitten om een tafel te reserveren (waren met een grote groep) en dan alvast eten halen terwijl anderen de kinderen uit de les halen. Dan is het wel goed te doen. Maar al met al hebben we een heerlijke skivakantie gehad!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2018

Door: Anoniem over Neukirchen am Großvenediger

Fijn skigebied, rustig en gemoedelijk

Wij waren buiten het seizoen en de pistes waren top, ook onze accommodatie was super. (Alpen chalet) lag direct aan de lift. Dorp is kleinschalig, maar alles is er. Alles lopend te doen. Geen auto gebruikt deze week. Après-ski is minder, kan ook komen doordat we buiten het seizoen waren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Eveline Buskermolen over Bramberg am Wildkogel

Geweldig, familievakantie, al 20 jaar komen we er met veel plezier.

Het is de laatste jaren erg uitgebreid met nieuwe liften en veel après-ski. Daardoor is wel het hele knusse ervan af. Maar doordat het een klein gebied is, is het prima om de kinderen alleen te laten skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Joris over Bramberg am Wildkogel

Leuke tijd gehad

Veel te doen ook rodelen, goede faciliteiten weinig wachttijd bij gondel

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 maart 2016

Door: Erik Berghuis over Neukirchen am Großvenediger

Neukirchen am Großvernediger in einer schöner Gegend

Alleen al de rit naar Neukirch a/G is een schitterende rit, waarbij je de Paß Thurn of de Gerlospaß moet passeren. Wanneer je naar beneden rijdt heb je een schitterend uitzicht over het gebied. Het gebied is in vergelijking met andere gebieden niet extreem groot maar kent wel uitstekende pistes voor de beginnende wintersporter. Doordat de overmaat van de pistes op de noordhelling liggen hebben de pistes een goede kwaliteit bij zonnig weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: cindy hoogendoorn over Neukirchen am Großvenediger

superleuk gebied voor families met kinderen en beginners

Wij komen al vele jaren met plezier in Neukirchen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 januari 2016

Door: Anoniem over Bramberg am Wildkogel

Gezellig, rustig dorp. Vriendelijke mensen. Fijn, niet al te groot skigebied, leuke restaurants zowel boven als in het dorp.

Ons verblijf in de Wildkogel Resort was uitstekend. Het resort ligt naast de gondelbaan / skischool / skiverhuur / skibus halte. Er zijn een paar leuke restaurants vlakbij het resort (de Bergschmied, de Fliegerbichl en S-Lounge). Elke dag geskied, prima (wellness) faciliteiten in het resort. Een dag met skibus naar Hollersbach gegaan alwaar de gondel je naar het (grote) skigebied Kitzbüheler Alpen brengt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 21 december 2015

Door: Sam de Wit over Bramberg am Wildkogel

Wat een heerlijke vakantie. Alles om de hoek! super gezellig!

Bramberg was een top locatie. We hadden een erg mooi en top chalet (AnneWill). De rodelbaan was echt heel gaaf!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 4 oktober 2015

Door: patrick janssens over Bramberg am Wildkogel

het is steeds "thuiskomen"

Fantastisch mooi omgeving en zeer overzichtelijk. Dal afvaart voor skiërs en rodelaars met verlichting tot 10 uur en 14 km lang is subliem en uniek

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 23 januari 2015

Door: Marjo over Neukirchen am Großvenediger

Gemoedelijke sfeer

Gezellig dorp. Skigebied geschikt voor beginners, maar ook de doorgewinterde skiër kan zijn hart ophalen. Overzichtelijk. Het dorp is klein, maar sfeervol. Voor een zeer redelijk bedrag prima maaltijd in de altijd gezellige restaurantjes. Apres-ski op diverse plekken mogelijk. Kortom goede plek voor een fijne vakantie. Als je een "Gerlos sfeer" wilt, moet je naar Gerlos gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 25 februari 2014

Door: Mark over Neukirchen am Großvenediger

Tegenvaller

Na velen skigebieden bezocht te hebben was dit toch wel een domper. Lange rijen voor de lift naar boven, lange rijen bij de restaurants op de pisten en lange rijen bij de centrale stoeltjeslift, openingstijden van de piste van 09.00 tot 16.00 uur wat in februari echt te kort is. Dat de skischool een prijs heeft gekregen in 2008 zou ik niet meer vermelden, want de school van meneer Meijer is bedroevend slecht. Teveel kinderen in een klasje, geen hesjes verplicht, kinderen 45 minuten in de sneeuw laten wachten en skiwedstrijden op verschillende plaatsen zodat wij moesten kiezen bij welk van onze kinderen we wilden kijken. De "feestelijke" medaille uitreiking sloeg werkelijk helemaal nergens op en was slecht georganiseerd. Kortom wat mij betreft een matig skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 20 februari 2014

Door: Carlijn Kloosterman over Neukirchen am Großvenediger

Druk en dramatische skischool

In de voorjaarsvakantie is het gebied wel heel erg druk. Vanaf opening van de lift 's morgens tot zeker 10.30 uur is de rij gemiddeld 45 minuten wachttijd. Grootste teleurstelling is echter de skischool Neukirchen. Met 10 kinderen vertegenwoordigd op alle niveaus van de skischool, zijn enkel de enthousiaste skileraren en - leraressen een positief punt. De skischool is slecht georganiseerd, kinderen skiën na de kinderwei zonder hesje (waardoor de leraren de eerste dagen niet weten of het klasje compleet is). De kinderweide voor de kleinsten is een soort lopende band waar werkelijk niks met de kinderen gedaan wordt. Bandje op, heuveltje af en dan weer op de lopende band. Helaas heeft praten met herr Mayer van de skischool geen nut gehad (wel geprobeerd). Tenslotte gaan de liften tussen 15.30 en 16 uur al dicht. Dorp is leuk en sfeervol, maar qua skiën en organisatie moet er echt nog een hoop gebeuren. Helaas geen aanrader dus.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 10 oktober 2013

Door: Anoniem over Bramberg am Wildkogel

Geweldig

Het is echt zoals het moet, ook boven op de berg erg gezellig en overzichtelijk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 februari 2013

Door: Anoniem over Bramberg am Wildkogel

mooie plaats vriendelijke mensen, niet te druk

Mooie pistes voor beginners, na een paar dagen ken je het gebied wel, in de buurt genoeg andere skipistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 december 2012

Door: Jan Kuijltjes over Neukirchen am Großvenediger

Prachtige skipistes ideaal met kinderen

Het dorp heb ik nu voor de 33e maal bezocht met een vriendenclub in een oud hotel met stube en prima keuken bij de familie Sweinberger. Neukirchen, en met name de wildkogelbanen, heeft ieder jaar dat we er nu komen wel iets veranderd en uitgebreid aan de pistes. Ook de rodelbaan naar Bramberg is uniek. Een aanrader voor iedereen wie van skieen, langlaufen en wandelen houd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 14 mei 2012

Door: erik over Bramberg am Wildkogel

Prima skigebied en zeer mooi centraal tussen andere gebieden

Met de familie was het top. En het ligt heel mooi centraal tussen andere gebieden. Bramberg ligt nu aan de lift, tenminste ons appartement zat naast de lift. Wildkogel is voor fam met kids ideaal en zelf ben ik naar 3 andere gebieden ook geweest (Kitzbuhler alpen, Zillertal en Kaprun) Variërend van 5min met de bus tot 25min. Voor ons was het top!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 6 maart 2011

Door: Janneke over Neukirchen am Großvenediger

We hebben een prima vakantie gehad, de kinderen hadden een super leuke juf Laura. Komen hier zeker nog eens terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 december 2010

Door: Anoniem over Bramberg am Wildkogel

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 december 2010

Door: Anoniem over Bramberg am Wildkogel

De nieuwe lift draait al proef ! Nu echt skien vanuit het dorp vanaf kerst 2010.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 april 2009

Door: Anoniem over Bramberg am Wildkogel

Heel leuk en gezellig authentiek dorpje waar iedereen elkaar nog groet. Vlakbij de lift (1km) naar skigebied Kirchberg/Kitzbuhel. Ook zomers veel mogelijkheden, elke sport die je kunt bedenken is binnen 10 km te doen. Super.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 maart 2009

Door: Anoniem over Neukirchen am Großvenediger

Klein gezellig dorp met het dalstation van de gondelbaan midden in het dorp, waardoor de meeste hotels op loopafstand liggen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 januari 2008

Door: Miranda over Neukirchen am Großvenediger

Ik vind Wildkogel een heel prettig gebied. Als beginnende snowboarder een paar jaar terug kon ik hier prima terecht. Nu ik beter ben, vind ik het nog steeds erg leuk. Het is erg overzichtelijk, en als je met beginners en gevorderden bij elkaar bent, zijn er altijd wel pistes te vinden waar je je allebei prettig op voelt. Het dorp is erg gezellig, als je niet voor de apres-ski gaat. Wij hebben in verschillende appartementen gelogeerd, en alle mensen waren erg aardig en vriendelijk. Ideaal zijn de gratis bus en het treintje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 augustus 2007

Door: Marco Antonis over Neukirchen am Großvenediger

In maart 2007 ben ik hier met kinderen die een lichamelijke beperking hebben geweest. Voor deze doelgroep is het skiën in dit gebied zeer geschikt. De kinderen waren gehuisvest in het app. Alpen Chalet. Ze hebben in dit app.gebouw op de begane grond een grote badkamer met toilet en douche. De toilet is zonder beugels en staat direct naast de muur. Op de muur kun je dus een demontabele beugel plaatsen. Douchen deden we op een kunststof stoel. Een beetje improviseren dus. De eigenaar wilde nog wel wat aanpassingen doen, dat is dus afwachten. Of er in dit dorp verder nog aangepaste app. zijn voor deze kinderen weet ik niet. We hebben het er in iedergeval reuze gezellig gehad en het was voor de kinderen onvergetelijk. Organisatie Stoersport hartstikke bedankt!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 maart 2007

Door: Thomas over Neukirchen am Großvenediger

Ik vond de pistes goed en er waren genoeg restaurants bij de pistes. Ik vond het dorp zelf erg saai en weinig mogelijkheden voor de apres ski. Verder was het een goed gebied voor een wintersportvakantie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2007

Door: Mieneke over Neukirchen am Großvenediger

Erg leuk skigebied, brede pistes dus op de pistes niet heel druk. Ben er al twee keer geweest. Gebied is uitstekend voor gezinnen en de pistes zijn niet te moeilijk dus ook uitstekend voor beginners, maar de gevorderden vermaken zich hier ook prima! Aanrader dus!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2007

Door: Mäbel over Neukirchen am Großvenediger

Ideaal die sneeuwkanonnen. Er lag niet veel sneeuw maar genoeg om toch te kunnen skiën en te genieten. Met Carnaval geweest en lekker genoten. Jammer dat het zo druk was omdat omliggende gebieden zo weinig sneeuw hadden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 februari 2007

Door: Ank over Neukirchen am Großvenediger

De Wildkogel is een heerlijke plek om te skien voor ons. Als grote familie met beginners en gevorderden hebben wij het prima naar ons zin gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 oktober 2006

Door: Bert B. over Neukirchen am Großvenediger

Wij gaan nu komende februari voor de 4e keer Naar Neukirchen. Het is er prachtig, mensen zijn vriendelijk, meestal veel sneeuw en veel zon en daar komen we toch voor.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 september 2006

Door: Kees Moleman over Neukirchen am Großvenediger

We gaan nu voor de vierde keer naar neukirchen het is er heerlijk toeven. Onze kinderen hebben daar snowboarden geleerd en er is daar voor elks wat wils, heerlijk genieten van de sneeuw en het prachtige uitzicht. We kijker er echt weer naar uit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 17 september 2006

Door: Anoniem over Neukirchen am Großvenediger

Neukirchen is een top wintersport gebied, leuker kan niet!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 juni 2006

Door: maartje over Neukirchen am Großvenediger

Ik ben met school hier vorig jaar geweest en het was echt supergaaf!! Mooie brede pistes, fijne sneeuw en mooi weer. Natuurlijk was de apres-ski bij ons erg gezellig en er werden alleen nederlandse liedjes gedraaid. Volgend jaar weer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 januari 2006

Door: Sylvia over Neukirchen am Großvenediger

Neukirchen vonden wij een heel goed en gezellig dorpje en skigebied. Zeker ook voor gezinnen, onze jongste van 8 heeft een week op skiles gezeten. En onze 2 zonen van 13 en 16, en nog 2 vrienden hebben we niet gezien, die hebben zich prima vermaakt. Wij zijn er helemaal weg van, van het dorpje en het ski gebied, heerlijk skieen, brede pistes. Wij komen zeker volgend jaar terug!!!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Wildkogel-Arena

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Wildkogel-Arena. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes griffig
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten