Recensies Vitales Land: Jungholz

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Vitales Land: Jungholz wilt kiezen. Een recensie over Vitales Land: Jungholz kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Vitales Land: Jungholz zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Vitales Land: Jungholz achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 juni 2013

Door: Jan Derksen over Jungholz

Klein maar fijn

Was hier tijdens de Krokus vorig jaar. Mijn derde ski-jaar en voor het eerst met onze 2 kinderen. Het dorp is rustig, klein en prachtig gelegen. Het skigebied is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Pluspunt: korte wachttijden bij de skiliften. Volgend jaar weer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 1 januari 2012

Door: Simon Padt over Jungholz

We zijn met drie familiie's ook dit jaar hier weer naar toe gegaan, dit omdat het er gewoon erg gezellig en gemoedelijk is ,we hebben het er elk jaar weer erg naar ons zin. we overnachten (fam Hoffman) in het dorpje Wertach wat er vlak bij ligt, hier zijn alle voorzieningen (supermarkten,bakker,apotheek,etc te vinden. Volgend jaar zijn we weer van de partij.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 maart 2011

Door: Maarten over Jungholz

Carnavalsweek 2011 een aantal dagen hier geweest. We waren hier in 2002 ook als eens geweest. Liften en vooral besneeuwing waren enorm verbeterd zodat ook in 2de week maart we nu prima konden skieen. Onze zoon van 6 heeft skiles gehad. De skischool is enorm flexibel dus toen hij een keer geen zin had kon het zo omgeboekt worden. Er zijn hier geen NL-talige leraren maar dat was geen enkel probleem: hij had het erg naar zijn zin en veel geleerd. Gebied is klein maar toch redelijk afwisselend. Bovenaan een leuke buckelpiste, dus zelfs voor gevorderden nog wat te doen. Voor volle week is het te klein, maar met 10 min rijden ben je in Oberjoch met leuke rode pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 februari 2010

Door: Joost Rabou over Jungholz

Wij zijn van 22 december tot 28 december 2009 met onze 2 dochters van 4 en 5 jaar oud wezen skien in Jungholz. Voor kinderen is het gebied ideaal, het enige nadeel is dat er veel sleepliften zijn waar kleine kinderen soms nog moeite mee hebben. Het park voor de kinderen en de bijbehorende beren vonden onze kinderen helemaal geweldig. Liftprijzen zijn relatief goedkoop en ook het eten en drinken is betaalbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 5 april 2009

Door: marjo over Jungholz

Jungholz is een heerlijk rustig dorpje in een prachtige omgeving. Gelukkig niet opgeslokt door het massa toerisme. Een weldadige rust, vriendelijke mensen en zeker ook in het voorjaar en de zomer zeer de moeite waard.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 maart 2009

Door: Marin Dort over Jungholz

Een rustig klein dorp, gelegen in een mooie omgeving. Veel wandelmogelijkheden. Voldoende parkeergelegenheid bij de piste. Korte wachttijden bij de skiliften. Veel mogelijkheden m.b.t. skipassen. Voor supermarkt-, bakker- of slager'bezoek' auto nodig en +/- 6 km de weg terug richting Duitsland nemen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 maart 2006

Door: Taccoen Elise. over Jungholz

Jungholz is voor mij "the place to be", zowel voor jongeren als voor volwassenen. Zeker een paradijs voor de allerkleinsten. Hopelijk kunnen we spoedig onze kleinkinderen meebrengen. Wie niet skiet, kan zeker heel mooie wandelingen maken, en genieten van de prachtige bergen die het dorp omringen. Zeer gastvrij volk en zeer vriendelijk. Volgende jaar gaan we zeker terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2006

Door: Toine de Goede over Jungholz

Jungholz is een heel gezellig skigebied. Ik heb er leren skieen en keer nu weer terug omdat we zelf een gezin hebben. Ik kom er al vanaf mijn 9e (1966) Jungholz heeft een aantal goede hotels. In de vorige recentie werd gesproken over Alpenhof. Dit mag dan wel fijn bij de piste liggen, ze zijn alergisch voor kinderen en hun toebehoren. Nee, ik raad je aan om dan in Hotel Tirol een kijkje te nemen. Kinderen tot 10 jaar zijn GRATIS gast in dit VITAL hotel. Verder hoop ik dat hotel Adler (staat geheel leeg in het centrum) weer in oude staat terugkeert.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 maart 2006

Door: Anoniem over Jungholz

Voor mensen met (kleine) kinderen en beginners is dit een heel leuk skigebiedje. Het is niet groot, maar lekker overzichtelijk. De kinderen vermaken zich uitstekend bij de skischool, terwijl je zelf vanaf verschillende punten de berg op kunt en via diverse pistes naar beneden kunt. Skiën tussen de bomen, fantastisch! Leuke skischool die ook Nederlandse kinderen goed opvangt. Veel Duitsers, weinig Nederlanders. Hotel Alpenhof ligt direct aan de pistes, ideaal, alleen zouden ze daar iets stressbestendiger mogen zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Vitales Land: Jungholz

Berg20 cm
Dal15 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Jungholzer Schilifte - Sorgschrofen. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten