Beoordelingen Bichlbach

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Bichlbach te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Bichlbach ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Bichlbach op wintersport zijn geweest. Ben jij in Bichlbach geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 27 februari 2018

Door: Marius van den ochtend over Bichlbach

Leuk dorp

Voor beginners zeer aan te raden. Kindvriendelijke skileraren voor gezinnen zeer goed. Wil je wat meer dan kan je naar Berwang. Het is gewoon heel mooi hier in de Zugspitz Arena

Lekker rustig, zeer aan te raden voor jonge gezinnen
Geen uitgaansgelegenheid

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 maart 2015

Door: Ina Mollers over Bichlbach

Goed skigebied voor beginners en zeker voor gezinnen met kinderen

Een gezellig dorp voor gezinnen met kinderen, kunnen nog lekker rustig leren skiën

Skiën tot in het dorp
Niet

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 december 2011

Door: Anoniem over Bichlbach

7 december 2011 (anoniem) We komen sinds begin 1973 regelmatig in Bichlbach.We vinden het er heel fijn en nu we ons te oud voelen om nog te skien genieten we van de mooie wandelingen die we er kunnen maken.Je kan er een week goed aan uw trekken komen.De verbindingen met de omliggende dorpen is prima en de mogelijkheden om iets te eten of te drinken zijn legio.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 25 januari 2011

Door: Ria van Tilburg over Bichlbach

Ria uit Eindhoven: wij komen al meer dan 30 jaar in Bichlbach. We gaan dan met de hele familie, inclusief de kinderen die nu allemaal volwassen zijn, maar nog steeds heel erg graag meegaan. Het is voor ons zoiets als thuiskomen en alleen maar genieten. Wij kennen de mensen daar erg goed en de mensen kennen ons ook erg goed, wat heel erg prettig is. De omgeving is er prachtig, het eten is perfect en we komen hier ieder jaar weer helemaal tot rust. Voor ons geen grote steden en drukte.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 januari 2011

Door: Sander over Bichlbach

Bichlbach is een klein, beetje verwaarloosd, dorpje. Het is uitstekend bereikbaar, zeker nu de snelweg bijna tot Reutte loopt. Het skigebied (Bichlbach-Berwang) is klein, overzichtelijk, maar prima onderhouden. De hoogteverschillen zijn gering, maar je skiet op verschillende hellingen. Het wordt nergens heel steil, maar de afdalingen zijn afwisselend en leuk. Toen wij er waren (Kerst 2010) merkten we, dat de zon zich eigenlijk de hele dag niet in het dorp laat zien, weet niet hoe dat in het latere voorjaar is. De skischool is klein, voor jonge beginnende skiërs ideaal (kleine groepjes, leuke beginnershelling). En gezelligheid moet je wel zelf kunnen maken hier!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 3 december 2010

Door: frans over Bichlbach

Ideaal langlaufgebied,rustig dorpje. Gasthaus Wiesenruh heeft leuke appartementen met veel comfort en ligt aan de loipe.Zéér gastvrije eigenaars !Inkopen op loopafstand,alsook restaurantjes in de buurt. Auto kan gerust een hele week op stal blijven ...zalig !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 februari 2010

Door: Willem over Bichlbach

Wij, 4 volwassen met gemiddelde ski ervaring, hebben genoten van onze ski vakantie in Bichlbach. Het verblijf in het appartement complex Hechelbergerhof was uitermate aangenaam tegen een prettige prijs. De Zugspitze Arena bestaat uit 6 ski gebieden van klein naar middelgroot. Alle pistes zijn eenvoudig te bereiken en skien naar het dal is altijd mogelijk. Een top ski vakantie dus. Voor families en mensen die niet perse moeilijke pistes of uitdagende apres ski evenementen behoeven bij uitstek een plaats om te bezoeken

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 mei 2008

Door: Iris over Bichlbach

Lekker rustig, geen uren in de rij bij de lift, mooie nieuwe lift bijgekomen met 6 pers.stoeltjeslift met windkap, afgewisseld met gondels, nieuwe formule, super! Gezellig dorp, lieve mensen, lekker eten, puur Oostenrijk. Mocht je na het skien toch nog een drankje willen doen en een oostenrijks muziekje horen, dan kan dat echt wel in Bichlbach, het is alleen wat minder kermis daar!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 februari 2006

Door: wim ivens over Bichlbach

lieflijk, gezellig, kortom de ideale skivacantie voor de ganse familie

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 februari 2006

Door: Anoniem over Bichlbach

Bichlbach is een leuk klein dorp waar je uitstekend kunt skieën en boarden. Doordat Bichlbach onderdeel is van de zugspitz Arena kun je in veel verschillende dorpen gaan skieën. Dit is zeker voor gevorderde erg aangenaam! Echt een aanrader als je van Oostenrijkse gezelligheid houd maar niet uitgebreid wil apres skieën!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Bichlbach