Beoordelingen Berwang

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Berwang te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Berwang ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Berwang op wintersport zijn geweest. Ben jij in Berwang geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 maart 2018

Door: Willem over Berwang

Ik ga er zelf al meerdere jaren achter elkaar naartoe, ben er echt voor het dorpje, de pistes en de omgeving gevallen

Sinds 5 jaar geleden ben ik er elk jaar naartoe geweest. Het is een klein knus dorpje. Tip; café Sprenger voor o.a. een lekker stukje taart! Voor de rest zijn er een aantal leuke restaurantjes allemaal heel gezellig. Ook super leuk is de skishow. Voor zo'n klein gebiedje echt goed bezig. Het is meer een skigebied voor gezinnen met jonge kinderen. Voor echte après-ski of uitgaansleven hoef je hier niet naartoe te gaan maar als je zonder kan, dan is het genieten hier!

Skishow met vuurwerk, avondskiën, knus, gezellig, dichtbij pistes
Après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 maart 2018

Door: Nadia over Berwang

Super familiedorp

Berwang is een heerlijk klein, maar fijn skidorp. Niet te massaal, alle pistes komen uit in het dorp en op de verzamelplaats. Mooie pistes, van makkelijk tot moeilijk en goede liften. De skischool is van goede kwaliteit, met een mooie bobo kinderplaats. Verder is er een leuke, kleine après-ski tent waar om 16.00 altijd een goed feestje gebouwd kan worden. Je kunt lekker eten in de restaurants in het dorpje, waar verschillende stijlen aanwezig zijn.

Kleinschalig, ideaal met kinderen
Relatief weinig km piste

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2018

Door: Mickey over Berwang

Zeer mooi familie-skigebied!

Berwang is voor mij al 30 jaar het vakantiedorp. Het is een klein dorp, waardoor alles op loopafstand is. Voor de niet -skiërs is het daarom ook leuk, zodat ze altijd bij een piste kunnen kijken. Vele hotels/appartementen liggen kort aan de piste, waardoor op pad met de auto, of de skibus niet nodig is. Tussen de middag kun je dan op je appartement eten. Het skigebied is niet heel groot, maar wel verbonden met Bichlbach en Rinnen, waardoor je nog aardig wat km. kan maken op een dag. Doordat het een klein skigebied is, is het ideaal voor kinderen. Zij kunnen dit gebied snel leren kennen en alleen op pad gaan. De sfeer is goed, leuke gezellige mensen. Er zijn zowel stoeltjes- als sleepliften. De skischool is goed en er zijn vele Nederlandse leraren en leraressen. Er is een ini-mini supermarkt met alleen de noodzakelijke artikelen. Voor de grotere boodschappen moet je wel naar een andere plaats. Er is niet veel après-ski, maar op dinsdag- en donderdagavond (hoogseizoen) is er de ski-sjow en nachtskiën) Al met al vele mooie vakanties gehad met mooie herinneringen.

Alles kan lopend
Weinig après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Bart geers over Berwang

Zalig skigebied

Zeer mooi skigebied. Ideaal voor beginners en families.

Zeer goed voor families en rustig
Weinig apres-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Ronald Borst over Berwang

Kindvriendelijk

Gemoedelijk skigebied.

Overzichtelijk
Klein

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 november 2015

Door: John Bockmeulen over Berwang

Rustig en gezellig

Fijne en gezellige bestemming voor beginners, herintreders en senioren. Gastvrije mensen overal. Mooie brede pistes. Wat minder geschikt voor de snelheidsmonsters en lange tochten.

Prima liften
Minder geschikt voor gevorderden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 6 augustus 2014

Door: HansTerBeek over Berwang

Rustig dorp met een fijn skigebied

Berwang is een rustig dorp waar wij al jaren komen. Onze kinderen hebben hier super leren skiën dankzij de fantastische leraren. Veel bezoekers komen al jaren terug naar Berwang. Overigens is er naast skiën nog veel meer te doen in de omgeving.

Rustig en knus dorp
Geen aansluiting met de andere skigebieden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 24 februari 2014

Door: Amanda over Berwang

Fantastische plek

Heey. Wij hebben 6 kinderen en hebben het er super leuk. We komen er al heel lang (7 jaar) . Onze oudste is (16 jaar) en heeft het er altijd naar zijn zin. De kleinste is net 4 jaar en gaat nou voor de 2e keer. Je hebt er leuke pistes en wij kunnen altijd lekker met zijn 8e achter elkaar. Wij houden ervan om wel eens lekker rustig aan te doen en een dagje naar het dorp te gaan. 1 ding wil ik nog zeggen dat het een geweldige plek is voor kinderen. De Nederlandse skileraren en -leraressen zijn geweldig. Ze leren het uw kind goed. Ik zou zeggen, veel plezier!!!!!!!

Bij veel appartementen kun je skiën tot de deur !
Het kan 's middags erg druk zijn bij dé grondel bij het centrum

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 februari 2014

Door: Sander over Berwang

Blijft een mooi skigebied

Ik heb er als kind op m'n 3de leren skiën. Fantastisch gebied voor gezinnen met kleine kinderen. Daarna nog een aantal keer geweest en sinds 3 jaar geleden weer elk jaar geweest aangezien het voor m'n kleine neefje nu leuk is om ook te leren skiën. Ook voor gevorderden is het een fijne omgeving al is het niet te groot. Off-piste is er minder te doen al is er sinds een paar jaar een stuntpark... Ben net 2 weken terug maar ik hoop er nog vaak heen te gaan!

Ideaal voor kinderen om te leren skiën
Weinig après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 januari 2014

Door: Sophie over Berwang

SUPER

Ik kom al vanaf dat ik een baby was elk jaar in Berwang. Het is er super! Mooie pistes, niet al te druk, aardige ski- en snowboard leraren en een gezellige sfeer. Het is er niet erg groot, maar daardoor kom je de hele familie wel vaak tegen en ken je het gebied snel. Je kunt ook een dagje naar een ander dorpje gaan, zoals Lermoos. Aan après-ski is hier niet veel te doen, maar het uiteten gaan is heerlijk. Een paar jaar geleden is er ook een funpark geopend, wat Berwang nog leuker maakt! Vorig jaar was er ook een groot kussen waar je in kon landen als je over een grote schans ging, zo oefen je het springen nog beter! Ook is er in de grote vakanties altijd 1 avond in de week waarop je kunt avondskiën. Dit is heel gezellig, ook al is er maar 1 piste open. De sneeuw is heel lekker en het is helemaal niet druk, dus je kunt zo hard gaan als je wilt. Ik zou Berwang bij iedereen aanraden, behalve bij mensen die alleen maar op wintersport gaan om te drinken en te après-skiën. Hiervoor is Berwang niet geschikt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 maart 2013

Door: J.Molenkamp over Berwang

Gezellig maar een klein dorp

Voor de tweede maal hier geweest, maar voor onze kleinzoon de eerste maal, het einde vond hij het met opa mee de berg op en naar beneden boarden, hij wil volgend jaar weer mee.

De piste komt midden in het dorp uit.
Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.
Nederlands sprekende ski en snowboard leraren
Prima pistes voor beginners.
Goede appartementen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 23 april 2012

Door: Lotte over Berwang

Niet geschikt voor gevorderde skieer

Voorheen in Berwang geweest. Als goede skieer moet je je afvragen wat je in Berwang hebt te zoeken. Geen uitdagingen, gebied is te klein. Weinig jeugd tussen 15 en 25 jaar. Daarnaast het publiek (veel Hollanders); het is verhoudingsgewijs geen duur gebied. Geeft andere sfeer. Veel apres-ski zoeken wij niet, beetje is leuk, maar hier dun bezaaid. Zeker geen mondain oord, proef en zie je in alles terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 8 januari 2012

Door: H vd Berg over Berwang

Zijn dit jaar voor 1 dag via Bichlbach in Berwang geweest. Klein gebiedje met weinig uitdagende pistes voor de gevorderde. Wel korte wachtrijen (in kerstvakantie). Meeste pistes kort, en weinig hoogte verschil. Dalafdaling naar Bichlbach is wel leuk en goed te doen (rood).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 maart 2011

Door: Anoniem over Berwang

voldoende eetgelegenheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 februari 2011

Door: laura over Berwang

Hallo. We kwamen vroeger met mijn ouders altijd in berwang. Nu na 10 jaar weer terug. Het is een heerlijk dorp veel rust, en het is er erg gezellig lekker tussen de bomen skiën en heerlijk wandelen en leuke restaurantjes om te eten. Het is prima voor beginners en voor kinderen . Ik ben een erg goede skiër voor mij is het wel te klein geworden. Maar veel beter te betalen dan Frankrijk of de grotere dorpen en gezelliger. Ik vind het er heerlijk. Groetjes laura .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 augustus 2010

Door: Anoniem over Berwang

Beste lezers. Wat moeten we nog van Berwang zeggen? Wij komen hier al meer dan dertig jaar. Eerst met onze kinderen en nu zelfs al met onze kinderen en kleinkinderen. Wij kunnen het niet waarderen dat er slechte dingen over Berwang gezegd worden. Hopelijk komen er nu niet al te veel mensen naar Berwang, want dan wordt het misschien te druk. Ik gun het Berwang wel, die drukte, want zo doen veel voor hun gasten: aanleg van nieuwe liftinstallaties, onderhoud van de pistes enz.enz. Veel plezier in Berwang. Het is er echt super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2010

Door: Marcel over Berwang

In februari weer naar Berwang geweest sinds drie jaar. Een verademing om weer terug te zijn. Lokale bevolking is erg aardig en ons "soepwinkeltje" Stamperl bar is en blijft top! Dit jaar voor het eerst in de Ski lounge verbleven. Top!!! Aardige (Nederlandse) gastheer en vrouw. Prima kamers. Waren met zijn vieren (vrouw, 2 kids en mijzelf) met twee aparte kamers met tussendeur. Helmaal goed. Elke dag schone handdoeken en prima service. De gastheer geeft veel info over activiteiten die op dat moment plaats vinden. Qua après ski trouwens de place to be! Nog een ochtend in Lermoos geweest, Lag beduidend minder sneeuw. Berwang is echt sneeuwzeker. Dit jaar toch wat minder mensen vanwege de recessie. Weinig wachttijd bij de liften. En de rode afdaling naar Bichlbach was meestal een oase van rust. Kilometers voor en achter je geen mens te zien. En dat in de voorjaarsvakantie. Volgend jaar weer!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 1 januari 2010

Door: Bert Herman over Berwang

Hoi alle, wij komen ook al enkele jaren naar Berwang. Vinden het een goed ski gebied voor jonge kinderen en ouderen. Je skiet als het ware de hele dag in de zon, er is een uitstekent restaurant halverwege de berg,waar het goed toeven is onder een genot van een mok warme chocolade met rum, heerlijk. ook dit jaar gaan we weer naar Berwang, enwel naar Dhr C Pittl prima gasthuis waar je alles kunt gebruiken,alleen moet hij iest doen aan parkeergelegenheden voor de auto? Voor de kinderen zijn er goede skischolen. mvgr Bert Herman

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 december 2009

Door: Anoniem over Berwang

Het is een prima omgeving voor beginners en kinderen. Voor gevorderden is de keuze beperkt. Echt een familie ski-oord waar het vrij rustig skien is. In 2009 waren de sneeuwcondities geweldig. Echt een gebied waar je je kinderen zelf hun routes kan laten skien.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 oktober 2009

Door: Anoniem over Berwang

Beste, Wij vinden het zeer spijtig dat wij geen logement vinden in Berwang. Wij komen al meer dan 35 jaar naar daar. (Baldauf, Alpina, Zugspitzblick en vorig jaar Hohland; Wij waren steeds verplicht op een ander te gaan zoeken zelfs dat we ieder jaar zegden dat we weerkwamen. Jaren in Zugspitzblick en over 2 jaar door ziekte moeten afzeggen. Zodus vorig jaar gaan plaats meer, dan naar Hochland. Die beloofden ook te reserveren en hebben geen plaats. Wij komen steeds voor 14 dagen. Kan hier niets aan gebeuren Berwang is onze 2de thuis. 1 jaar niet kunnen komen en ge valt er van tussen. (erg vind ik dat). Wij hebben steeds Berwang aangeprezen als kind, klant, skivriendelijk enz..... dorp, maar nu vinden wij dat wij dit niet meer kunnen doen. Hochland zegt 'geen plaats' en toch op info hebben ze wel plaats ? ! Vriendelijke groeten en hoop dit jaar toch nog in Berwang te logeren !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 13 september 2009

Door: TH over Berwang

Er is hier niets te beleven, alle pistes in een halve dag gedaan. Geef ons maar Sölden of Ischgl!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 maart 2009

Door: JHB over Berwang

Wij hebben in dit dorp 11 keer onze wintersport vakantie doorgebracht. Ook hebben we door de jaren heen veel mensen getipt om eens Berwang te bezoeken. Iedereen was heel enthousiast en zijn daarna meerdere malen terug geweest. Het is een gezellig typisch Tiroler dorp. Zeer sneeuwzeker. Ski gebied is niet groot. Men gaat wel de komende jaren veel investeren in nieuwe verbindingen en liftinstallaties. Is ook wel nodig, want sinds 2 jaar zijn er aan de zuidzijde van het dorp 2 pistes uitgevallen doordat de liften niet meer voldeden aan de veiligheids eisen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 december 2008

Door: Marc Bosma over Berwang

Ik ben vorig jaar hier geweest met mijn vader en we gaan volgend jaar weer. Wij vermaken ons hier prima, we hebben een gemiddeld ski niveau. Het is inderdaad niet een heel groot ski gebied met lange afdalingen, maar de aansluitingen naar de andere pistes zijn perfect. Als er voldoende sneeuw ligt kan je prima van piste naar piste. Het is ook erg fijn dat je tot in het dorp kan skieën. Maar zoals ik al zei hebben wij ons hier prima vermaakt, dat is ook de reden dat we weer gaan. Ze zijn nog druk bezig met het uitbreiden van de pistes en het plaatsen van nieuwe liften. Al met al een erg gezellig dorp en leuke afdalingen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 november 2008

Door: Anoniem over Berwang

Leuk dorpje. jammer van de vele sleepliften en gesloten pistes er was genoeg sneeuw dus daar lag het niet aan!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 oktober 2008

Door: Anoniem over Berwang

Berwang is inderdaad een rustig dorp en perfect voor kinderen. Het heeft een rustige apres-ski maar bied zeker mogelijkheden! In de voorjaarsvakantie is het bijna elke avond en elk jaar vol in Balu's musicpub en juist voor jongeren erg gezellig met nederlandse muziek en o.a. tafelvoetbal, pooltafel, en darts. Mijn mening is dus dat Berwang ook voor jongeren best geschikt is. Wat de faciliteiten voor snowboarders en gevorderde wintersporters betreft dat is inderdaad niet uitstekend, maar op 10 minuten rijden ligt Lermoos die deze faciliteiten wel biedt. Maar wat is er nou leuker dan je eigen schans te bouwen?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 maart 2007

Door: yvonne over Berwang

Erg leuk dorpje voor gezinnen, vooral kinderen zullen het hier naar hun zin hebben, jongeren hebben hier eigenlijk niets te zoeken! Weinig tot geen vertier. Perfect gebied voor beginners. Waren hier voor t eerst en gaan zeker met ons zoontje nog een keer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2007

Door: Peter over Berwang

Leuk dorp, ideaal voor families, wij zijn er op vakantie geweest met 2 kinderen en het is super bevallen. Leuke pistes en een goede kinderskischool. We hebben reeds een appartement (4 pers) gereserveerd voor de carnavals(voorjaars) vakantie van 2008, maar kunnen helaas door omstandigheden er niet naar toe. Als iemand onze reservering wil overnemen: deguchten@zeelandnet.nl

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 februari 2007

Door: Herman Offerman over Berwang

Vanaf 1977 veel in Berwang vertoefd. Zowel in de winter als zomers. Met grote groepen de Apres Ski in Berwang uitgevonden, want het was in die jaren dringen geblazen bij de Sprotstubl en de dancing onder Berwanger Hoff. Na enige jaren elders de winter te hebben doorgebracht, nu weer eens van een weekje Berwang genoten. Veel en veel rustiger dan in de jaren '80. Maar wat is het weer ontzettend genieten om door de plaatselijke bevolking begroet te worden. De sneeuw liet ons in Berwang een beetje in de steek, maar op 10 minuten rijden zijn Lermoos de Ehrwalter Alm en natuurlijk de Zugspitse aanraders.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 juni 2006

Door: Anoniem over Berwang

Het is beslist niet verkeerd, een leuk ogend plaatsje, maar ik vind Berwang toch te beperkt c.q. te klein. Bovendien zijn de liften al een beetje "out of time". Ze hadden hier meer in "mee" moeten gaan. (Innovatie). We zijn met kleine kinderen hier gestart, drie jaar geleden, toen was het prima voor hun om te leren. Maar als je zelf goed kunt skien, dan heb je het toch op een gegeven moment gezien, dan verlang je toch naar een wat groter gebied. Gewoon, net wat meer (massaal groot hoeft ook weer niet). Ook de apres-ski staat op een zeer laag pitje. Ze trachten het leuk, met een nieuwe glazen ijskoepel, een ski-iglo, maar er is veel te weinig animo. De tenten zitten bij wijze van "leeg". Voor kinderen is Berwang leuk. Maar onze kinderen, 9 en 10 jaar, willen nu toch ook graag wat anders. 's Avonds kun je naar (het enige) barretje genaamd Balu's Pub, maar dat is allemaal vrij tam. Niet veel jeugd, daarentegen ook geen ouders (zoals wij) die eens wat gaan drinken 's avonds. Echt een familiedorp, waar men 's avonds voornamelijk "thuis" blijft. Voor kleine kinderen is Berwang leuk, zonder meer. Maar al met al hebben wij het na drie jaar gezien. N.b. Nadeel: (te) veel Hollanders. (Bijna "alleen maar" in de Krokusvakantie). Pluspunt: personeel in winkeltjes/supermarkten zijn erg aardig, en de prijs/kwaliteitverhouding is in Berwang ook prima. (Veel ski-oorden zijn aanzienlijk duurder). Echter een liftenpas is verhoudingsgewijs niet goedkoper. Dat ligt aardig gelijk, daarentegen krijg je wel een voornamelijk verouderd liftensysteem aangeboden!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 februari 2006

Door: fam dekker over Berwang

wij zijn van 1978 tot 1987 in berwang wezen skien. daarna geweest in gerlos -ischgl- fugen-serfaus-meribel-val thorens. daarna enkele jaren niet wezen skien , vorig jaar weer terug geweest in berwang het leek wel of de tijd hier stil is blijleven staan niets is er veranderd nog steeds een aanrader

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 januari 2006

Door: Dion Dietvorst over Berwang

14 januari weer voor het 3de opeenvolgende jaar naar Berwang. We vinden het er super. Voorheen veel verwend door de Franse alpen, alles groot maar daardoor ook wat minder gezellig en zoals de Oostenrijkers zeggen minder gemÜtlich. We slapen nu ook voor het derde jaar in Alpenrose/Bellevue/Egghof en dat bevalt ons goed. Zwembad, sauna, bubbelbaden en het is er gewoon netjes. Verder gaan we het avond eten altijd halen in het kleine supermarktje tegenover het postkantoor(Laden mit Pfiff). Je kan daar het avondeten smorgens bestellen en tegen 18:00 kant en klaar ophalen tegen een goede prijs. Verder kan ik maar 1 ding zeggen tegen diegene die nog nooit in Berwang is geweest. Je moet het een keer doen het zal je goed bevallen. Veel ski plezier dit jaar Dion Dietvort. diondietvorst790@hotmail.com

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 januari 2006

Door: Stef ter Beek over Berwang

Na vele jaren onderbreking gaan wij in Januari weer naar Berwang; vroeger met onze twee jonge kinderen nu met "aanhang" en kleindochter van 4,5 jaar. Dit gebied leent zich geweldig voor "Anfaenger" en onze kleindochter gaan we dan ook op de vriendelijke skischool de beginselen van de skisport bijbrengen. Het apres ski "en famille" kan heel gezellig zijn (Warm Flasche en bij Sport Hotel Singer). Sport Hotel Singer heeft overigens een zeer uitgebreide Spa gekregen, zodat het voor ons oude knarren ook best uit te houden zal zijn: een geweldig vooruitzicht!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 1 januari 2006

Door: Wesley over Berwang

Ik ben al 5jaar in Berwang geweest in de winter, maar in de zomer is het er ook heeel mooi. Vele bloemen en almen. Berwang is erg zonnig gelegen en een fantastisch skioord! Ga 18 februari weer een weekje skiën in Berwang, Zugspitz Arena!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 19 december 2005

Door: Miranda over Berwang

Hallo allemaal, wij gaan 16-3 voor het eerst en hopen dat er dan nog genoeg sneeuw ligt. We hebben 2 kleinere kinderen 5 en 2 en hopen ons hier goed te vermaken. Maar overal waar we de recensie bekijken, ze zijn altijd positief. wij wachten het met spanning af. Eerst nog een weekje todtmoos met kerst en oud en nieuw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 november 2005

Door: Anoniem over Berwang

Schitterend skigebied. We zijn er 2 keer geweest, en hebben echt genoten. Voor beginners maar ook voor gevorderden is dit een hele mooie piste. De gezelligheid in de bergrestaurants is super.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 november 2005

Door: Janneke over Berwang

Kom al 25 jaar in Berwang samen met mijn ouders en broer. En ondertussen gaan onze partners en kinderen ook mee. Al die jaren in het zelfde pension. Het is een "groot" familiedorp en ontzettend gezellig. Wel wat kneuterig, je moet er echt zelf wat van maken. Après ski zo als je dat soms ziet op TV zal je hier niet vinden. Voor het echte skiën moet je hier ook niet zijn. Hoewel als je een beetje creatief bent kun je redelijk uitdagende afdalingen vinden. Alle liften zijn direct voor de deur en je kunt meestal skiën tot aan de voordeur van je pension. Berwang is vooral erg gezellig met leuke terrasjes, gezellige café-tjes, vriendelijke mensen en heel veel vaste gasten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 november 2005

Door: Linda over Berwang

Mijn ouders komen hier al 30jaar, ik zelf 26 (vanaf mijn geboorte..)jaar en vind het er nog steeds geweldig! Aardige mensen (we kennen ondertussen het halve dorp en elk hoekje) Pure nostalgie, hier is Oostenrijk nog niet bedorven door massa, maar echt gezellig en knus! Prima pistes, niet al te groot gebied, maar wel mooi te skien. Veel afwisseling. Hotels zijn hier zeer mooi en een leuk centrum, je kunt zowat alles op loopafstand doen, mooi ook is een avondwandeling, met al die lichtjes. Als je van echte apres ski houdt: niet doen, dit is meer iets als je met een grote groep of kleine kinderen bent. Een echte aanrader,kan niet wachten om weer te gaan!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 oktober 2005

Door: Martina Kruize over Berwang

Nog maar één keer in Berwang geweest. Maar het beviel uitstekend. Prachtige ligging, direct aan de piste en vlakbij de skischool. De hele week niet in de auto gezeten, heerlijk! Prachtig gebied om te wandelen en/of sleeën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 september 2005

Door: Dion Dietvorst over Berwang

Berwang is voor mij ondertussen een begrip en een terugkerende vakantie aan het worden. Het skigebied is niet groot maar het is er gemoedelijk en gezellig. kortom een aanrader. Dion Dietvorst

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 september 2005

Door: Wim Dries over Berwang

Zeer rustig gelegen skigebied.Ideaal voor de beginneling en kinderen.op slechts 7.5 uur van Belgie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 september 2005

Door: P. Haringsma over Berwang

Al meer dan 25 jaar komen wij skieen in Berwang. Vroeger met onze kinderen, nu samen. Wij vinden het er prima skieen, tot voor de huisdeur. Voordeel: je auto hoef je niet te gebruiken. Veel zonuren en bijna altijd sneeuwzeker. Kortom een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen