Hoogte: 937 Meter

Fulpmes in het kort
  • Compact skigebied
  • BIG Ron’s Kinderland
  • Rustige bestemming

Fulpmes is een uitstekende bestemming voor een wintersport met de familie in het Stubaital. Hier vind je nog de rust en de ruimte waar je als gezin op wintersport zo naar verlangt. Wel moet je voor toegang tot skigebied Schlick 2000 altijd even met de skibus of met de auto, aangezien de Kreuzjochbahn net buiten het dorp ligt. Bij het middenstation van deze lift ligt het BIG Ron’s Kinderland, waar kinderen spelenderwijs kunnen leren skiën.

BIG Ron’s Kinderland
Bij het makkelijk bereikbare middenstation van de Kreuzjochbahn in skigebied Schlick 2000 ligt het BIG Ron’s Kinderland. Hoewel BIG Ron een houten been heeft, weet hij toch bijzonder veel van skiën. Samen met het enthousiaste tem van skileraren laat hij kinderen hier spelenderwijs met skiën kennis maken. Er zijn onder andere drie lopende banden, twee sneeuwcarrousels, een tipi en een slalom- en poortjesparcours.

Kinderopvang BIG Ron
Vlakbij het kinderland ligt ook de opwarm- en speelkamer van BIG Roy waar skiklasjes en kinderen vanaf 3 maanden opgevangen kunnen worden. Er zijn aparte rust- en slaapruimtes. Je kunt er ook voor kiezen om de kinderen tijdens skiles hier hun middagpauze door te laten brengen.

Speed Check
Wie kan er harder? De vraag wordt vast wel eens gesteld door een van de kinderen. Om hier voor altijd duidelijkheid over te hebben kunnen jullie het tegen elkaar opnemen op de Speed Check naast piste 2.

StuBay
Tijd om te zwemmen! In Telfes, vlakbij Fulpmes, ligt zwemparadijs StuBay waar de kinderen heerlijk kunnen plonsen. In het kinderbad met glijbaan en waterdieren kunnen ze zich wel een paar uur vermaken!

 Skischool voor kinderen Fulpmes

Kinderland aanwezig Speelplaats -
Min. leeftijd (in maanden) 36 Mascotte aanwezig
Aantal uren geopend 4 Naam mascotte Big Ron
Prijs per dag incl. lunch € 75 Kindercarrousel
Prijs per dag excl. lunch € 65 Kinderpiste met lopend band
Avonturenparcours Kinderpiste met sleeplift

 Fulpmes voor de kinderen

Kindercrèche Prijs per dag incl. lunch € 39
Aantal uren geopend 6 Prijs per dag excl. lunch € 32
Min. leeftijd (in maanden) 39
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen