Recensies Skiregion Dachstein-West

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Skiregion Dachstein-West wilt kiezen. Een recensie over Skiregion Dachstein-West kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Skiregion Dachstein-West zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Skiregion Dachstein-West achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 februari 2019

Door: Renzo over Gosau

Leuk

Leuk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 7 juni 2018

Door: Merel de Vries over Abtenau

Fijne eerste bestemming voor de kinderen

We komen graag in het Salzburgerland voor wintersport. Het heeft voor de kleintjes even moeten duren, maar gelukkig dit seizoen voor de eerste keer samen kunnen gaan. Wat een bijzondere ervaring om als ouder de kinderen voor het eerst in de sneeuw te zien! We hebben express gezocht naar iets kleins en overzichtelijks. Abtenau heeft dat allemaal in huis. De kinderen zijn elke dag op les geweest en wij hebben er vaak naar kunnen kijken. Abtenau is een gezellig en sfeervol dorp met leuke restaurantjes waar je ook met kinderen terecht kunt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 juni 2018

Door: Verbiest over Lungötz

Heerlijk rustig dorp

Wij zijn al meerdere keren in Lungötz geweest en dat bevalt uitstekend. Het dorp ligt niet meteen bij het skigebied Dachstein West, hiervoor heb je altijd even de skibus of de auto nodig. Wij vinden dit echter niet zo'n probleem. Je krijgt er een heerlijk rustig dorpje voor terug waar je nog een vakantiehuis in het hoogseizoen vindt voor een prima prijs. Het skigebied is prima alleen niet al te hoog. Echte problemen met de sneeuw hebben we gelukkig nog nooit gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 maart 2018

Door: W kuyt over Annaberg

Mooie afdalingen, zeker voor gezinnen

Je kan mooie tochten maken vanuit Annaberg. Après-ski is wat mager als je daar voor gaat, maar de paraplubar op de piste boven en naast Hotel Dolomitenhof is reuzegezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2018

Door: Remco den Boer over Abtenau

Voor gezinnen en beginnende skiërs zeker een gezellig dorp met een goede piste

Rustig dorp maar zeker gezellig. Goed en betaalbaar eten in restaurants. Piste heeft niet altijd sneeuwzekerheid. Maar in 10 jaar pas 1 keer meegemaakt dat wat minder was.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 februari 2018

Door: Nicolaas over Skiregion Dachstein-West

Wij komen hier al meer dan 30 jaar. Daarin hebben we het skigebied zien verbeteren. Veel sleepliften zijn vervangen door sesselliften en gondels.

Dit jaar (2018) zijn er een aantal liften verdwenen. Hetgeen de gebruiksmogelijkheden verminderd. Terwijl de skipassen duurder zijn geworden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 november 2017

Door: Anoniem over Gosau

Heerlijk dorp, nog echt Oostenrijks

Mooi betaalbaar skigebied. Met goede restaurantjes op de piste en in het dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2017

Door: Anoniem over Rußbach

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 december 2016

Door: JH Pfann over Abtenau

Gezins vriendelijk skigebied

Gezellig dorp , vooral voor gezinnen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 26 november 2016

Door: Odidus over Annaberg

Goedkoop, skiën, slapen

Als je alleen wilt skiën, eten en slapen dan is dit een uitstekend dorp. Nog lekker goedkoop ook! Maar verder is er dus echt echt echt niets te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 12 mei 2016

Door: natasja over Skiregion Dachstein-West

Al jaren komen wij in abtenau en skien in rusbach

Al jaren komen wij hier met kinderen in rusbach , skigebied is fijn voor met jonge kinderen. Al jaren zijn ze naar de skischool geweest. Voor een ski cursus zeer goed!! Maar.... niet aan te raden voor een snowboard cursus als er te weinig aanmeldingen zijn word je zo bij beginners ingepland. Buiten dat de twee dames spreken totaal geen nederlands en laten kinderen van 11 vertalen. En dan boos worden dat je heb niet begrijpt .. Zeer jammer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2016

Door: Bart Van de Puttte over Gosau

Supper

Leuke omgeving, vrindelijke mensen, supper skie gebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 13 januari 2016

Door: Rinie Plant over Skiregion Dachstein-West

Annaberg en Dachstein West, relaxte manier om van wintersport te genieten.

Wij komen al 26 jaar in Annaberg om te genieten van onze wintersportvakantie. Dit jaar voor de 25e keer bij de familie Oberauer/ Unterhinterberg. Super relaxte vakantie. Niets moet, alles kan. Dachstein West is een geweldig skigebied met prima liften zonder lange wachtrijen en perfect geprepareerde pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 24 november 2015

Door: H.Plaatsman over Skiregion Dachstein-West

kom hier al 42 jaar en men gaat hier met de tijd mee

Ben begonnen met mijn kinderen en nu met de kleinkinderen. Voor de kinderen is het hier geweldig.We zijn tussen tijds ook wel ergensanders geweest , maar ook ieder jaar in Gosau .Wij komen hier thuis en worden iedere keer weer goed ontvangen. Intussen komen onze vrienden hier ook graag.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 februari 2015

Door: NN over Abtenau

Rustig dorp met een geweldige VVV die veel activiteiten organiseerde.

Het dorp biedt voor de (alleengaande) gast die wil langlaufen of sneeuwschoenwandelen genoeg uitdaging. Met de Tennengauer gastenkaart is er gratis busvervoer (ook naar Salzburg) en zijn er vele (meestal gratis) activiteiten georganiseerd door de plaatselijke VVV in Abtenau.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 januari 2012

Door: Anoniem over Rußbach

Leuk rustig skidorpje, erg kindvriendelijk. Niet duur. Vrij uitgestrekt skigebied met mooie panorama's. Goede verbindingen tussen dorpjes Gosau en Annaberg. Zeer sneeuwzeker! Wordt alleen laatste jaren populairder en drukker.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 31 december 2011

Door: Sander Mijnster over Annaberg

We zijn net terug van een heerlijke wintervakantie in Abtenau. Aangezien het skigebied van Abtenau niet groot is, hebben we in het gebied Dachstein West geskiet. De auto reden we tot 50 meter van de eerste lift en van daaruit ongeveer 90 km aan goed geprepareerde pistes! De skischool in Annaberg is goed en kindvriendelijk. Dit gebied is voor jonge gezinnen goed aan te raden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 oktober 2011

Door: Jolanda Stortelers over Abtenau

Wij zijn ook al vele malen in Abtenau geweest om te skieen. Het is een ontzettende leuke plaats. Goed voor beginners en het is prachtig skieen op de Postalm. Ik heb gehoord dat ze de skipas voor meerdere gebieden willen laten gelden. Echt een aanrader voor mensen die nog van rust houden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 februari 2011

Door: karin vissers over Abtenau

Wij komen al 24jaar in Abtenau. Soms zelfs in een winter 2 maal. Onze kinderen zijn inmiddels volwassen maar ook zij gaan er nog steeds heen Tot op heden hebben wij misschien 3 x gehad dat we ergens anders moesten gaan skien.En wil je een groot skigebied dan kan je vanaf hier met de bus naar Dachstein -west.(gratis met gastenkaart) Het is een erg gemoedelijk dorp je hoef hier lang in de rij te staan voor de lift. Het is ook nog betaalbaar want de liften zijn niet duur en het uit-eten ook niet. Je heb voor een gezin een familie kaart voor de lift. Is een stuk goedkoper als je met z'n 4'en ben. Je hoef niet van te voren de skiles te bespreken kan daar ter plaatsen. Er zijn 2 skischolen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 10 februari 2011

Door: Anoniem over Abtenau

Wij gaan in maart voor eerste maal skien de kinderen hebben nog nooit geskied . moet je hier de skischool op voorhand inschrijven of kan je ook ter plaatse inschrijven in abtenau groetjes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 3 december 2010

Door: Sophie over Abtenau

Beste lezer, Wij willen graag met onze kinderen naar Abtenau en hebben de volgende vragen: Wie kan er iets meer vertellen over de sneeuwzekerheid in de periode 5/12 maart? Zijn er genoeg skimogelijkheden voor de kinderen? Lessen ed. Hartelijk Dank! Sophie

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 2 december 2010

Door: H.L.F.Aalders over Abtenau

Abtenau is erg gezellig en goed betaalbaar,je vindt er alles wat je nodig hebt,en je hebt dichtbij Salzburg wij gaan dit jaar voor de twintigste keer dus kom eens kijken

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 oktober 2010

Door: Anoniem over Gosau

Nu al twee jaar in Gosau geskied en het bevalt zeer goed. uitgebreid gebied waar je heerlijk in rond kunt toeren. ga als vader alleen met twee zoons van 13 en 14 jaar en die kun je af en toe ook op de pisten alleen laten gaan, ze verdwalen niet en hebben toch genoeg uitdagingen. we vermaken ons geweldig in hotel Sommerhof. dit hotel heeft een uitstekende service en een nog veel betere keuken en wijnkaart.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 februari 2009

Door: natasja over Gosau

Ik vind Gosau een topdorp. Wij komen er al jaren. Helaas gaan we dit keer naar Italie omdat onze crocusvakantie anders valt. Normaal huren we een appartement. We zijn een paar keer bij Elfi geweest. Super schoon huis, prachtig appartement. Je moet wel met de auto naar de piste. De meeste mensen in dit dorp zijn bijzonder aardig .Je moet wel met je auto naar de supermarkt. Het ski gebied is overzichtelijk en erg leuk. Verveeld zelfs na jaren niet meer. Ook de skihutten op de piste zijn zoals ze horen: berengezellig, met schappelijke prijzen. Ook hebben we bij de famillie Tolls lekker dicht bij de piste gelogeerd. Beetje terug naar de jaren 60 qua interieur maar verder super aardig en schoon. Ik kan het iedereen aanraden, die niet naar zo`n sjiek over de top skidorp wil. Ook onze kinderen zijn begonnen op de babywei, super leuk alleen geen Nederlands sprekende leraren, was voor ons en de kinderen geen probleem.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 februari 2009

Door: krokusfanaat over Annaberg

Gaan dit jaar voor de 2e keer. Mooi skigebied voor familie met kinderen. Apres ski hoef je er niet te verwachten. Wij zitten in het alpendorf.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 februari 2008

Door: Danny over Gosau

Zeer goed meegevallen met gezin met 2 kinderen in sporthotel Gosau. Hotel zeker aan te raden met kids. Zoals hieronder ook beschreven: weinig blauwe pistes, maar kids in skischool namen vanaf de eerste dag alle rode pistes. Zeer leuk en aan te raden, idd mindere apres- ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 juli 2007

Door: D over Gosau

Een mooi uitgebreid skigebied, met een goede liftdoorstroom. Erg geschikt voor beginnende skiërs en redelijk gevorderden (+/- tot 4 jr). Redelijk geschikt voor vergevorderden. Deze moeten wel zelf buiten de pisten (bossen, langs hutten, tief schnee) meer vertier zoeken. Tot nu toe het mooiste gebied, ook beter dan Zem am See (oid) vanwege rustiekere uitstraling van dorp en omgeving.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 maart 2007

Door: Anoniem over Gosau

Het was voor ons de 1e keer dat we hier naartoe gingen met 2 kinderen van 5 en 9. Het was voor de kinderen geweldig. Er waren geen Nederlandstalige leraren (was wel makkelijker geweest) maar het ging toch allemaal goed. Het sporthotel vond ik gewelding, kinderen konden lekker hun gang gaan. We vonden het jammer dat er geen makkelijke dalafdaling was. Zijn bijna geen blauwe pistes. Er is niet veel voor de après-ski, maar dat zoeken we zelf ook niet zo. We gaan er zeker nog eens naar toe.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 16 februari 2007

Door: Nicole over Abtenau

Vrienden zijn nu op de Karkogel aan het skien. Zij hebben fantastische sneeuw en afdaling tot dal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 februari 2007

Door: Sandrine over Gosau

Gewoon een lekker no nonsense dorp. Goed sporthotel met heel ruime kamers, waar je met de kinderen goed kunt vertoeven. Ontbijt en avondeten in riante buffetten, met voor elk wat wils. Skigebied perfect voor gezin met kinderen. Je hebt dan toch geen tijd voor grote tochten in grote skigebieden. Toch kun je lekkere tochtjes maken naar 2 andere dorpen en gewoon lekker afdalen. Bijkomend voordeel is dat de prijzen voor les en liftkaart ook lager liggen dan in die populaire gebieden. Wij komen hier graag en waarderen de vriendelijkheid van de mensen hier ook heel erg.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 september 2006

Door: Anoniem over Rußbach

Rustig dorp direct aan de piste gelegen, goede eetgelegenheden, weinig vertier voor de jeugd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 februari 2006

Door: Janina over Gosau

We zijn nu al voor de 8e maal naar dit dorp gegaan. We vinden het zeer overzichtelijk om te skien en omdat we er zo vaak heengaan, kunnen onze kinderen vrijuit skien en weten de wegen goed te vinden. Sinds 2004 zijn er prachtige liften bijgekomen. Volgend jaar gaan we er weer heen. We hebben dan wel het geluk dat wij stamgasten zijn bij een gastvrouw die een prachtig huis aan de piste bewoont en wij haar bovenappartement voorzien van alle luxe, kunnen gebruiken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 februari 2006

Door: Esther over Abtenau

Wij gaan dit jaar voor de tweede keer naar Abtenau, mede doordat het vorige jaar zo goed is bevallen. Vooral handig, dichtbij de piste die zeer geschikt is voor de beginnende skier, en een kleine maar overzichtelijke en zeer vermakelijke skischool voor onze zoon. Prijs en kwaliteit zeer in verhouding!!! Volgend jaar reizen wij weer af naar Abtenau.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 februari 2006

Door: Koen over Annaberg

werkelijk een heerlijk rustig gebied waar het prima skieen en wandelen of fietsen is. Huis gehuurd bij nederlanders. kijk maar bij www.monkeytown.nl/vakantiehuis leuk en gezellig en zeker niet duur.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 februari 2006

Door: Piet Puk over Gosau

Gosau is een rustiek ,lang gerekt dorp met nabij de skipiste,s leuke mogelijkheden om naast het skieeen ,ook nog de mogelijkheid is voor langlaufers.Ook kun je leuke wandeltochten r. de Gosausee maken.Al met al een leuke wintersportplaats!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 januari 2006

Door: Anoniem over Gosau

Gosau ademt een gezellige sfeer uit maar après ski is maar beperkt aanwezig. je mist de gezellige kroegjes. Het zeker een kindvriendelijk skigebied ook voor beginners is het zeer aantrekkelijk. Het prepareren van de pistes laat veelal te wensen over. Vele hopen sneeuw zijn op de pistes te vinden waardoor het hard werken is om een goede afdaling te maken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 januari 2006

Door: Anoniem over Gosau

Gosau ademt een gezellige sfeer uit maar après ski is maar beperkt aanwezig. je mist de gezellige kroegjes. Het zeker een kindvriendelijk skigebied ook voor beginners is het zeer aantrekkelijk. Het prepareren van de pistes laat veelal te wensen over. Vele hopen sneeuw zijn op de pistes te vinden waardoor het hard werken is om een goede afdaling te maken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 januari 2006

Door: Britt over Abtenau

Ik ben van 23 december tot 31 december in Pertisau geweest, het is erg goed bevallen. Wij kwamen echt voor het skien, en vonden Achenkirch ( aan de andere kant van de Achensee) de beste plaats om te skien, de meeste mogelijkheden. Wat ons wel tegenviel, was dat er qua uitgaan niks te doen was s'avonds, er zaten ook voornamelijk oudere mensen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 december 2005

Door: p.vandenberg/A.vanderloo over Abtenau

gezellig ski dorp voor al de omgeving waar je goed kan skien bij de plaatsen Rusbach, karlkogel, de AU, en ook iets verder naar de Annaberg en richting Flachau, Filzmoos ( op 63km van abtenau vandaan) ook voor snowb. is het een goede omgeving. ik zelf ben er al 5 keer geweest en dan meestal in de kerstvakantie. deze kerst ben ik er niet maar, wel de meeste andere fam. leden die het dorp met de kerst en oudjaar feest gaan vieren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 december 2005

Door: René Kommerkamp over Abtenau

Een perfect dorp voor de beginnende en niet te veel eisende wintersporter. In de omgeving echter ook zeer mooie skigebieden op 15 min per auto. Sfeer zeer goed, gezelligheidaltijd aanwezig, prijzen normaal. Wij gaan in februari voor resp de 19e en 15 e keer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 november 2005

Door: Steven Huibers over Abtenau

Wij hopen in februari voor de achtste keer naar Abtenau te gaan. Abtenau is een gezellig, nog authentiek Oostenrijks dorp. Voor de langlaufers liggen er 40 km gevarieerde loipes rondom het dorp. Skiers en snowboarders komen aan hun trekken in de 2 plaatselijke skigebieden. In het centrum van het dorp bij de skischool is een leuke beginnerspiste met de toepasselijke naam "Sonnleiten" en net buiten de plaats, op de Karkogel is een gebied met een paar middelzware afdalingen. Dit seizoen is de oude stoeltjeslift vervangen door een zg. combibahn, dat is een combinatie 6-persoons stoeltjeslift en 8-persoons gondels. In de jaren dat wij er zijn geweest was er vrijwel altijd meer dan voldoende sneeuw en de pistes worden prima geprepareerd. Wil je meer, dan ben je in een kwartier bij het skigebied van Dachstein West. De aprés ski stelt niet zo veel voor, maar er zijn wel voldoende goede restaurants. Wij gaan met een paar gezinnen naar Abtenau en iedereen vindt er wel iets van zijn of haar gading.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 november 2005

Door: Huub van de Wakker over Annaberg

Zeer mooi gebied voor de zomer en winter.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 november 2005

Door: Peter Kappe over Annaberg

Wij komen zowel zomers als 's winters in Annaberg. Een werkelijk fantastisch mooi en authentieke omgeving. Niet massaal. Wij huren een huis bij particulieren in Nederland. Je bent hier echt even in Oostenrijk (i.p.v. een hollandse kolonie).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 oktober 2005

Door: Anoniem over Gosau

een gezellig dorp, vriendelijke mensen, wij komen hier al jaren en worden iedere keer begroet bij o.a. de verhuur en de skischool als oude bekende. Prima sfeer! Wandelen en langlaufen is hier ook goed te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 oktober 2005

Door: Anoniem over Annaberg

Zeer mooi gebied. Nog genoeg ruimte om je heen. Nog geen file's voor de ski-liften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 28 september 2005

Door: John over Annaberg

Klein dorpje met 1 skilift. Sluit aan op een gebied van ruim 160 km aaneengesloten pistes. Wel een lastige laatste stukje afdaling. Verder een heerlijk familie skigebied. Vreselijk mooie omgeving. Leuke skileraren die nog oog en hart voor de leerling hebben. We komen al een aantal jaren bij de familie van Beelen van sporthotel Dachstein West. Vriendelijke mensen, lekker eten en vlak bij de lift

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Skiregion Dachstein-West

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Skiregion Dachstein West. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten