Beoordelingen Mayrhofen

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Mayrhofen te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Mayrhofen ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Mayrhofen op wintersport zijn geweest. Ben jij in Mayrhofen geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 maart 2018

Door: Patrick v Thiel over Mayrhofen

Toplocatie.

Prachtig skigebied voor ieder wat wils. Van blauw tot zwart. Devilsrun. Hele dag andere pistes

Groot skigebied
Wat duurder

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Bakker over Mayrhofen

Mooi skigebied, gezellig dorpje.

Een prachtig skigebied; groot maar wel overzichtelijk. In onze groep zowel beginners als gevorderden. Voor ieder wat wils! Mayrhofen is een gezellig en sfeervol dorpje met leuke winkels en eetgelegenheden. En; gezellige après-ski!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Wouter over Mayrhofen

Geweldig

Super leuke week gehad. Icebar was top

Après-ski
Drukke gondel

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 7 maart 2018

Door: M. Dierkx over Mayrhofen

Leuk skigebied, après-ski bruisend

Het centrum van het dorp is goed te bereiken, dankzij de skibussen en de gondels sta je zo op de berg. Het skigebied is voor de geoefende skiërs goed te doen, voor de beginnende skiërs zijn er niet veel pistes. De après-ski is 1 groot feest dit begint 's middags al bij de Pilzbar of de Ice bar, zodra deze sluiten kan je nog even doorgaan in de Brücknstadl of de Harakiribar. Heb hier een fantastische week gehad met vrienden.

Snelle gondel verbinding naar de berg
Geen dalafdaling

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 2 maart 2018

Door: Nils over Mayrhofen

Mooi ski/snowboard gebied.

Skigebied is zoals elk jaar zeer goed, helaas is er geen dalafdaling maar dat is ook het enige minpuntje van de berg. De après-ski was dit jaar minder dan voorgaande jaren. Ondanks de Nederlandse vakantie bijna alles in het Duits.

Uitdagende pistes
Afwisseling qua afdalingen
Genoeg eetgelegenheden
Après-ski
Dalafdaling

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 2 maart 2018

Door: A. over Mayrhofen

Prima skigebied, niet duur.

Er zijn erg mooie afdalingen bij helaas niet erg lang. Dus men spendeert ook veel tijd in de lift. Verder prijs/kwaliteit is prima. Goed eten.

Prijs/kwaliteit
Mooie pistes
Korte pistes dus relatief vaak in de lift

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2018

Door: Remco over Mayrhofen

Mooi groot wintersportgebied met veel levendigheid

Leuke grote skipistes. Kan ook nog snel naar de omliggende gebieden van de skipas. Skipistes bijna elke dag goed geprepareerd. Ahorn is een leuk gebied voor beginners, maar heeft ook een leuke zwarte dalafdaling. Après-skiën is gezellig!

Goed piste
Leuke après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 28 februari 2018

Door: Marissa Pronk over Mayrhofen

Sfeervol, mooi, sjiekere sfeer, aardige mensen en goeie après-ski

Wij gaan hier al een aantal jaar heen en altijd weer is het te gek. Wij verbijlven in Hotel Neue Post, zeer goed hotel met zwembad en sauna enz. Er zijn verschillende ski-verhuur shops in het dorp. Veel keuze in kledingwinkels, restaurants en barretjes. Zeer levendig dorp.

Gezellig, mooi, aardige mensen, veel restaurants, mooie winkels, goeie ski-verhuur
is er echt niet!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 27 februari 2018

Door: Stephanie over Mayrhofen

Leuk gebied

In drukke periodes lange wachttijden, omdat je maar vanuit het dal met twee gondels naar boven kunt, eenmaal boven wordt de drukte wel goed verspreid over de andere dorpjes die een goede verbinding met elkaar hebben. Leuk gebied voor eigenlijk alle type skiërs/snowboarders.

Gebied biedt uitdaging voor elke skiër
Leuke (bos)paadjes
Goede verbinding tussen dorpjes
Skipas voor meerdere gebieden
Erg druk doordat er maar 2 gondels naar boven gaan
Lange wachttijden bij lift

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: Tom van Sluijs over Mayrhofen

Heel leuk wintersport dorp met een goede sfeer.

Veel verschillende gebieden die onder 1 pas vallen. Het is aan te raden om meerdere gebieden te bezoeken. Er zijn genoeg pistes te ontdekken voor meerdere vakanties. Ook is het eten bij de meeste restaurants goed en de mensen zijn heel gastvrij. Na 7 jaar in hetzelfde gebied, komen wij elk jaar toch terug.

Veel pistes
Moderne liften
Goede restaurants op de piste en in het dal
In vakantie periodes kan het druk zijn

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: piet kol over Mayrhofen

Mayrhofen is een fijne plaats voor ieder wat wils goede après-ski en een geweldig skigebied met een gletsjer in de buurt waar je altijd kunt skiën

Goede geprepareerde pistes, het funpark was ook goed met veel plezier gedaan, In Zell am zilller 'de langste afdaling van Oostenrijk' gedaan, geweldige piste. En dan Gerlos ook iets waar je altijd naartoe moet, kan weliswaar niet altijd met de liften maar een ritje met de skibus (ongeveer 20 min) is ook een optie. Kortom skiën in de Zillertal Arena is gewoon perfect voor iedere wintersporter, we komen er al 5 jaar en hebben z'on beetje alle plaatsen gehad van Fügen tot nu Mayrhofen.

Skibussen zijn altijd in de nabijheid van het hotel en volgen elkaar snel op, zodat je niet lang hoef te wachten!
Wachttijden bij de liften soms lang, ligt er aan waar je ben.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Tim van Osta over Mayrhofen

Super gezellig en knus dorp, top après-ski

Leuk en gezellig dorp, voor iedereen wat wils.

Groot, aaneengesloten skigebied
Geen dalafdaling

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 7 maart 2017

Door: Max Klein Beekman over Mayrhofen

Een groot feest!

Wat een gezellige sfeer hing er in Mayrhofen! De Pilzbar was wel het hoogtepunt van de week. Icebar was wissevallig, en met een speciale avond is de Brückn Stadl zeker een aanrader!

Pilzbar
Apres ski
Warm

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 mei 2016

Door: Karin over Mayrhofen

Mayrhofen is top!

Mayrhofen is een geweldig! Een gezellig dorp met mooie winkels en gezellige kroegen en een super mooi skigebied. Lekker uitgebreid, groot en afwisselend. Ook kun je een keer gaan skien in een ander skigebied in het Zillertal (Arena, Gletscher), wat echt super is. Een aanrader is het skigebied Ahorn. De sfeer bij het iglo dorp is super relaxed en de dalafdaling is heerlijk, die kun je zo 4x doen en je hebt een topdag gehad.

Groot skigebied
Soms erg druk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2016

Door: jan van ittersum over Mayrhofen

goede keus

Modern skigebied vol afwisseling. Snelle en moderne liften zorgen voor beperkte wachttijden. Pistes zowel boven en onder de boomgrens, verschillende gebieden binnen 1 pas.

apres ski
liftennetwerk
afwisselingsmogelijkheden
sneeuwzeker
kan druk zijn
ontbreken dalafdaling penken
horeca voor oostenrijkse begrippen prijzig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Marissa Pronk over Mayrhofen

Mooi, groot, divers en gezellig!

De nieuwe gondel naar boven/Penckenbaan is subliem! Ruime pistes en divers in mogelijkheidsgraad
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 12 februari 2016

Door: Roxy over Mayrhofen

Heerlijke sfeer

Na 16 jaar in Mayrhofen te zijn geweest kan ik ook dit jaar weer zeggen dat ik ga en ik kan niet wachten. De sfeer, de mensen, het skigebied en de apre ski tenten zijn geweldig. Heel veel mensen zeuren altijd dat het lang wachten is bij de penkenbahn maar ik kom al 16 jaar in het hoogseizoen naar Mayrhofen midden in de krokus vakantie 8 dagen lang en sta er nooit langer als 10min. Je moet gewoon optijd vertrekken je bent er om te skiën/snowboarden! Om 9u op de piste betekend om 8:30 in de rij, langer dan 10min sta je er dan echt niet. Ook terug naar beneden tussen 16:00-17:00u vermijden als je weet dat het dan druk is waarom ga je elke dag rond die tijd weer naar beneden. Naar beneden heb ik nooit langer dan 2/3min hoeven te wachten, top! Ook de mensen op de piste (personeel en skidocenten) zijn super vriendelijk en attent. Daarbij is het een gezellig dorpje en is er veel te doen! Ik zou iedereen Mayrhofen aanraden. Ik lees hier ook dat er niet genoeg restaurantjes zijn. Nou Mayrhofen zit vol met heeeel veel restaurantjes, google het maar! Zo ga ik zelf 8 dagen uiteten en altijd ergens anders. Mensen zijn verwend. Mayrhofen is top!

Sfeer / personeel / gezelligheid / pistes / apre ski
-

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 21 februari 2015

Door: eddy teniers over Mayrhofen

Mayrhofen toch wat overroepen skigebied

Net terug van weekje krokusvakantie in Mayrhofen. Wat een gedoe steeds morgens en s'avonds aan de Penkenbahn of aan de kabelbaan in Finkenberg!!!! Massa's volk om naar boven of naar beneden te gaan - zéér lange wachttijden!! Wil je je Zillertalersuperskipas optimaal benutten dan moet je de bus of trein er ook nog eens bijpakken. Pistes waren wel mooi maar ook niet superlang. Volgend jaar zou er een grote gondelbak aan de Penkenbahn komen. Is echt wel nodig, zeker met de krokus. Mayrhofen is wel echt leuk om rond te wandelen met zijn vele winkels, bars, hotels enz..... Ski al 25 jaar, Espace Killy, Trois Valléés, Les Arcs, en vele andere, lekker buitenkomen en weg! voor mij zeker geen Zillertal meer in hoogseizoen

Mooi dorp en gezellig
Te positief imago

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 17 februari 2015

Door: Miranda over Mayrhofen

Prachtig skigebied, gezellig dorp

Mayrhofen is een gezellig en sfeervol dorp. Als je van après-ski houdt is de Icebar en Bruck'nstadl erg leuk. In de lange hoofdstraat zijn veel mooie winkels. Skigebied is top! Vooral als je de 150Tux gondel neemt, daar liggen hele mooie pistes, lekker hoog en goede sneeuw. Jammer dat er geen dalafdaling is, dat is echt een nadeel. Het Ahorn gebied is trouwens ook leuk! Klein, met een super mooie en lange zwarte dalafdaling: aanrader!

Gezellig dorp
Leuke winkels
Veel russen
Penkenbahn (lang, hoog, druk)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 januari 2015

Door: Jasper over Mayrhofen

Mooi gebied, met goede apres-ski!

Met 5 vrienden naar Mayrhofen geweest van 20 januari t/m 25 januari. Omdat het buiten het hoogseizoen was, waren alle pistes lekker vrij en was de sneeuw perfect. Je hoefde dan ook nooit in de rij te staan voor de liften. In het hoogseizoen kun je wel een uur wachten bij de Penkenbahn, maar hier stond je nu binnen 1 minuut in! Ook kun je gratis met je skipas per trein naar bijvoorbeeld Zell am Ziller, om vanuit daar bijvoorbeeld naar Gerlos te skiën! Het gebied is dus echt enorm. Het enige nadeel van Mayrhofen is dat er geen dalafdaling is, maar de IceBar ligt pal langs de Penkenbahn, zodat je na het skiën lekker een biertje kan drinken. Rond 6 uur staat het daar helemaal vol. Het pension vertelde dat je ook goed kon apres-skiën in de Hara Kiri. Hier zijn we 2 minuten binnen geweest. Een geweldig mooie tent, maar er stond niemand (wellicht in hoogseizoen anders..). Verder is de Bruckn Stadl een aanrader. Deze tent is tot 4 uur 's nachts geopend. Hier hebben we echt een vette avond gehad met Miss Austria Micaela Schäfer :) Ik las in eerdere recensies dat er in Mayrhofen asociale Nederlanders en Russen zaten, maar hier heb ik niks van gemerkt. Wel zijn er in de apres-ski meer mannen dan vrouwen. Maar rond 12 uur komen de 'local dames' naar de Bruckn Stadl, en gaan de al zatte Nederlanders voor een groot deel naar huis. Al met al een topvakantie gehad!

Groot dorp, goede apres-ski, perfecte pistes.
Veel mannen in apres-ski, geen dalafdaling.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 5 februari 2014

Door: Stef over Mayrhofen

Pistes gesloten omdat het waait, nog nooit meegemaakt, zonde!

De zon scheen, prachtige afdalingen, je betaalt er natuurlijk dik voor maar helemaal genieten. Ineens paniek, alle liften worden een voor een gesloten, omdat het waait... Het zicht was goed, geen sneeuw, wel een waterig zonnetje. Oke, het waait af en toe stevig. Opeens moet iedereen met de gondel omlaag, druk, dringen etc. Later blijkt in het dal dat de gondel nog uren, leeg, draait. Kortom een gigantische domper.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 9 januari 2014

Door: willem over Mayrhofen

Mayrhofen viel erg tegen

In de kerstvakantie met het gezin geweest. Mooie pistes die wij via de Penkenlift hebben bezocht. Storende factor was wel de grote groep Russische bezoekers die het met fatsoen niet zo nauw nemen; duwen tijdens wachten op de gondellift, maar soms ook onbeschofte houding van personeel die de liften in de gaten houden. Tussen 16.00 en 17.00 uur , als de mensen met de Penkengondel weer naar het dal gaan is het een dringen van jewelste. Er staan een paar honderd skiërs op een kluitje en die moeten steeds in een gondeltje van max 15 per. per keer worden gestouwd. Een grote ergernis! Gezelligheid van het dorp vond ik nogal meevallen. Er waren een aantal disco 's/bars met luide muziek en waar veel gezopen werd. Begon al na 15.00 uur. Na 17.00 uur is er nauwelijks iets te doen en doet het straatbeeld bijna verlaten aan. Wilde met het gezin ergens iets gaan eten maar een geschikte, gezellige gelegenheid vonden we niet. Uiteindelijk een pizzaslice bij een Turkse pizzabakker. Zeer onbeschoft personeel. Niet alleen Russen, maar ook Duitsers en Nederlanders die zonder gêne voorkruipen als je in de rij staat voor een bestelling. Erg irritant.

Veel gelegnheden voor skihuur.
Complete drukte bij de skilift (gondel) Penkenlift na 16.00 uur. Irritant voorkruipgedrag waarbij kleine kinderen aan de kant geduwd worden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 7 januari 2014

Door: Anoniem over Mayrhofen

Nooit meer!!!

Op aanraden van anderen na 25 jaar weer een keertje naar Oostenrijk geweest ipv Frankrijk. Volgend jaar weer Frankrijk. We zijn afgelopen kerst geweest. Aardig dorp en dat was maar goed ook want de grote gondellift om mee naar boven te gaan was ruim 1,5 dagen gesloten vanwege de wind. En onze ski's stonden boven op de berg gestald dus we konden ook nergens anders naartoe. Met dezelfde lift ga je aan het einde van de dag ook weer naar beneden en dan sta je dus aan het einde van de middag 30-45 minuten in de rij om naar beneden te gaan. Op de pistes zelf geen last van de drukte. 's avonds in het dorp door alle zatte jongelui agressieve sfeer, niet geweldig om met je vrouw en kinderen doorheen naar huis te lopen als je uit eten bent geweest. Ook veel vandalisme gezien, van afgetrokken nummerplaten, ingeslagen ruitjes tot afgebroken dennenbomen (niet door de wind!). het skigebied zelf was redelijk groot maar weinig uitdagend. De "beroemde" Harakari piste is een steil stukje van 30 meter en is daarna gewoon een simpele rode piste. Kortom, voor de geoefende skieer die graag uitdaging zoekt en graag off piste gaat moet je hier niet wezen. Voor de gemiddelde NL skier die zich prima vermaakt op blauwe en rode pistes is het een prima gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 augustus 2012

Door: Jarno over Mayrhofen

Prachtig skigebied, nog mooiere après-ski!

Afgelopen jaar zijn we met een stel vrienden wezen skien in Mayrhofen. Het werd een zeer geslaagde vakantie! Vanaf moment 1 voelden we ons thuis in deze gezellige wintersportplaats. Het skigebied bood ons meer dan voldoende uitdaging en was groot genoeg om je een week mee te vermaken. Het funpark is fantastisch, hier hebben we heel wat uurtjes in doorgebracht. Om nog maar te zwijgen over de apres-ski. Zeer gezellig, ik kan niet anders zeggen. Meerdere bars waar het al vroeg in de middag gezellig is en tot in de kleine uurtjes doorgaat. Hier keer ik beslist nog een keer terug!

Goed bereikbaar
Groot skigebied
Gezellige apres-ski
Mooi funpark
Drukke liften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 augustus 2012

Door: stijn over Mayrhofen

Fantastisch skiën!!!!

Zillertal is één van de beste plekjes om heen te komen voor de hele familie, de pistes zijn breed, je hebt er keuze van beginneling tot expert, de sfeer zit er altijd in. Rechtuit één van de mooiste skigebieden om heen te komen.

alles
-

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 april 2011

Door: An en Arthur over Mayrhofen

Wij komen nu voor de 5e keer in Mayrhofen en vinden het nog steeds fantastisch. Dit jaar zijn we laat in het seizoen geweest, 26 maart t/m 2 april 2011, we wisten niet wat ons overkwam, een oase van rust... Ook voor de kinderen is het er super om te skien, de meiden van 4 en 6 zijn voor het tweede jaar op les geweest bij skischool SMT. De pistes zijn top en er is voor elk wat wils. Voor degenen die het skien lekker willen afwisselen met zonnen staan de strandstoeltjes klaar.Wat betreft het lawaai, ja er wordt flink gefeest, maar dat brengt ook veel gezelligheid met zich mee. Als je net buiten het centrum zit heb je nergens last van. Wij vinden het een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 januari 2011

Door: Anoniem over Mayrhofen

Prachtig skigebied. Maar als je gaat met kids of je verkiest de rust én het plezier van het skigebied, ga dan even buiten Mayerhofen. Laimach, Hippach, ... liggen op 1 of 2 km van Mayerhofen. Aanrader is Hubertus in Laimah, lekker en goedkoop eten. Rustig gelegen en als er geen rumoerige duitsers rondlopen zeer goed. Of ga voor een Zimmer Frei, ook zeer goed te doen en pak goedkoper met kids. Soms zijn de kamers hier zelfs beter dan in sommige hotels. Het is daar ook verplicht om na 22u nog lawaai te maken. Om te skien geven wij de voorkeur aan Zell, Hintertux, Gerlos en Koningsleiten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 december 2010

Door: Jos over Mayrhofen

Vorig jaar geweest met kerst en nieuwjaar. Zeer mooi en groot skigebied. Zillertal treintje brengt je op korte tijd naar de andere dorpen zodat je maximaal gebruik kan maken van de skipas. Ook pistes in Kaltenbach, Höchfugen, Zell am Ziller, Gerlos zijn zeker de moeite waard. Van de après ski in mayrhofen had ik meer verwacht. De après skibars sluiten rond 8u. Nadien kan je nog wel naar de discotheek maar hier begint het pas na 12u gezellig te worden. In tussentijd kan je dus niet zo veel doen. Wat ik heel jammer vind is dat er geen dalafdaling is aan de kant van de penkenbahn, je moet dus altijd met de lift terug naar beneden en hier is er toch wel een behoorlijke wachttijd in de vroege avond. Maar het grote skigebied is echt Top

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 22 januari 2010

Door: MARCO over Mayrhofen

Hoi,net terug van mayrhofen en dit reeds voor de 2de maal.op skigebied voor elk wat wils,prachtige 4**** hotels.Helaas de Russische,Bulgaarse,Poolse en Roemeense invasie en verovering is hier ook begonnen.Een echt laag seizoen is er door dit overaanbod aan klanten zeker niet meer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 februari 2009

Door: Anoniem over Mayrhofen

Met 3 kleine kinderen van 31/2, 4, 5 in jan. geweest. De kids op skiles bij de rote profis. Ging erg goed mooi parkje (maar de derde dag al op de pistes, dus parkje is niet zo belangrijk). Leuk skigebied voor de hele familie, veel afwisseling qua pistes en uitzicht en gezellige hutjes. Wij hebben genoten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 januari 2009

Door: kov&co over Mayrhofen

Wij zijn dit jaar voor het eerst naar Mayrhofen geweest met een grote groep van 15 personen. Het is ons zo goed bevallen dat we volgend jaar weer gaan. Voor jongeren is het een uitstekende plaats om op stap te gaan. De prijzen van drank en eten vallen allemaal best mee. Een aanrader om je vakantie door te brengen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 6 september 2008

Door: polle over Mayrhofen

Jammer dat het vol hollanders zit in Mayerhofen, ze maken te veel indruk en dat volkje staat me echt niet aan. Misschien moeten ze allen is een cursus nederigheid gaan volgens alvorens ze op vakantie gaan!! Skigebied is wel ok zonder die verdomde hollanders dan hé...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 12 maart 2008

Door: Joost over Mayrhofen

In 1 woord Perfect!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2008

Door: Anoniem over Mayrhofen

We komen al een jaar of 5 in Mayrhofen. Ieder jaar bij het boeken komen we toch weer bij Mayrhofen uit: ideale mix van Oostenrijkse gastvrijheid, vriendelijke prijzen voor de aprés- ski en op de piste (zeker tov van Frankrijk!!). Gezellig dorp met alle faciliteiten, prima ski-gebied met leuke eettentjes op de piste. Ga ook eens kijken in Fügen en Gerlos/Zell am Ziller. Probeer ook eens een gemütlich ontbijt pension in de buurt van de lift ipv een volpension hotel. Geweldige goede, gezellige en relaxte apres- ski op de piste en beneden aan de lift (Icebar)!! Niet teveel pubers/ studenten (dus ook leuk voor de 25+ er), niet alleen Nederlanders maar een leuke mix van alle nationaliteiten. Naast de discotheken kun je 's avonds ook naar een gezellige kroeg/ café met eventueel live muziek: Mo's, Scotland Yard, Sportscafé (met de onvermijdelijke zanger Brian). We gaan altijd skiën buiten de drukke vakantieweken (géén gezinnen!) , dus nooit last van wachttijden bij de Penkenbahn of elders op de piste. Naast Mayrhofen kom ik ook al jaren in Frankrijk/Val Thorens, mijn voorkeur voor het totaalpakket (skiën, apres ski, gezellige sfeer, goed eten, redelijke prijzen) gaat toch zeker uit naar Mayrhofen en Oostenrijk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 maart 2008

Door: albert snoek over Mayrhofen

Dit dorp is echt leuk voor jongeren. Wel erg druk ja en ook vrij duur. Helaas geen dalafdaling vanuit het grote skigebied. Neem geen 4 sterren hotel als je jong en rumoerig bent en niet ven culinair eten houdt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 februari 2008

Door: herman over Mayrhofen

Afgelopen week in Mayrhofen geweest. 26 Jan t/m 1 Febr. Kom hier nooit meer terug. Wat een verschrikkelijk drukke plaats!! Voordat je met de Penkenbaan op het middenstation gearriveerd bent, ben je 3 kwartier verder. Verder veels te korte pistes en lange wachttijden bij de liften. Ook opvallend veel Oost Europeanen met een veel te grote mond aan het skiën. s'nachts lig je uren wakker van de klereherrie op straat van dronken pubers. Al met al een sterk overgewardeerd gebied. Het enige positieve is het skiën op de Hintertux gletser. Dit is prachtig. Voor mij voortaan weer de mooie rustige uitgestrekte gebieden in Frankrijk. Hier kun je tenminste 'echt skiën'.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 juni 2007

Door: Barry over Mayrhofen

Mayrhofen is een geweldige plaats om te wintersporten! Het skigebied van Mayrhofen is, zeker voor Oostenrijke begrippen met 160km best aardig. Voor de fanatieke skiër is het gebied te klein om je een hele week te vermaken, maar gelukkig is er de mogelijkheid om met dezelfde skipas naar Kaltenbach/Hochfugen en ZellamZiller/Gerlos/Koenigsleiten te gaan. Tel daar de Hintertux gletsjer bij op en je komt op een totaal van bijna 600km! Door de moderne liftvoorzieningen zijn er praktisch geen wachttijden en met de gletsjer weet je zeker dat je kunt skiën, ook als er een jaar wat minder sneeuw ligt. De après-ski in Mayrhofen is toonaagevend! In het dorp bij de Schlusselbar en vooral de Icebar is het elke avond feest! De sfeer is gemoedelijk en afhankelijk van het seizoen bestaat het publiek uit een mengeling van Nederlanders, Duitsers en Britten, zodat je niet alleen tussen de landgenoten staat... Wel zo bevordelijk voor het après-ski sfeertje! Tot slot kan niet onvermeld blijven dat de prijzen in Mayrhofen op een normaal niveau liggen, zeker in vergelijking met de andere grotere skigebieden in Oostenrijk als Ischgl en Saalbach/Hinterglemm.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 maart 2007

Door: Corinne over Mayrhofen

Wij zijn voor het eerst naar Mayrhofen geweest dit jaar en het is ons prima bevallen. Veel gezelligheid in de vorm van apres-skitentjes, restaurantjes en barretjes. Het skigebied biedt voor ieder wat wils en is vrij luxe opgezet met moderne liften e.d. Wij komen hier zeker nog een keer terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 maart 2007

Door: Dennis over Mayrhofen

Erg leuk gebied. Ik probeer elk jaar weer een nieuw gebied en Mayrhofen behoort zeker tot de top 3. Het heeft voor zowel beginners als gevorderden genoeg pistes om zeker te zijn van een leuke skivakantie. De après-ski is ook van alle markten thuis. Naast de pistes, in het dorp, duits/oostenrijks, nederlands, jong, oud. Keuze te over. Alleen erg jammer dat er geen dalafdaling is van de penkenbahn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 maart 2007

Door: S.P.P. over Mayrhofen

Mayrhofen is groot en vooral voor jongeren. Tot diep in de nacht wordt er gefeest. De skigebieden zijn groots, druk, en erg goed. Ook de beginner kan er goed terecht op de Ahornbaan die te bereiken is met de grootste gondel van Oostenrijk. De vele restaurantjes, winkels en bars doen je aan niets tekort komen. Wij verbleven in Hotel Jagerhof: een aanrader. Je moet van drukte houden, ook in de bus naar de glestjer, dan zit je in Mayrhofen goed. En Rob Ronalds treedt er op. Ik als veertiger zoek wat rustigers.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 januari 2007

Door: Rob over Mayrhofen

In 2006 ben ik in de voorjaarsvakantie naar Mayrhofen geweest, en het was echt mijn beste wintersport tot nu toe. Het skigebied van Mayrhofen is supergoed, maar ga ook zeker naar de andere gebieden in het Zillertal, bvb. naar de Zillertal Arena(bij Zel am Ziller). Ook de Gletscherrunde, van Mayrhofen naar de Hintertuxer Gletscher, is supermooi. Daarnaast is de aprés ski ook fantastisch. Vanaf ongeveer drie uur is het heel gezellig in de barretjes langs de pistes en vanaf vijf uur is het elke dag groot feest in aprés ski tentjes in het dorp, o.a. de Ice Bar en de Schlüssel Alm. Echt een week lang carnaval!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 december 2006

Door: Smokey over Mayrhofen

Mayrhofen is gewoon nog steeds een fucking vette plek om je ski- of snowboardvakantie te houden. Het skiën is daar helemaal vet. Vooral op de Hintertux. De rode ongeprepareerd dalafdaling is ook vet. Hij is niet altijd open maar als je een gevorderde skiër of boarder ben, is ie goed te doen. Het dorp is ook helemaal geweldig. Ik zit zelf altijd in het Sporthotel Strauss. Het beste hotel van Mayrhofen en direct naast de lift. Ik ski nu acht jaar en dit is al mijn derde vakantie naar Mayrhofen. Er zijn voor zowel beginners als gevorderde vette pistes. Alleen beginners moeten wel ff opletten dat ze niet de harakiri op gaan, want dat is de stijlste zwarte piste van europa. Ja mensen, schrik niet 76% stijl is-ie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 oktober 2006

Door: Frank over Mayrhofen

Wij zijn in 2005 in de week voor Kerst in Mayrhofen geweest. Heerlijk rustig op de pistes maar niet saai in het gezellige dorpje. Redelijke prijzen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 27 februari 2006

Door: Paul over Mayrhofen

Ben in januari 2006 naar Mayrhofen geweest, super goede sneeuw en prachtig weer. Het skigebied is leuk, veel variatie, alleen wel allemaal een beetje korte afdalingen en helaas geen dalafdaling. De liften zijn over het algemeen goed, en de wachttijd is beperkt. Alleen de apres ski is echt waardeloos in Mayrhofen, er is maar een kroeg waar het redelijk gezellig is, de ice bar. Alleen krijg je voor 4 euro een lauwe fles Grolsch(!!!!) bier, gatver de gatver, en al helemaal zielig dat er vrouwen ingehuurd worden om op de bar te dansen. Dat hoort spontaan te gaan, door de mensen die daar komen apresskieen. Nee, geef mij maar Solden (Almrausch), Serfaus (Patzi Pub) of Hinterglemm (VIP-bar)!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 27 januari 2006

Door: Arjan over Mayrhofen

Ja alle verwachtingen werden waar gemaakt echt gewoon super. Nu ongeveer twee weken terug maar vast gekeken naar de vakantie van volgend jaar terug naar Mayrhofen. Mooie pistes goed breed, plaatse lijke mensen zeer vriendelijk gezellig knus oostenrijk. goede uit val basis om een dagje Hintertux, gerlos en/of Zell mee te nemen dus hele week geen zelfde piste gezien echt briljant. Daarnaast elke dag met een veel plezier in de Ice bar gestaan en goed feestje gebouwd en daarna neer strijken in een van de gezellige restaurantjes!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 januari 2006

Door: Anoniem over Mayrhofen

het is echt een gezellig ski gebied en vooral voor de apres-ski moet je naar mayrhofen. vele nederlanders trekken daar jaarlijks heen. wij komen er nu al vier jaar en het is nog steeds geen ergenis om er heen te gaan.haha nou mayrhofen here we come. zullen we maar zeggen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 26 december 2005

Door: Anoniem over Mayrhofen

ik ben zowat overal gaan skien maar Zillertal is de best!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 december 2005

Door: Pascal Wortel over Mayrhofen

Het gebied in zillertal is echt een top gebied om te skieen en snowboarden. Mayrhofen is echt een leuk en gezellig plaatsje. Ik ga er in de krokusvakantie voor het 8ste jaar heen 4 jaar geskieed en nu voor het 4de jaar snowboarden. De apre-ski is ook uitstekend en er zijn leuke winkeltjes in het centrum. Hippach is ook een leuk plaatstje om een keer uit eten te gaan. Ik vind het een toplocatie om de wintersport door te brengen!! Greetz Pascal

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 25 november 2005

Door: Do over Mayrhofen

Voor mij de absolute nummer 1 skioord!!!! Grtz

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 23 november 2005

Door: Anoniem over Mayrhofen

Ik kan niet anders zeggen dan dat Mayrhofen super is! Eerst gingen wij ook ieder jaar naar een andere plaats... totdat we in Mayrhofen terecht kwamen! Het is een heel gezellig dorp waar iedere dag wel wat te beleven valt! Een aanrader dus!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 november 2005

Door: Ton en Lissy Huibers over Mayrhofen

Een heel gezellig dorp met een familiesfeer in een hele mooie omgeving. Goede restaurants en uitgaansmogelijkheden. Ieder jaar zijn wij daar met kerst en met oud en nieuw. Als de ski-omstandigheden wat minder zijn gaan we met de skibus naar de gletscher van Hintertux. Het skigebied omvat het gehele Zillertal met de Zillertaler Arena (incl. Gerlos/Krimml), en het Tuxertal. Alles wat met wintersport te maken is hier mogelijk. Alpineskien, langlaufen, snowboarden, schaatsen. rodelen, wandelen, paraglyding etc etc. De mensen zijn hier erg vriendelijk en gastvrij.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 november 2005

Door: Jesper Steenbergen over Mayrhofen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 oktober 2005

Door: Pieter Smit over Mayrhofen

Ik ski 15 jaar en heb in al de jaren heel oostenrijk bezocht (in de winter). We gingen elk jaar naar een ander ski-gebied totdat we in mayerhoven kwamen. We gaan nu voor de derde keer naar dit mooie gebied. Ik denk dat mayerhoven bij één van de gezelligste plaatsen van oosterrijk hoort. ook als we met zijn tweeen waren hadden we altijd aanspraak, zowel op de pistes als daar buiten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 11 oktober 2005

Door: Martijn over Mayrhofen

Mayrhofen is een super skidorp met een mooi skigebied voor zowel de gevorderde als de beginnende skier. Ook is er genoeg te doen voor de snowboarders met een funpark:) De apreski is helemaal top dat kom je verder nergens zo tegen op Hinterglemm na. Wij zijn er al 5x geweest en nog steeds niet uitgekeken. Ik ben op deze pistes begonnen met snowboarden zonder het te leren van een leraar dus voor beginners is het een aanrader, er zijn genoeg blauwe pistes. En ook voor gevorderde mensen is er een mooie zwarte afdaling tot in het dal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 september 2005

Door: John Leurs/Geleen over Mayrhofen

Ga in jan 2006 voor de 7e maal naar Mayrhofen. Zeer uitgebreid skigebied voor zowel beginners (Ahorn) als gevorderden (Penken). Heel sneeuwzeker en een zeer goede apres-ski!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 september 2005

Door: Anoniem over Mayrhofen

Veel te druk! Lange wachttijden! Wij kennen fijnere en vergelijkbare skiplaatsen! Overgewaardeerd!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen