Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Alpenbad Hohenhaus

Hintertux | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-alpenbad-hohenhaus-3
Afbeelding - hotel-alpenbad-hohenhaus-9
Afbeelding - hotel-alpenbad-hohenhaus-15
Afbeelding - hotel-alpenbad-hohenhaus-21
Het traditionele 4-sterren-hotel combineert de klassieke Tiroolse stijl met het modernste comfort en uitstekende service. Rustig en centraal in Hintertux gelegen, is het hotel een ideaal uitgangspunt voor avonturen in het natuur- en sportparadijs aan de voet van de Hintertuxer gletsjer, die op ca. 900 m afstand ligt. De eigen shuttlebus brengt je snel naar het skigebied en bij goede sneeuw is via de dalafdaling zelfs een afdaling tot aan het hotel mogelijk!

Tot de uitrusting van het moderne hotel horen een ontvangstgedeelte met receptie, lift, Wi-Fi, ontbijtruimte, restaurant, bar, skikelder en, naast het hotel, de après-skibar Hohenhaus Tenne.

Wie na de skidag wil ontspannen, kan terecht in het Alpenbad Therme Hohenhaus met binnenzwembad en gletsjerbad, rustruimte en theehoek of in het unieke saunadorp Alt Hintertux met biosauna, zout- en aromastoombad, Finse sauna en rustruimte. De fitnessruimte en een squashhal kun je gratis gebruiken. Gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage zijn volgens beschikbaarheid aanwezig.
Afbeelding - hotel-alpenbad-hohenhaus-3

Hotel Alpenbad Hohenhaus

  • Hintertux
  • Tirol