Beoordelingen Finkenberg

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Finkenberg te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Finkenberg ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Finkenberg op wintersport zijn geweest. Ben jij in Finkenberg geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 januari 2017

Door: Heldens over Finkenberg

Fantastisch skigebied! door aanwezigheid van Hintertuxer Gletscher 100% sneeuwzeker!

Finkenberg is een charmant dorpje met alle faciliteiten: oa veel restaurants en 2 gezellige après-ski bars ! Mayrhofen ligt op slechts 5 min rijden afstand. 12 pers app Rosenheim is absolute aanrader! Van alle gemakken voorzien en vlak bij skilift en restaurants. We komen volgend jaar zeker terug !

prachtig skigebied, alle faciliteiten, authentiek Oostenrijks dorpje, sneeuwzeker!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 september 2015

Door: Rob Deij over Finkenberg

In mijn hart gesloten

Echt een super gebied. Mooie pistes. Heel veel restaurants in allerlei prijsklasse. De Oostenrijkse gezelligheid daar kan niets tegen op. Wel een heel groot contrast met de arrogante en chagrijnige Fransen. Bovendien is Oostenrijk prijstechnisch veel beter dan het dure Frankrijk. Meer vakantie voor minder geld. Ik heb Oostenrijk en de Oostenrijkers in mijn hart gesloten.

Mooie geprepareerde pistes. Veel keuze in restaurants.
Kan soms druk zijn bij de lift. Zeker in de ochtend en aan het einde van de dag als iedereen naar huis wil.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 september 2010

Door: André over Finkenberg

Finkenberg is een prachtig dorpje heel gezellig maar minder druk. De wandelwegen zijn prachtig mooie uitzichten. Verschillende mogelijkheden om te eten en niet vergeten de grote bierpinten, lekker.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 januari 2010

Door: Werner over Finkenberg

Voor het eerst naar Finkenberg geweest en zeer goed meegevallen.Mooie lange en brede afdalingen en goed verzorgde hutten op de piste.De piste zijn goed aangeduid.Met de supper ski pas van het zillertal moet je zeker ook eens in Kaltenbach gaan skieen.Ook de Hintertux is zeker een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 18 januari 2010

Door: Marjan over Finkenberg

Prima gebied, maar niet echt voor beginners! de blauwe pistes zijn op 1 hand te tellen en de rest is rood (of zwart) en kan ijzig zijn. er is wel een aparte berg, Ahorn, waar blauwe pistes zijn. maar als je met een groepje bent, hebben gevorderden daar weer niets te zoeken. je kan met de superskipas wel alle kanten op maar dat doe je niet als beginner, dat duurt veel te lang. je wil dan gewoon een paar pistes die op elkaar aansluiten waar je lekker kan blijven skien. de mensen die zeggen: goed voor beginners, zie de andere reacties, komen er al heel wat jaren. ik vermoed dat ze niet meer zo goed weten hoe snel een rode piste te moeilijk is voor beginners. wel heel aardige mensen getroffen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 november 2009

Door: an oniem over Finkenberg

Wij gaan dit jaar voor het 18de jaar op rij en elk jaar 2x naar Finkenberg. Het dorpje zelf is de rust en gezelligheid zelf, maar voor vertier en plezier zit je eveneens op een boogscheut. maw de ideale locatie in het Zillertal. Met een superskipas raak je het gebied nooit beu, afwisseling genoeg. Bovendien zijn de frequente vernieuwingen en verbindingen tussen de verschillende gebeiden bijna ongeëvenaard in Europa. Je bent ook altijd sneeuwzeker door de hoogte van het gebied en de nabijheid van de hintertuxgletsjer. Qua après-ski, plezier en gezelligheid zit je in Oostenrijk sowieso op de beste plaats en Finkenberg en omstreken is daar geen uitzondering op. Kortom, een must als skieër om hier eens je skivakantie te spenderen. Eens je er geweest bent, keer je zeker nog terug!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 januari 2006

Door: Anoniem over Finkenberg

ik kom nu al 10 jaar in dit dorp en ga nu voor het eerst naar gerlos :( wij zullen onze vaste plaats wel missen :(

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 november 2005

Door: Anoniem over Finkenberg

Lekker rustig dorp, met voldoende voorzieningen. Met de lift in het dorp kom je direct in het skigebied van Mayrhofen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 november 2005

Door: Anoniem over Finkenberg

Wwij zijn al 36 keer in Finkenberg geweest gaan in jan. weer, voor ons is het een van de mooiste skigebieden die wij kennen vriendelijke mensen lekken eten en drinken goede pistes enz, een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen