Bobo's Heustadl Bar

Dorfstraße 51 6314 Wildschönau

Bobo's Heustadl Bar ligt naast het dalstation van de Markbachjochbahn in Niederau. Niet alleen het wintersportpubliek weet dit houten barretje te vinden, ook locals komen hier regelmatig hun dag afsluiten. Aan het eind van de middag ski je simpelweg op het geluid af. Vervolgens heb je binnen de kortste keren vrienden voor het leven gemaakt en weet je waar je de komende dagen de après-ski doorbrengt.

Openingstijden

Maandag 16.00 - 22.00 uur
Dinsdag 16.00 - 22.00 uur
Woensdag 16.00 - 22.00 uur
Donderdag 16.00 - 22.00 uur
Vrijdag 16.00 - 22.00 uur
Zaterdag 16.00 - 22.00 uur
Zondag 16.00 - 22.00 uur

Laatste beoordeling Bobo's Heustadl Bar

10

17 mrt

Gezellig en leuke muziek, klantvriendelijk.

Bekijk alle beoordelingen ›


Beoordelingen Beoordelingen Bobo's Heustadl Bar

5

Datum 27 okt

Door: Peter de Vries

Fantasieloze tent. Minder dan gemiddeld eten en de bediening kent het werkwoord glimlachen niet. Niet meer dan een slap aftreksel van de bar onder aan de gondel

8

Datum 30 nov

Door: Paul en Leontien

Wij gaan nu voor het 3e jaar op rij met ons gezin (2 kinderen) naar Niedrau. Ook dit jaar kijken wij er weer naar uit om heen te gaan. Vorig jaar hebben wij Bobo's ontdekt. De locatie onder aan de piste is perfect. We kwamen hier vaak tussen de middag lunchen, niet een grote kaart maar alles wat geserveerd wordt goed op smaak. Ook rond een uur of 5 een keer gezellig om een borreltje te doen. Tip: leuning bij de trap maken voor kinderen.

8

Datum 21 feb

Door: Familie Van der Doelen

Wij zijn afgelopen week voor het eerst naar Niederau op wintersport geweest. Met 2 gezinnen met kleine kinderen (2-2-4-5 jaar) zijn we een aantal keer in Bobo's wezen 'apres-skien'. Dit is ons super bevallen, muziek niet te hard zodat de kleintjes geen gehoorbeschadiging oplopen, ze mochten ook liedjes aanvragen zodat ze ook konden dansen. Hierdoor konden wij ook rustig van ons welverdiende drankje genieten! Geen bruisende après-ski, maar daar waren we ook niet naar op zoek!

3

Datum 28 sep

Door: Famile de Jong

Wij hebben 3 kinderen van 4, 6 en 10 jaar en zijn omdat de skischool ernaast zit hier een paar keer gaan eten. Dit is ons op zijn zachtst gezegd niet goed bevallen. Eten vaak koud, weinig smaak en keuze. Dus naar alternatieven op zoek gegaan. 1x bij een Engelse tent geweest maar de rest van de week bij de bar onder aan de gondel. Wat een verschil. Goed eten, veel keuze en de kinderen vonden het fantastisch. De wandeling vanaf de skilessen meer dan waard

10

Datum 17 mrt

Door: WIl en Dinie

Gezellig en leuke muziek, klantvriendelijk.

Geef jouw beoordeling over Bobo's Heustadl Bar
Laat een reactie achter

Reactie

Naam

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen