Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Appartement Starchenthof

Oberau | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - appartement-starchenthof-2
Afbeelding - appartement-starchenthof-6
Afbeelding - appartement-starchenthof-3
Afbeelding - appartement-starchenthof-8
Het traditionele 3-sterren appartementencomplex Starchenthof ligt centraal in Oberau. De skibus stopt op ca. 10 m van de accommodatie en brengt u gemakkelijk naar de ongeveer 3 km verderop gelegen Markjochbahn in Niederau of naar de ongeveer 5 km verderop gelegen Schatzbergbahn in Auffach. Bij voldoende sneeuw is de ski-afdaling tot op ongeveer 100 m van de accommodatie mogelijk, want naast de accommodatie liggen twee oefenliften. Een langlaufloipe loopt ca. 100 m verderop voorbij.

De gezellige accommodatie beschikt over een receptie, internethoek en Wi-Fi (tegen betaling), ontbijt- en verblijfsruimte, bar met kleine gerechten (pizza, soep, toast), biljart, darts en playstation (alles tegen betaling) alsmede over een sauna met dakterras (deels tegen betaling). Een skikelder met skischoendrogers en parkeerplaatsen zijn tevens aanwezig.

Inrichting en verzorging
De studio's zijn gezellig ingericht en beschikken over woon-/slaapruimte, soms aparte slaapkamer, douche/wc, föhn, kabel-tv, Wi-Fi (tegen betaling), telefoon (tegen betaling), radio en kluis. De kooknis is uitgerust met koelkast, fornuis, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. De appartementen beschikken bovendien over een aparte slaapkamer en over een balkon. Hand- en badhanddoeken zijn ter plaatse tegen betaling beschikbaar of moeten zelf worden meegebracht.

Zonder verzorging. Ter plaatse kan een ontbijt worden bijgeboekt (tegen betaling).
Afbeelding - appartement-starchenthof-2

Appartement Starchenthof

  • Oberau
  • Tirol