Beoordelingen Niederau

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Niederau te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Niederau ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Niederau op wintersport zijn geweest. Ben jij in Niederau geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Anoniem over Niederau

Lekker ski gebied en super gezellige après-ski

Helaas hadden wij geen geluk met het weer. De liften waren een aantal dagen dicht. Gelukkig wel aan de techniek kunnen werken op de kleine berg voor ons hotel.

Alles op loop afstand en liften in de buurt

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 februari 2020

Door: Fenny over Niederau

Top gebied met kinderen!

Wij gaan er nu voor de vierde keer heen. Met jonge kinderen is het ideaal. De oudste van 9 jaar kan zelf haar gang gaan. Afdalingen zijn voor ons evengoed leuk. De hutjes zijn leuk, zeker die aan de zwarte piste. Daar kun je het lekkerst eten. En de borrel aan het einde vd dag is gezellig! Aan de blauwe piste dus de kinderen vermaken zich nog even prima!

Niet duur, mooie accomodaties! Gezellige après-ski, veel Nederlanders.
Klein, maar dat weet je van te voren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 januari 2020

Door: Hans over Niederau

Veel vaste bezoekers.

Kleinschalig familie skigebied waar je makkelijk de bus pakt naar het grotere gebied met dezelfde skipas in Auffach. Après-ski is prima bij de lift met overwegend NL bezoekers en muziek, kroegentocht is er niet te doen maar persoonlijk heb ik liever 1 top bar dan 5 middelmatige.

Overzichtelijk en niet ver van de snelweg.
Ehhh

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 december 2019

Door: Miranca over Niederau

Knus, klein en enorm gezellige après ski

Weinig dorpen zijn zó geschikt voor familievakanties als Niederau. Alle oefenpistes liggen direct bij het dorp en de skischool heeft een geweldig kinderland met veel Nederlandstalige skileraren. Het skigebied is ideaal voor oudere kinderen om zelf op pad te gaan bijvoorbeeld door het bospaadje of de speedtrack. Niederau biedt volop hotels en appartementen in alle prijsklassen, dichtbij de piste of bushalte. 2 goede skischolen met Nederlanstalige skileraren. 1x per week skishow en gezellige Tiroolse prijsuitreiking. Ook zijn er genoeg barretjes en 2 disco' s voor een drankje. Ook grote skigebieden als Auffach, Kirchberg, Söll goed bereikbaar met bus of auto.

Overzichtelijke pistes. Iedereen kan hier skiën. Goede verbinding met Auffach
Boven bij de gondel is ruimte voor een skihut

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 27 februari 2018

Door: Linda Opveld over Niederau

Prima betaalbaar gebied voor kinderen om te leren, komen steeds op dezelfde plek terug

Wij komen hier al 15 jaar, en pakken de skipas voor een megagebied Kitzbüheler Alpen, binnen 8 minuten met de auto zit je in Hopfgarten en vandaar uit kun je al tochten maken. Kichberg is ook te gek van hieruit naar Kitzbühel

Betaalbaar en gezellig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 november 2016

Door: Lia over Niederau

Gezellig dorpje

Onderdeel van Ski Juwel Wildschonau. Mooi gebied voor ouders met Kids.

Grote overzichtelijke oefenpiste
Veel sleepliftjes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2016

Door: Miranda over Niederau

Heerlijk gebied, vooral voor kinderen

Skipiste voor de deur, verhuur van materiaal vooraf snel en makkelijk te regelen, fijne skischool met Nederlandstalige leraren. De mensen zijn er allemaal behulpzaam en vriendelijk. Het gebied is fantastisch voor beginners, met 3 zwarte afdalingen heb je het als gevorderde skiër wel een keer gezien, maar je kunt ook nog naar Auffach (op 10 minuten rijden), waar een geweldig gebied ligt! Wij gaan zeker nog een keer terug.

Bij Kufstein de grens over en je bent er al bijna. Piste voor de deur. Mooi, bosrijk gebied.
Veel sleepliften, voor gevorderden te klein gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Suzanne over Niederau

Mooi en gezellig skigebied

Niederau is een vrij klein skidorp, maar van daaruit kan je makkelijk met de skibus naar Auffach. En dat met dezelfde skipas. Het is er niet te druk en de sfeer is er heel vriendelijk en gemoedelijk. Je kan er ook rodelen en mooie wandelingen maken (zelfs begeleid en met sneeuwschoenen). Er komen veel Nederlanders.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen