Beoordelingen Serfaus

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Serfaus te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Serfaus ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Serfaus op wintersport zijn geweest. Ben jij in Serfaus geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 maart 2018

Door: Mineke de Groot over Serfaus

Een dorp wat je pakt!! 50 jaar geleden voor het eerst en nog steeds is Serfaus thuiskomen!!

Een vriendelijk dorp en inwoners prachtige natuur met heerlijke afdalingen voor ieders wat wils!!! Uitstekende skischool voor kinderen met prima opvang. En spannende avonturen, het berenbos een topper, ook in de zomer een heerlijk oord met voor ieders watwils. Jong en oud, iedereen vermaakt zich hier!!! Vele oorden geweest, maar Serfaus is voor ons Thuiskomen!!!

Prima geprepareerde pistes, heerlijke restaurants, uitmuntende ski school zeker voor de kinderen.
Is prijzig geworden in de loop der jaren

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Jolanda julliams over Serfaus

Super

Prachtig gelegen. Mooi wandelgebied, aanrader, zeer kindvriendelijk

Kindvriendelijk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2018

Door: Caby te Pas over Serfaus

Heerlijk skigebied

In het ski gebied Serfaus is er ruim voldoende voor iedere skiër. En met de dorpen Fiss en Ladis is het echt een super gebied. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Gaan ook zeker weer terug volgend jaar.

Aantal kilometers
Voor beginner tot gevorderde.
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2018

Door: Robin over Serfaus

Mooi luxe gebied

Mooi gebied, voor ieder wat wils. Met familie of vrienden, iedereen kan hier vinden wat je in een skivakantie zoekt

Moderne liften, ruim gebied, goede skischool

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2018

Door: Tom keizet over Serfaus

Super gebied voor ieder wat wils

Elke dag geskied

Groot gebied
In de voorjaarsvakantie te druk in de restaurants

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2018

Door: Simone Essenstam over Serfaus

Mooie uitdagende pistes, fijne lange afdalingen

Heerlijk gebied waar je alle kanten op kunt.

Mooie pistes, gezellige après-ski
Serfaus is niet een van de goedkoopste ski-oorden. Jammer dat er niet veel authentieke hutten meer zijn, maar veel (grote) zelfbediening restaurants

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 maart 2018

Door: Sandra over Serfaus

Serfaus the best there is!

Wij zijn in meerdere skigebieden in zowel Oostenrijk als Frankrijk geweest, maar komen alweer 19 jaar in Serfaus en willen niets anders meer! Serfaus binnenrijden voelt als thuiskomen! Nergens zo gezellig als in Serfaus! Echt een fantastisch skigebied met veel gondels en verwarmde stoeltjesliften! Kortom een echte aanrader!

Groot skigebied (veel ski km’s)
Skiën tot aan de voordeur
Autoluw dorp
Goede restaurants met lekker eten
Vriendelijk personeel
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 maart 2018

Door: Peter van Zetten over Serfaus

Prachtig gebied, leuk dorp

Wij komen hier al jaren, en we zien dat er continu investeringen worden gedaan in de (wintersport) faciliteiten van het dorp en gebied. Serfaus is een sfeervol dorp voor iedereen. -met de metro naar de piste -mooi en modern skigebied -toffe aprés-ski -leuke winkels -prima restaurants -autoluw dorp

In alle restaurants staan de allergenen duidelijk aangegeven, voor ons gezin erg fijn.
-

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 27 februari 2018

Door: Caroline Fleuren over Serfaus

Beste gebied dat er is!

Geweldige combinatie van een schitterend, goed onderhouden, skigebied. Supermooie geprepareerde pistes, goede kwaliteit liftjes en heerlijke restaurants op de berg. Daarnaast een gezellig dorp met leuke après-ski en kwalitatief zeer goede hotels. Metrobaan werkt perfect en er is veel mogelijk voor kinderen.

Mooie pistes, lekker eten en goede hotels
Niet goedkoop

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 25 oktober 2016

Door: thibau mangelschots over Serfaus

Beste gebied op aarde

Kom er nu al 8 jaar en nog steeds wordt het elk jaar beter #serfausforlife

Metro
Moderne faciliteiten
Prachtige uitzichten
Gevarieerde pistes
Liften zijn druk in de ochtend

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 oktober 2016

Door: John de Jager over Serfaus

topgebied voor alle nievau's wintersporters en wandelaars

Voor het eerst in 2010 in dit gebied geweest en sindsdien komen wij ieder jaar weer terug. Het gebied is echt voor ieder niveau geschikt. Of je nu beginner bent of vergevorderd er is echt voor iedereen een juiste afdaling te vinden. Het gebied strekt zich uit vanaf het laagste dorp Ladis t/m het achterste dorp Sefaus met de hoogste top op de Masner. Aan de andere kant bij Fiss is de Frommesabfahrt aan te raden, wellicht de langste afdaling van het gebied. Het Masner gebied is mooist met mooi weer, maar helaas ook het drukst. Je kutn beter gaan als het iets minder weer is, De laatste jaren vertoeven wij in het Geigers Post Hotel in het midden van het gezellige dorp Sefaus. Dit is echt een tophotel met vriendelijk personeel, ruime kamers en een hele goede keuken. Naast het hotel bevindt zich een buitenbar, niet echt après ski, maar gewoon waar je 's-middags gezellig met z'n allen een drankje kunt nemen, voordat je naar de overkant in de après ski bar George uit je dak kunt gaan. Op de woensdag is altijd de skishow, zeer spectaculair, maar om eerlijk te zijn, eenmaal gezien dan weet je het wel. 's Avonds naar beneden rodelen na de skishow is wel een aanrader!

topsfeer
autoluw
ondergrondse metro
voldoende km's piste
ook geschikt voor wandelaars
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 maart 2016

Door: Guy Wilms over Serfaus

Zalig wegdromen in een uiterst modern skiparadijs.

Het is altijd een feest om naar Serfaus te kunnen vertrekken. Aandacht voor iedereen, gemoedelijke, authentieke sfeer en een waar modern paradijs om te skiën. De skischool is er geweldig. Onze kinderen hebben er leren skiën in hun moedertaal. Geweldig gebied om met kleine en startende skiërs naar toe te gaan.

Enorm kindvriendelijk - moderne infrastructuur - authentiek dorp met gemoedelijke sfeer
Duur

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 maart 2016

Door: Karin over Serfaus

Prachtig skigebied, veel mogelijkheden en goede liften

Wij kozen voor Serfaus omdat er in het skigebied en dorp veel voor kinderen wordt gedaan. Bij nader inzien blijven wij voor Serfaus kiezen, omdat ook als de kinderen geen behoefte meer hebben aan dansjes met de mascotte (Murmli) het skigebied fantastisch blijft voor ons hele gezin. Mijn man en ik zijn gevorderden skiërs en vermaken ons heel goed op de vele pistes. Ook off-piste zijn er leuke tochten te maken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: teniers eddy over Serfaus

Zeker bij de top in Oostenrijk wel wat prijzig

Sfeervol dorp, prachtig skigebied

hoogte dorp, lange pistes
nogal prijzig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: De witte over Serfaus

Super

Onvergelijkbaar met andere skioorden

Accomodaties top!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Laurens over Serfaus

Mooie omgeving

Toffe sfeer

Veel pistes, metro tot aan bergbahn
Duur

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 14 september 2015

Door: Solange over Serfaus

Geweldig, voor ieder wat wils, wel prijzig!!

Fantastisch skigebied. Gezellig autovrij dorp. Perfect voor kinderen. Ik heb wel het gevoel dag het er elk jaar drukker en duurder wordt. Alles klopt in Serfaus: accommodaties, ski faciliteiten, restaurants. Alles is goed georganiseerd en prachtig. Vraag me alleen af of de massale toestroom van toerisme en de prijzen in Serfaus er niet voor gaan zorgen dat het gebied aan zijn eigen succes ten onder gaat.

Kindvriendelijk, goede piste condities, ook tijdens slechte winters, voor ieder wat wils, goede restaurants, super skifaciliteiten.
Duur, steeds drukker

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 25 maart 2015

Door: Alfred over Serfaus

Mooie pistes, veel ruimte, amper wachten, 's avonds beperkte mogelijkheden maar erg gezellig

Alle niveaus pistes, super eetgelegenheden boven en beneden, weinig echte après-ski-tenten, maar wel erg gezellig. Logistiek in dorp erg goed, zoals de ski-depots, metro, autovrij, etc.

Vrijwel alles
Vrijwel niets

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 juli 2014

Door: Willem over Serfaus

Een van m'n favoriete bestemmingen

Serfaus is echt een locatie om van te genieten. Geen auto's in het dorp en gemakkelijk met de metro naar de lift. Het skidepot is ook erg handig! In het dorp zijn leuke en goede restaurants en barretjes te vinden. Jammer dat de bussen tussen Fiss en Serfaus niet heel goed georganiseerd zijn. Maar ondanks dit ga ik hier zeker nog terugkomen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 februari 2014

Door: Jurgen Elshof over Serfaus

Kost iets meer maar je krijgt ook meer!

Mooi autoluw dorp met prima faciliteiten. De kinderen worden in het hoogseizoen al bij het begin van het dorp ontvangen door de mascotte Murmli. Sjieke hotels maar ook goede appartementen. Prima skischool die ondanks de vele klasjes prima les geeft. Het skigebied is prima van de Bärenpiste voor kinderen vanaf de Alpkopf tot het gebied Masner, hoog en lekker ver weg van alles. Overgang vanaf Fiss is vooral glijden naar Ladis.

Veel liften, weinig wachten
Verschillende (deel)skigebieden
Mooie afwisselende afdalingen
Gezellige en goede restaurants zowel boven als beneden in het dorp
Restaurant Komperdell is aan vervanging toe

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 oktober 2013

Door: JW over Serfaus

Prima skidorp, zeker voor kinderen

Serfaus is een heel leuk skidorp. Overdag gebeurt er weinig in het dorp omdat het op de berg zeer goed toeven is. Prachtige hutten met goed eten en drinken. Voor mij is het nu ruim 8 jaar geleden dat ik er geweest ben, maar hoor uit mijn omgeving dat het wel steeds duurder is geworden. Eigenlijk is het met een gezin onbetaalbaar geworden. Maar ik ga zeker eens terug met de vriendengroep waar we 7 jaar lang de George Pub overvallen hebben....

Prima afdalingen
Wordt te duur

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 12 februari 2013

Door: Colin over Serfaus

Amazing

Prachtig gebied, al meer dan 10 jaar onwijs naar mijn zin! De sfeer in het dorp is top!

Mooi gebied
Gezellige sfeer
Geschikt voor ieedereen
Duur

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 februari 2013

Door: Rob over Serfaus

Vriendelijke mensen, maar het blijft belachelijk duur

Als je geen geld hebt kun je het niet uitgeven, maar heb je het geld ervoor over dan kun je in Oostenrijk je geld ruimschoots uitgeven. Serfaus is een gemoedelijk dorpje, met de metro word je naar de skilift gebracht. Deze metro is opzich een leuk vervoermiddel al duurt het wat lang voor die aankomt/stilstaat en vertrekt. In de ochtend en late middag zit ie prop vol en hij rijdt gewoon weg met de ski's tussen de deuren(waar gebeurt). Als je van après-ski houd dan stelt Serfaus je waarschijnlijk teleur. De blauwe pistes zijn helaas wat aan de korte kant in vergelijking met bijvoorbeeld Solden.

Vriendelijke mensen
Prijzen skipas en drank in de horeca

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2012

Door: Elin over Serfaus

Modern skigebied met goede liftverbindingen

Zeer kindvriendelijk. Wij zijn hier geweest in de voorjaarsvakantie van 2010 en 2012. We komen volgend jaar zeker terug. We zijn een gezin met inmiddels 4 kinderen (1-3-5-7 jaar) Skiles is hier mogelijk vanaf 3 jaar, dit kan voor halve of hele dagen. Voor onze dochter waren de halve dagen voldoende. De kinderschneealm is zeer geschikt voor de beginnende skiër. Ook wanneer de kinderen even niet willen skiën, dan kunnen ze spelen op het speeltoestel, op de luchtkussen, glijbaan, schommels etc. De mensen in de sportwinkel, bij de liften zijn erg vriendelijk. Het lijkt mij stiekem ook wel wat om in Serfaus geboren te zijn. Alles is er goed georganiseerd. Top, Top Top!

de wachttijd voor de skiliften zijn zelfs in de spits goed te doen
De perfect geklede skiër, met de dure merken aan met te veel AIR.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 november 2011

Door: Anoniem over Serfaus

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2010

Door: ALEX over Serfaus

We waren er weer voor de zoveelste keer,iedere keer weer super,ook dit keer ondanks de matige sneeuw,heerlijk leren boarden en mijn vrouw leren skien,alweer geboekt voor 2011

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2010

Door: alexANDER EVERS over Serfaus

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 februari 2010

Door: Opa en Oma over Serfaus

Reeds 3 maal geweest als niet skieers, laatse keer kerst 2009 voordelig in de liften zijn 65 + maken gebruik van alle liften Fiss Ladiz Serfaus praatje maken in de lift, borreltje eten. Passen op de kleinzoon heel klant vriendelijk, zeer zeker voor de kinderen al met al ook voor de niet skieers genoeg te doen Metro onder het dorp door geheel gratis. 2010 weer met de Kerstdagen. ECHT EEN AAN RADER.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 januari 2010

Door: Anoniem over Serfaus

Serfaus is een zeer confortabel dorp. Alles is op loopafstand, de straten zijn autoluw, skies en schoenen kunnen voor ca E12 per week worden opgelsagen bij de gondel en de apreski is sfeervol. Ik ben een keer of 15 geweest en blijf terug komen zoals de meeste mensen die eenmaal geweest zijn. Echt een aanrader!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 januari 2010

Door: Rob Heijnen over Serfaus

Na 4 jaar weer terug in Serfaus (Kerst 2009). Gezellig dorp, mooie pisten. Vriendelijke mensen. Kortom we hebben weer genoten. De après-ski is ook niet verkeerd (George). Voldoende restaurants, autoluw en dus witte straten, schitterend. Helaas heeft het Masnergebied nog steeds die lange, lange sleeplift. De verbinding met Fiss is ook weer uitgebreid.Naast de Sunliner kun je nu ook met een Sesselllift naar Fiss( Königsleithebahn). Kerst 2010 gaan we weer naar Serfaus. Er werd alle moeite gedaan om de pistes te onderhouden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 december 2009

Door: L.A. Hamelink over Serfaus

Wij komen sinds 1999 ieder jaar in Serfaus. Met name de kinderen vinden het geweldig. Komt ook omdat Serfaus de norm is wat betreft het kindvriendelijk zijn. Kortom: ieder jaar weer volop genieten. En als de kinderen het goed hebben, is de vakantie voor volwassenen ook een feest.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 oktober 2009

Door: mario over Serfaus

gezellig dorp,vooral omdat het autovrij is

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 februari 2009

Door: theo over Serfaus

Geweldig skigebied: voor elk wat wils, mooie pistes, echt een aanrader! Restaurants ook prima.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 17 januari 2009

Door: cvdkaaij over Serfaus

Super gebied giga lange afdalingen. Perfecte liften en gondels. Echt een aanrader voor de liefhebber zowel ski als snowboard.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 november 2008

Door: Mirjam over Serfaus

Kom nu een aantal jaren in Serfaus met een grote vriendenclub en de daarbij behorende kinderen. Wat opvalt is dat de lessen voor de kinderen waanzinnig zijn en alles ook in het teken van het kind staat. Persoonlijk vind ik het heel goed dat de kinderen een eigen ingang in de liften hebben en daardoor ook altijd met volwassenen in de skilift zitten. Prijsklasse is wel iets hoger dan in andere gebieden in Oostenrijk. Skigebied is heel groot en voor de minder geoefende skieer is Fiss een uitkomst!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 oktober 2008

Door: Anoniem over Serfaus

Als je er 1 keer bent geweest ben je verkocht!!!! Gebied is erg mooi, grote liften, korte wachttijden, sneeuwconditie erg goed en wordt goed onderhouden!!! Het murmli dorp voor de kids is supermooi. Dus kortom, plezier voor iedereen!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 29 maart 2008

Door: Monique over Serfaus

Serfaus heeft een superskigebied! Het is er erg sneeuwzeker en geweldig voor beginners t/m gevorderden. Brede pistes en vriendelijke afdalingen. Goede restaurants, die ik soms wel wat massaal vind. Soms zie je nog een gezellig berghutje. Er zijn gezellige kroegjes in het dorp waar je, zonder dat je hoeft te hossen, gezellig na kunt kletsen en wat kunt drinken. Kortom: wij gaan volgende winter weer terug naar Serfaus!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2008

Door: Sander over Serfaus

Kom hier al 5 jaar. Een top dorp dat mooi hoog ligt, bijna altijd sneeuw. Een aanrader! Groeten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 december 2007

Door: Nicole Heugen over Serfaus

Hallo!! Serfaus is geweldig voor kinderen, maar ook het gebied met Fiss....Super. Nicole

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 november 2007

Door: Harry over Serfaus

Serfaus ist ja riesen toll. Leuk durpie, gezellige apres-ski en de pistes zijn super.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 november 2007

Door: Joop Verhoef over Serfaus

wij komen reeds 7 jaar in Serfaus en om heel eerlijk te zijn, zijn wij helemaal niet zo honkvast! Dit jaar leek het mij dan ook tijd om eens om te kijken naar een ander gebied. Maar mijn vrouw en kinderen sloegen helemaal op tilt. Waar haalde ik de moed vandaan om dit te opperen! Dus zal onze vakantie in Serfaus nog wel een heleboel jaren gaan plaats vinden!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2006

Door: Daan over Serfaus

Kom hier al een jaar of 8 en in die tijd is er veel verbeterd. Neem bijvoorbeeld de verwarmde stoeltjeslift. Echt toppie!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 4 december 2006

Door: Laura over Serfaus

Halloo allemaal. Ik kom al 3 jaar in serfaus het is helemaal top! Leuke skileraressen en ook goede après-ski. Bijvoorbeeld café George is helemaal top. Echt mijn kroeg! Vrienden van ons gaan ook elk jaar. Heel erge gezellie. Dit jaar gaan we voor het eerst vliegen op innsbruck. Wel spannend, maar super leuk! Vorig jaar gingen we oud en nieuwe vieren in de lounge bar en toen gingen we terug met een piste bullie. Vet leuk wij gaan 23 decemer weer 2 weekjes!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 oktober 2006

Door: Anoniem over Serfaus

Serfaus is voor mij echt hèt wintersport dorp. Mijn 2e thuis. Ik kom er al sinds ik kan lopen. Het is echt zó gezellig en knus, vooral ook omdat het centrum autovrij is. Dat scheelt echt. Het skigebied is super, ikzelf board. Er zijn op zich wel vette parken, niet veel legale off-piste mogelijkheden, maar wel veel illegale ;). Voor de après-ski massaal naar de patschi en daarna naar george! Gek!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 september 2006

Door: hans hof over Serfaus

Serfaus, Fiss en Ladis vormen 1 groot skiegebied en zijn op skies kriskras vanuit alle opstapplaatsen goed te bereiken. Wij zijn in jan. 2005 met elf vrienden 4 dagen gaan skien. Liftpassen, maar vooral accomodatie aldaar is duurder dan gemiddeld, zodat wij in het dorpje Prutz 3 appartementen hadden gehuurd voor elf euro per dag pp. Een heerlijke tijd in een heerlijk skiegebied voor beginners, gevorederden en vergevorderden; met voldoende apres-ski mogelijkheden. Kortom een herhaling waard.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 juli 2006

Door: Nienke over Serfaus

Ik kom al vanaf mij 6e in Serfaus, ben nu bijna 17 en skilerares in dit geweldige dorp.. ik heb me opgeven omdat dat mijn droom was, les geven in serfaus, niet alleen de vakanties die ook er ook nog steeds houd met mn ouders is het lesgeven ook echt SUPER! mensen zijn zo vriendelijk, het is super modern.. wat zijn er veranderingen aangebracht die laatste 10 jaar zeg! pff! nieuwe liften, skidepot, gondels, restaurants, je kunt het zo gek niet bedenken alles voor de tourist, het dorp is helemaal ingericht voor kinderen van speciale kinderhotels tot de perfecte nederlandse skiles, gondel voor de kinderen, het geweldige animatieteam, ik zeg dit niet omdat ik er les geef maar omdat ik zelf ook zo begonnen ben in een skiklasje, en als lerares zie je het natuurlijk wel alemaal extra goed! Ook de apres ski is erg gezellig vooral als je met het hele team bij elkaar bent, je kunt overal lekker eten ook op de piste zijn gezellige eetgelegenheden! kortom, ik ben hier nog lang niet weg en hoop er later ook weer met mijn kinderen te gaan skien!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 mei 2006

Door: Nienke over Serfaus

Ik kom al vanaf mijn 2e in serfaus, en ben er nu skilerares voor de kleintjes (nu 16 jaar) ik ga nog wel ieder jaar met mijn ouders 2 weken skien in serfaus! ik vind het een super leuk gebied! gezellig apres ski, en met de skischool is het goed geregeld, dat merk je pas als je er zelf werkt! voor de skileraren is het allemaal goed geregeld, goed onderkomen en tussen de middag eet je met de kinderen mee! met de kerst ga ik weer 1 week lesgeven en de 2e week met mn ouders vrij skien! de piste's zijn super! genoeg voor de mensen die uitdaging zoeken, en ook voor de beginners! Kortom; ik ben hier nog lang niet weg! ik kan geen negatief punt bedenken, het dorp is in de laatste 10 jaar echt een luxe dorp geworden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 maart 2006

Door: G. Wolterink over Serfaus

Ik ben samen met mijn vrouw, zoontje, broertje en zijn vrouw naar Serfaus geweest. De jaren ervoor zijn we naar Ischgl geweest. Eerlijk gezegd is dat geen vergelijkbaar. Toch heeft Serfaus ons verrast met z'n vriendelijke uitstraling en uitgebreide mogelijkheden. Persoonlijk ben ik echt door het dorp verleid en ben zeker van plan er vaker te gaan boeken. Vooral voor familie aangelegenheden is het een uitermate vriendelijk gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 13 maart 2006

Door: Liza over Serfaus

Serfaus is mooi gelegen in een sneeuwzeker gebied. Wij gingen met z'n 5-en. Mijn man, zoontje (1,5), mijn moeder en haar man en ik zelf. Qua skiën is het helemaal dik in orde. Ski en schoenen depot is super, mooie brede pistes en ook voor de wat minder geoefende skiër, zoals ik, is de afdaling naar het dorp heel goed te doen. Er zit 1 stijl stukje in, maar daar kom je desnoods wel roetschend vanaf. Wat wij tegen vonden vallen was het gemis aan gezelligheid. Weinig terassen, restaurants op de piste zeer modern en groot en het dorp ook zeer modern. Het ziet er van buiten allemaal wel authentiek uit, maar van binnen is het allemaal zeer strak en efficient. Voor kinderen is het allemaal overigens zeer goed geregeld. Ook voor de hele kleintjes, die nog niet kunnen skiën. Ondanks alle positieve punten zullen wij waarschijnlijk niet terug gaan naar Serfaus, met name door het gemis aan het 'authentieke'.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2006

Door: W.C.Paul van der Maas over Serfaus

"Serfaus, the WS-place to be" Het Dorp Serfaus kenmerkt zich door goede ligging, inperking van het verkeer en een gelzellige dorpskern met schaatsbaan. Sterk punt is de goed georganiseerde skischool en zeker op gebied van kinderopvang en begeleiding is deze school toonaangevend voor heel Oostenrijk. Eetgelegenheden genoeg en ook voor aprés-ski is er voor ieders wat wils. Is er ook iets negatiefs ? Jazeker, een enkele hoteleigenaar vergeet dat men afhankelijk is van het toerisme en biedt alleen maar service als er fors in de buidel getast wordt. Waar is dan de Oostenrijkse gastvrijheid en vriendelijkheid ?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 maart 2006

Door: Anoniem over Serfaus

Wat een gewldig dorp! Het blijft elk jaar maar beter worden. Ik kom er nu zo'n 20 jaar en het voelt elke keer weer als thuiskomen. Autovrij, geen gesjouw met ski's en schoenen, meerder dalabfahrten (groen, blauw en rood) mogelijk, sneeuwzeker (door hoogte skigebiet en heel veel sneeuwkannonen), een paar grote, drukke kroegen maar ook wat kleinere, knusse barretjes....Voor ieder wat wils! Absolute aanrader

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 februari 2006

Door: Anoniem over Serfaus

Dorp ligt mooi aan de zonnige kant van de bergen, is voor skieers een uitstekende plaats, maar voor langlaufen moet je hier niet meer zijn, in Serfaus zelf 3 kleine loipes, totaal 9 km en een echte zwarte hoogte loipe die per gondelbaan (met leuk prijskaartje) kan worden gebruikt. De Sonnenloipe is gesloten naar Ladis. Er zijn wel mooie wandelpaden en de sfeer in het dorp is ook prima met leuke tentjes. Kortom wel een prima plaats maar niet meer voor langlaufers.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 februari 2006

Door: Ellen over Serfaus

Het was voor ons het eerste jaar in Serfaus en voor onze meereizende vrienden de 6e maal. Leuk, vriendelijk dorpje, maar wel erg prijzig. Wat helemaal top is, is het skidepot bij de lift. Geen geschouw meer met skies en schoenen en dat voor maar een paar euries per week. Erg goed gegeten bij Haus Claudia en het Steakhouse Bonderosa (nieuw). Enige minpunt van Serfaus: geen makkelijke piste naar beneden voor de beginnende skiër, ook al is het een blauwe, dus terug met de lift. Sommige rode pistes boven waren makkelijker. Voor de echte beginner zou ik Fiss adviseren. Goed restaurant in Fiss is Montana. Erg kindvriendelijk met een ballenbak enzo. We komen zeker nog terug in dit gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 januari 2006

Door: Anoniem over Serfaus

Ik kom nu al 7 jaar in serfaus en het is mij elke jaar nog beter bevallen. Er komen bijna elk jaar liften bij, en de sleepjes liften worden vervangen door stoeltjes liften. Er zijn mooie LANGE tochten te maken zowel op de skie's als op een snowboard. Wij verblijven ieder jaar in het geweldige hotel Servosa, hier blijft niks te wensen over. Echt een aanrader! In het hele dorp is een goede sfeer, mensen zijn oprecht vriendelijk en vrolijk. Kortom een ideale wintersport bestemming!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 januari 2006

Door: Jeurissen over Serfaus

prima skigebied, voldoende blauw en rode pistes wij verbleven in hotel gabriella aan de dorfbahnstrasse, geweldig hotel, goede verzorging , dicht bij de liften , s avonds weinig vertier voor diegene die daar behoefte aan heeft,

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 januari 2006

Door: Plien over Serfaus

Ik kom hier zal sinds mijn vierde. Ik ben nu 31 en heb sindsdien nog geen jaar overgeslagen. Het is gewoon thuiskomen als ik Serfaus binnenrijd!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 december 2005

Door: Koen Beckers over Serfaus

super gebied, super vriendelijke bediening in restaurants, liften etc. Het super ski gebied ook als was Ischgl voor mij jarenlang de place to be voor luxe, mooie pistes en goede organizatie. Serfaus heeft dit met het volledige gebied verslagen. Normaal gaan we per winterseizoen naar meerdere gebieden per jaar maar hier ga ik zeker nog een paar keer naar toe. Gewoon fantastisch ook al waren alle pistes nog niet open vanwege het pre-seizoen. Ps: de nieuwe hutten zijn gewoon super perfect en luxe afgewerkt. Klasse !

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 november 2005

Door: Anoniem over Serfaus

Serfaus is te gek! Luxe te over, je hoeft niet te lopen, slepen met ski's en stokken behoort ook tot de verleden tijd. Serfaus vernieuwt veel liften en maakt het de toerist wel heel gemakkelijk. Waar je vroeger nog een bergje op moest lopen of trappen om bij een lift te komen, hebben ze het jaar erop gewoon het station naar een lager instappunt verplaats. De pistes zijn prima onderhouden, de apres ski is heel gezellig. Kortom geweldig!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 oktober 2005

Door: Anoniem over Serfaus

Voor kinderen hebben ze hier een aparte speciale gondel. Ideaal voor iedereen: geen kinderklasjes bij de volwassen gondel rijen, en de kinderen kunnen als een groep apart omhoog. Onderaan de piste hebben ze hier een groot skicentrum met eindstation van de dorpsmetro, en een groot depot voor de skischoenen en ski's. Dit depot werkt snel en goed, 's morgens skischoenen halen en aantrekken, daarna schoenen terug brengen naar rek waar de skischoenen stonden, en uiteindelijk ski en stokken bij ander rek halen. Ook 's avonds sta je hier binnen 10 minuten buiten, werkt perfect en veilig! Heel leuke aprèsski in dit dorp, voor mensen die niet voor middernacht naar huis willen is hier niks. Wat op valt in Serfaus is dat de mensen van een beter nivo zijn, en je hoeft hier niet kort bij de piste te liggen met je hotel etc., met de metro bij je binnen 9 minuten bij de gondels.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 september 2005

Door: Anoniem over Serfaus

Knus dorpje, redelijk autovrij. Was nog nooit in een kindvriendelijker skidorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen