Hoogte: 1436 Meter

Fiss in het kort
  • Eigen skigebied voor kids: Berta’s Kinderland
  • Tal van kinderactiviteiten op en naast de piste
  • Uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden

Serfaus-Fiss-Ladis geldt als één van de meest familievriendelijke skigebieden van Oostenrijk. Alles waar een wintersport met de familie aan moet voldoen vind je in Fiss en omstreken. Van eenvoudige pistes tot kinderopvang en van een activiteitenprogramma tot kindvriendelijke skiliften. Als de kinderen mochten kiezen, zouden ze naar Fiss op wintersport gaan!

Berta’s Kinderland
Berta’s Kinderland ligt bij het middenstation van de Sonnenbahn en bestrijkt een oppervlakte van maar liefst 80.000 m2. Alles om kinderen een onvergetelijke tijd in de sneeuw, én op de ski’s, te laten beleven is hier aanwezig. Op deze kinderberg wordt skiles gegeven volgens de nieuwste methodes en hulpmiddelen zoals de innovatieve ‘Snow-V’ zorgen daarbij voor snelle vooruitgang. Berta’s Kinderland beschikt o.a. over maar liefst 11 lopende banden, oefenweides, familierestaurant een tubing baan en een funpark. Tijdens de middagpauze en na afloop van de skiles is er animatie voor alle leeftijden. Kinderen die nog te jong zijn om te leren skiën kunnen worden opgevangen in Berta’s Kindergarten, direct bij het dorp.

Fisser Höhlenwelt
Kinderen die al meer ervaring hebben op de ski’s kunnen Berta’s Kinderland natuurlijk overslaan. Voor hen is er onder andere de funpiste Fisser Höhlenwelt. Hierbij skiën ze langs draken en tal van andere monsters. Vaart maken dus!

Rodelen in Fiss
De rodelbaan van Fiss is 3 kilometer lang en start bij het middenstation van de Schönjochbahn. Via de Kuh Alm en diverse snelle bochten daal je 440 meter af richting Fiss. Ieder donderdagavond (17:45-21:30) is het mogelijk om op de Möseralm te rodelen.

Fisser Flieger
In de Fisser Flieger vlieg je in een harnas, samen met maximaal 4 personen, 47 meter boven de grond als een vogel. De snelheid kan hierbij oplopen tot 80 km/u!

Skyswing
Pure adrenaline! Wie door de lucht geslingerd wil worden en de zwaartekracht wil tarten moet een ritje maken in de Skyswing. In de attractie is plaats voor acht personen en er zijn drie verschillende levels, van licht schommelen tot over de kop gaan.

Pistenbully Tour
Het is de droom van ieder kind om een keer mee te rijden in een pistenbully. In Fiss kan die droom werkelijkheid worden! Na vooraanmelding worden jullie (volwassene+kind) om 16:45 uur bij het dalstation van de Schönjochbahn verwacht voor een anderhalf uur durende pistenbully rit.

De 10 leukste activiteiten voor families in Serfaus-Fiss-Ladis >

 Skischool voor kinderen Fiss

Kinderland aanwezig Speelplaats
Min. leeftijd (in maanden) 36 Mascotte aanwezig
Aantal uren geopend 7 Naam mascotte Berta
Prijs per dag incl. lunch € 91 Kindercarrousel
Prijs per dag excl. lunch € 75 Kinderpiste met lopend band
Avonturenparcours Kinderpiste met sleeplift

 Fiss voor de kinderen

Kindercrèche Prijs per dag incl. lunch -
Aantal uren geopend - Prijs per dag excl. lunch -
Min. leeftijd (in maanden) -
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen