Beoordelingen Fiss

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Fiss te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Fiss ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Fiss op wintersport zijn geweest. Ben jij in Fiss geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 19 maart 2019

Door: Anna Sophie over Fiss

Geweldig dorp, je voelt je meteen thuis. Super voor gezinnen met kinderen!

Als baby kwam ik al in Fiss, en kom er nog steeds. Het is echt mijn tweede thuis. Gemoedelijk, traditioneel dorp. Skigebied is heel veelzijdig: genoeg blauwe, rode en zwarte pistes. Serfaus-Fiss-Ladis ligt op een Sonnenplateau. De skischool behoort tot de beste skischolen ter wereld. Ook voor (ver)gevorderden plezier gegarandeerd! Denk aan off-piste skiën met airbags die je van de skischool te leen krijgt. De niveau's zijn goed opgedeeld (voor kinderen 8 groepen?, teens ski 7, volwassenen ski 7 en snowboard 7). Overigens ook Nederlandssprekende skileraren. Wat betreft innovatie loopt het skigebied voorop. Een modern skidepot waar je je ski's/snowboard/helm in kunt doen... om de volgende ochtend in je warme skischoenen te stappen. Wi-fi in het skigebied. Piste des Monats: de betreffende piste wordt gefilmd met een 3d camera. Skishow, etc, etc. Eetgelegenheden zijn er genoeg, veelal restaurants waar je zelf kan pakken wat je wilt (wat mij betreft een nadeel: kwaliteit van het eten is minder) Eetgelegenheden zijn niet extreem duur, veelal traditionele Tiroler gerechten. Goede service bij de verhuurbedrijven. Je krijgt echt goed materiaal mee, als er iets is kun je altijd omruilen. Service van de medewerkers van de bergbanen is ook super! Ik merk wel dat het gebied in de loop der jaren toeristischer is geworden, en ook prijziger... Tot slot: je komt naar dit skigebied om de hele 'wintersportbeleving' mee te maken: je hoeft niet te skiën of snowboarden om het hier naar je zin te hebben.

Kindvriendelijk, 'thuis'gevoel, goede skischool, goede verhuur, veelzijdig piste-aanbod, zonnig skigebied
Laatste jaren toeristischer en duur(der), kwaliteit van eetgelegenheden mag omhoog

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 juni 2018

Door: Lisette Janssen over Fiss

Echt een bestemming om met kinderen naartoe te gaan

We gaan nu al twee jaar op rij naar Fiss met de kinderen. Het is inderdaad waar wat wordt gezegd: Fiss is echt een kindvriendelijke bestemming. Maar dat betekent niet dat het niet leuk is voor volwassenen, want als onze kinderen op les zitten, gaan wij zelf het skigebied in.

Super bestemming om met onze kinderen naartoe te gaan. Zo veel faciliteiten en leuke dingen om samen te doen. Wij zijn echt fan
Af en toe vonden wij het wel een beetje druk, maar dat kan ook liggen aan de vakantieperiode waar we helaas aan gebonden zijn

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 maart 2018

Door: Peter Freddie de Haan over Fiss

Groots en toch gemoedelijk

Fantastisch gebied net zeer goed voorzieningen. Er ontbreekt werkelijk aan niets. Lockers onder de skilift zodat je niet met spul hoeft te zeulen. Sfeervolle berghutten met goed eten. Gezellige après-ski. Veelzijdig gebied met hele mooie lange afdalingen.

Aan alles is gedacht om het je naar 't zin te maken
Wordt steeds drukker (dankzij alle positieve recensies)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 maart 2018

Door: Tuinstra over Fiss

Fiss-Serfaus-Ladis alles in 1

Al jaren genieten wij optimaal van het prachtige skigebied van Fiss.

Overzichtelijk en toegankelijk gebied met een gezellige sfeer.
De prijzen worden jaarlijks verhoogd op alle fronten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 maart 2018

Door: norbert over Fiss

Drukker en drukker

Dit jaar voor de 9e achtereenvolgende keer in SFL. Het skigebied is fantastisch zowel voor de beginner als de vergevorderde. Doordat we vanwege ons werk aan de Krokusvakantie gebonden zijn, moeten wij altijd in een relatief dure en drukke periode. We hebben het in het skigebied SFL ieder jaar drukker (en duurder) zien worden maar dit jaar spande de kroon. Wij verbleven in Fiss en dit jaar waren de wachttijden bij de liften gigantisch lang. Niet alleen de dorpen zijn in omvang gegroeid wat meer toeristen oplevert, maar ook hele volksstammen komen vanuit het dal naar boven, ieder jaar weer meer. Wat verder opviel in vergelijking met de vorige jaren is dat het leek of de piste restaurants de drukte niet aankonden, waardoor je vaak wel 1 tot 1,5 uur tijd kwijt was aan je lunch. Nogmaals een fantastisch gebied; fantastische accommodaties maar als er geen maatregelen (meer vakantiespreiding bijvoorbeeld) worden getroffen gaan ze daar ten onder aan hun eigen succes en wij denken er ernstig over na volgend jaar een minder druk gebied op te zoeken.

Skigebied en voorzieningen
(te)druk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 maart 2018

Door: Jan Bakker over Fiss

Perfect allround skigebied

Geweldig mooi en allround skigebied voor het hele gezin en elk niveau. Zeer geschikt voor kinderen in alle leeftijdscategorie. Door de hoge ligging (1500m) van de dorpen Serfaus/Fiss/Ladis zeer sneeuwzeker. Het Masnergebied is echt een must voor de geoefende skiërs. Geweldig goede après-ski beleving bij de Hexenalm.

Zeer sneeuwzeker, groot gebied en pistes goed geprepareerd
Zeer druk in voorjaarsvakantie

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 maart 2018

Door: Linda over Fiss

Fiss, heerlijk ski-oord voor jong en oud!!!

Een klein dorp waar alles is wat je nodig hebt! Heerlijk skigebied waarin je lange tochten kan maken. Gezellige restaurants op de pistes, luxe liften, zeer luxe lockers voor je ski’s en skischoenen. Na het skiën is de Hexenalm super gezellig om te après-skiën voor jong en oud! Kortom een heerlijke plek voor een mooie skivakantie, ooit begonnen met 2 kleine kids hier, nu 11 jaar later willen onze pubers nergens anders meer heen! Dus al weer geboekt voor volgend jaar !

Pistes, liften, lockers, après-ski
Niet goedkoop

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Jolanda over Fiss

Fijn skigebied met veel aandacht voor (kleine) kinderen.

Mooi groot skigebied met goede pistes doordat het aansluitende is met het grotere Serfaus. Bertha Kinderland erg geschikt voor de allerkleinsten. Wel druk bij de liften in Fiss, maar dat komt door de voorjaarsvakantie en het koude weer hogerop in de bergen.

Brede en vele pistes. Bertha’s Kinderland mooi voor de allerkleinsten
Drukte bij de skiliften in het dorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 februari 2018

Door: A.H. Lok over Fiss

Super skigebied

Fijn skigebied met genoeg kilometers. Veel liften. Prima skihutten.

Geweldig skigebied
Dure horeca

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Britt Makkink over Fiss

Gezellige sfeer, veel kinderen

Fiss is een ontzettend gezellig dorp, compleet in originele stijl gebouwd. Vanwege de kindvriendelijkheid van het gehele skigebied zijn er ook in Fiss veel gezinnen met kleine kinderen te vinden, wat soms toch wel stoort.

Erg gezellig
Veel kinderen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 22 november 2016

Door: Anoniem over Fiss

Feestelijke après-ski aan de piste en groot mooi skigebied

Groot gebied en toch compact. Alle hoeken zijn goed bereikbaar. Voor volwassenen en kinderen veel te doen
Bij veel wind is een groot deel niet toegankelijk (noordelijke hellingen)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 mei 2016

Door: Ineke over Fiss

Heerlijk skigebied met veel mogelijkheden

Mooi skigebied ook top om met kinderen naar toe te gaan. De echte Oostenrijkse gemütlichkeit.

Betaalbaar skigebied
Erg druk tijdens schoolvakanties

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 9 maart 2016

Door: John over Fiss

Mooi gebied, maar erg druk.

Na 4 keer te zijn geweest in het gebied (zowel Fiss als Serfaus) valt het steeds vaker op dat de drukte onevenredig toe neemt. De rijen bij de liften zijn, zeker in de buurt van Fiss en de verbinding tussen Serfaus en Fiss, veel te druk. De groei van de bedden wordt niet vertaald in de infrastructuur en pistes. Erg jammer, want het is een leuk gebied en dorp. Maar gebrek aan lockers en stress bij de klasjes en skiverhuur geven steeds vaker een negatief gevoel. Daarbij lopen de prijzen inmiddels de pan uit, zeker in vergelijking met andere dorpen van gelijke strekking (Saalbach/Hinterglemm, St. Anton en Flachau). Verder zijn de apres-ski mogelijkheden erg beperkt. Je hebt 2 a 3 locaties waar het nog enigszins kan, maar in de Krokus is het een tienerdisco met daarmee gepaard gaande hormonale conflicten.

Mooie mix van moeilijkheidsgraad pistes en sfeer van het dorp.
Druk... te druk en prijzig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Klaas over Fiss

Top dorp en skigebied

Fiss is grotendeels een karakteristiek dorp. De skigebieden van Fiss/Ladis en Serfaus zijn verbonden. Dit levert een 'voor elk wat wils' skigebied op. Heerlijk om tochten te kunnen maken. Op de pistes diverse horeca mogelijkheden. Wij gaan er al vele jaren naar toe, verveelt nog steeds niet!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Edith Bekker over Fiss

Sfeervol wintersport dorp op sneeuwzekere hoogte.

Leuke ski-ervaring voor kinderen; funpark, sprookjes skibos, racepark, dinowereld en de skilessen goed geregeld. 's Morgens wel druk bij de liften, maar als je boven bent zijn er genoeg rustige pistes te vinden. Ruime mogelijkheden voor off-piste en een aantal zwarte afdalingen voor de ervaren skiërs. Leuke en gezellige hutten op de piste met veel keuze en goede kwaliteit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 maart 2016

Door: Margriet Meester over Fiss

Geweldig voor iedereen, wij waren met 18 familieleden van 3 tot 70 jaar.

Voor de kinderen geweldigen lessen, met Nederlandse leraren. Zeer kindvriendelijk. Zowel voor de beginners als de gevorderden geweldig skigebied.

Alles
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Agaath Snoep over Fiss

De ligging vd pistes blijft uniek!!! Wandelend er naartoe, dat is haast nergens.

Als kind kwam ik al in Fiss, en het heeft mijn hart gestolen! Later teruggekomen om er skiles te geven, Fiss heeft een super skischool! De mensen zijn er heel erg klantvriendelijk en service gericht, dat is echt top. Ook de accomodaties zijn veelal prachtig...helaas daardoor vaak ook erg duur en haast on-boekbaar, want altijd bezet al. Dat is meteen ook mijn minpunt, Fiss is wel heel elitair geworden. De types die er nu veelal vakantie vieren hebben een dikke portemonnee en dat merk je. Skipas prijzen, skiles prijzen, maar vooral de accomodaties worden haast onbetaalbaar. Het is er prachtig, maar of we het ons volgend jaar nog kunnen veroorloven? We'll see

Lift vertrekt vanuit het dorp!! De grootste plus wat mij betreft. Vriendelijkheid vd lokale mensen, in alle beroepstakken. Skischool vooral voor de kinderen.
Het publiek dat er tegenwoordig steeds meer lijkt te komen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2016

Door: Alex over Fiss

Geweldig gebied voor beginners en gevorderden.

Saalbach, Solden geweest, maar toch weer terug naar Serfaus, Fiss, Ladis. Kom hier nu al vele jaren en vind alle 3 de dorpen iets hebben voor de beginnende en gevorderde skiër. Vergeleken met andere grote gebieden zeker niet duurder, Wintersport wordt sowieso onbetaalbaar. Maar eigen materiaal, zelf koken en er het hele jaar iets voor apart leggen is het allemaal waard. Gelukkig mogen we dit jaar nog............. heerlijk.......

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 28 februari 2015

Door: m van der elst over Fiss

Overvol, druk, lange wachtrijen liften

Na ruim 14 jaar Fiss neem ik met pijn in mijn hart afscheid. Het gebied is overvol en kan de capaciteit van steeds meer extra bedden in Serfaus, Fiss en Ladis niet meer aan. Heel jammer.

Goed onderhouden liften
Lange wachtrijen bij liften, extreem druk op de pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 27 februari 2015

Door: Brens over Fiss

Veel te druk in voorjaarsvakantie!

Eens geprobeerd, maar voor ons met kleine kinderen nooit meer. Lange files naar het gebied, bijna 2 uur in de rij voor ski-uitrusting (ondanks reservering), soms tot 3 kwartier wachten bij liften, restaurants tijdens de lunch overvol, megaprijzen, rijen voor de toiletten, 1600 kinderen op de skischool en overvolle pistes. We hebben misschien de drukste week van het jaar getroffen, maar een fijne kennismaking met Fiss was dit niet. Niet geschikt in vakanties met kleine kinderen. Overvolle klasjes op de skischool. Kinderen maken een enkele afdaling. Skileraren zijn vriendelijk en doen hun best, maar hebben orders op te volgen. Op de site staat dat je halve dagen les kunt nemen, maar je betaalt hele dag. Met een grote lach is ons geduld deze week op de proef gesteld. We hebben ons niet gek laten maken, maar als je wilt ontspannen, niet naar Fiss in de voorjaarsvakantie gaan...

Mooie omgeving
Te druk, te weinig lockers op de berg, dus uitrusting slepen, duur, voor halve dag les, betaal je hele dag.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 11 januari 2015

Door: Jasper van der Zeijst over Fiss

Fantastisch skigebied, kom hier dit jaar voor de twaalfde keer!

Dit is een fantastisch skigebied, op mijn zesde ben ik hier voor het eerst geweest en heb alle skiklasjes doorlopen. Skischool is zeer goed en ze zorgen altijd dat je in het juiste klasje zit, zodat je maximaal kan bijleren. Nu ski ik al een aantal jaar door dit gebied en kan elke piste die ik wil gemakkelijk afleggen, helemaal super dus! Ook komen er elk jaar weer nieuwe pistes of liften bij of worden oude liften vernieuwd, elke keer als ik terugkom is er weer wat nieuws en is het gebied nóg beter geworden.

Zeer goede skischool
Het gebied wordt elk jaar verbeterd

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 juni 2014

Door: Babette Schrijver over Fiss

Fantastisch dorp en geweldig skigebied!

Fiss is een gemoedelijk dorp met een fijne sfeer. Met onze kinderen op vakantie, maar zij zijn nog te jong voor après-ski, waar je overigens in Fiss vrij weinig van merkt. Veel leuke kinderpistes en funparken! Het is een groot skigebied met fantastische pistes! Voor de echte beginners wellicht iets minder geschikt want het zijn met name rode pistes. De kinderen kunnen gelukkig al goed meekomen en de jongste krijgt nog les. De wandelingen in de omgeving zijn ook erg mooi.

Sfeer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 december 2013

Door: Charlotte over Fiss

Kortom: GEWELDIG

Toen ik 2 jaar was kwam ik al in Fiss met mijn ouders. Inmiddels ben ik 22 en we hebben nog nooit een jaar overgeslagen. Gaan elk jaar met Kerst/oud op nieuw en in de carnavalsvakantie. Tegenwoordig gaan we elk jaar met familie, vrienden en mijn vriend gaat sinds 3 jaar mee. Heb er 6 jaar skiles gegeven, ook dit was geweldig om te doen. De aprés-ski is elk jaar weer super! Flink feesten en drinken, daarna naar het appartement rollen, geluk dat ons appartement aan de piste ligt (Haus Martin). Na het aprés-skiën allemaal even opfrissen en douchen en daarna lekker uiteten, aanraders zijn Dorfalm en Montana, ook de pizzeria's zijn goed! 's Avonds is er ook een uitgaansgelegenheid, Hackl's. Maar meestal zijn we zo moe van de dag dat alleen de jeugd onder ons daar verder gaat feesten. Het skiën is super, ontzettend mooie pistes die je nooit in 1 dag gezien hebt (kun je nagaan hoe groot het gebied is). Ze worden de hele dag door geprepareerd dus er is nooit sneeuw die minder is van kwaliteit. Ook voor families met kinderen is het een paradijs, er is veel voor kinderen te doen en de skischool is super. De mensen uit Fiss zijn ontzettend vriendelijk, algemeen vind ik Oostenrijkers vriendelijk! Over 2 weken zit ik er weer! Dit jaar begint mijn zusje met het geven van skilessen in Fiss, zij vertrekt vrijdag al!

Aprés-ski
Skigebied
Restaurants
Hele sfeer in het dorp
Weer is bijna altijd top als we er zijn, heet niet voor niets ''Sonneplateau''
De rij voor de gondels is soms even druk in de morgen om 10.00, wij zijn meestal eerder en hebben daar dus geen last van

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 maart 2013

Door: Anoniem over Fiss

mooi

heel mooi en groot skigebied

heel groot maar wel leuk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 juni 2012

Door: Familie Sturm over Fiss

Fantastisch dorp waar iedereen, van jong tot oud, zich vermaakt

Onze vakantie in Fiss is zeer goed bevallen afgelopen winter. Het is een gezellig dorp waar iedereen zich thuis voelt. Voor de apres-ski liefhebbers zijn er enkele bars maar die hebben wij gemeden. Het klonk in ieder geval zeer gezellig! Wij zaten in een appartement vlak bij de lift wat met kinderen ideaal is. De kinderen zijn zeer enthousiast over het skigebied mede door de vele 'Kinderlanden' waar zij heerlijk kunnen spelen en spelenderwijs leren skien. Ook voor ons, twee redelijke skiers, was er genoeg afwisseling in het pisteaanbod. Als we toch een minpunt moeten noemen dan zijn het de prijzen en de rij bij de lift in de morgen.

Zeer kindvriendelijk
Afwisselend skigebied
Moderne liften
's Morgens druk bij de lift
Vrij prijzig, maar dat is het waard

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 januari 2012

Door: Jeroen over Fiss

Net terug uit Fiss. Wat een geweldig skiegebied. Met een groep van 17 collega's hebben we ons uitstekend vermaakt. Voor alle niveaus wat wils. Skiën tot aan de voordeur en het "wens chalet" team heeft ons heerlijk culinair verzorgd. Iedere dag feest in de Hexenalm natuurlijk. Mooie pistes, goede liften, en vooral vriendelijke mensen. Een verademing.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 oktober 2011

Door: Paul over Fiss

Ik ga al bijna 10 jaar met de familie naar Fiss in het Fisserhof Hotel. Fiss is echt een familie familie bestemming waar voor de kinderen echt alles goed geregeld is. De apres-ski is wat beperkt met 's middags eigenlijk maar 1 tent: de Hexenhutte! Maar hier kan je je eigenlijk wel een week vermaken. 's Avonds en 's nachts moet je in de Hackl’s Keller zijn. Het skigebied is wel redelijk groot en wordt ieder jaar nog vernieuwd en verbeterd. Alle sleepliften zijn bijna allemaal gondels of verwarmde stoeltjesliften geworden wat het voor mij als snowboarder ook ideaal maakt

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 oktober 2010

Door: Maaike over Fiss

Fiss is een super gezellig dorp! Ik kom er nu 6 jaar en wil er nooit meer weg!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 september 2010

Door: Norbert over Fiss

feb. 2009 voor het eerst in Fiss (ruim 25 jaar uitsluitend in CH en F geskied) en eigenlijk wel goed bevallen. mooie pistes, goed geprepareerd. jammer dat er in Fiss maar 2 opstappunten voor de lift zijn, waardoor de wachttijden wel erg oplopen zodra de skiklassen naar boven gaan (waarom niet een gedeelte van de skiklassen bij de Möseralm laten verzamelen). Dorp Fiss is best wel leuk. genoeg horeca. goedkoop is het allemaal niet. (Men zegt altijd dat CH en F zo duur zijn; in Fiss kunnen ze er ook wat van)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 31 maart 2009

Door: hans over Fiss

Wat een skigebied. Na vele gebieden bezocht te hebben kan ik wel zeggen dat fiss, serfaus, ladis een echte topper is. Overal is rekening mee gehouden. Vooral voor kinderen is dit een waar eldorado. Ook de hotels zijn hier op ingesteld. De pistes zijn zeer goed onderhouden. De liftfaciliteiten zijn subliem. Allemaal gondels en verwarmde stoeltjesliften. Het prijsniveau is zeer acceptabel. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Puur vakantiegenot!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2009

Door: Hans over Fiss

Pluspunten Fiss: gevarieerd skigebied met snelle liften,afwisselende afdalingen voor beginners en gevorderden genoeg keuze. Eetgelegenheden op de piste zijn er genoeg, leuke knusse eettentjes en gelukkig weinig "freetschuren". Gezellige apresskitent onderaan de piste. Goede skihuurmogelijkheden en skischool leuk voor kinderen. Minpunten: Omdat er veel ontbijtpension's zijn moet je reserveren wil je zeker zijn van een plaats in een van de restaurant's in het dorp. Vooral na de apresski moeilijk om spontaan ergens te gaan eten. Verder is het dorp erg heuvelachtig wat niet altijd makkelijk is voor kleine kinderen en oudere gasten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 januari 2009

Door: Ineke over Fiss

Het is een dorp met verschillende mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 januari 2009

Door: Henk over Fiss

Al bijna 5 jaar in Fiss. Bijna elk jaar zijn er weer nieuwe afdalingen gemaakt. Afdalingen worden zeer goed geprepareerd. Veel keus en afwisseling in afdalingen en alles heel goed te bereiken met de vele liften. Zo goed als geen enkele sleepjeslift (belangrijk voor de meeste beginnende snowboarderds). Uitstekende funparken. Verder erg gezellig dorp, apres-ski is wat beperkt in 1 hele grote tent onder aan de afdaling, dit is wel gelijk 1 van de betere die ik in Oostenrijk heb meegemaakt. Restaurants prima kwaliteit. Vriendelijke mensen in het dorp. Kortom een echte aanrader. Wel een waarschuwing, de voorjaarsvakanties worden elk jaar steeds drukker en voller waardoor de rijen bij de pistes en eetgelegenheden steeds langer worden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2008

Door: Pieter over Fiss

Mooi skigebied, alleen relatief weinig après-ski. Maar 1 tent voor de après-ski zelf en 1 tent waar je 's avonds kan uitgaan. En dat voor zo'n groot dorp. Mooie pistes veel restaurants. Goed is ook de verbinding met Serfausch.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2008

Door: Wouter over Fiss

Ik ben al 6x in Fiss geweest en het is altijd leuk. De hexenalm, hackl´s altijd gezellig en alles is op loop afstand, Ski´s kun je bij Intersport huren en stallen, alleen let op soms voor een lange rij i.v.m. medehuurders, maar als je voor de lessen en na de lessen komt dan staan er nauwlijks rijen. Zelfde geld voor de liften in Fiss. Het is super!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 februari 2008

Door: Nicole Baas over Fiss

Wij komen al vele jaren in Fiss, het is een heerlijk skigebied, zeer geschikt voor iedereen. Hebben het de laatste jaren zien groeien, de liftcapaciteiten zijn ruim voldoende. Enige nadeel is de ruimte bij de liften waar je je skies en schoenen plaatst, veel te druk, te weinig ruimte en dit levert veel stress en irritaties op. Verder een fantastisch gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2007

Door: Jasper Kettering over Fiss

Wij gaan al 5 jaar naar Fiss, maar overnachten dan in Ried (onder aan de berg). Het bevalt ons heel goed. 's Ochtends voor de deur van het appartement de bus in stappen en met een kwartier voor de skiverhuur. Dan is het nog zo'n 30 a 40 meter "klunen". Voor sommige zelf met de ski’s op de nek en maar rond kijken, haha!! Als de skiles begint is het onder even een half uur druk, maar daarna zijn de wachttijden minimaal. Het zijn mooie, moderne en snelle liften. Behalve de sonnenbahn naar ladis, deze gaat wel traag... De pistes liggen er altijd mooi bij en bieden voor iedereen wat. De restaurants, zowel op de berg als onder bij de dalstations zijn gezellig en klantvriendelijk. En je kunt ook goed ergens onderweg gaan eten, de prijzen verschillen niet zo gek veel. Als je zoals wij het skigebied al kent kun je heel veel kilometers maken op een dag. Lekker even naar Serfaus, of zelfs naar de Masner. Een echte aanrader is toch wel de Frommes abfahrt, met de Frommes extrem. De Frommes is een afdaling vanaf de Schönjoch tot het dalstation, zonder enige lift. Na een kilometer of 7 kun je ook voor een stukje Frommes extrem kiezen, een zwarte "sluitroute" met een percentage van 72%!!! De skischool is 1 van de grootste en beste skischolen van Oostenrijk. In topweken werken er 350 leraren. Toch is altijd wel heel druk in de groepjes(10-12 kinderen), maar daar tegenover staat dan ook weer dat er veel Nederlandstalige skileraren zijn. Als de kinderen al wat groter zijn is het nou niet bepaald prettig om naar het verzamelpunt te gaan. Dit ligt zo’n 20-30m boven het dalstation op de piste! En als de kinderen mee willen eten tussen de middag, is dat belachelijk duur, 12 euro. Het zou nog wel gaan als je dan ook wat fatsoenlijks kreeg, maar het lijkt nergens op. Het menu wat je krijgt is klein, en je krijgt altijd hetzelfde Oostenrijkse drankje, ook als je het niet lust… Dat is dus wel jammer. Maar het skiën, waar het allemaal om draait, wordt je goed bijgebracht. Wij gaan dit jaar weer!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 19 oktober 2007

Door: Anoniem over Fiss

Veel goede ski-mogelijkheden, zowel voor beginners als voor gevorderden! Goed weer, veel mooie pistes en ook voor de wandelaars is het mooi! Het dorp zelf is ontzettend gezellig! Vooral de Hexenalm is geweldig voor de apres-ski en 's avonds door naar Hackls Kellar! Hotels/ appartementen niet echt goedkoop, maar je krijgt er veel voor terug! Wel veel Nederlanders.. maar iedereen loopt er met een lach op z'n gezicht rond! Fantastisch!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 januari 2007

Door: Wil Roemen over Fiss

Fiss is een schitterend skidorp. Eigenlijk altijd perfecte sneeuw. Wij waren er in de week21 tot 28 januari en vanaf dinsdag was er volop sneeuw. Schitterende pistes en alles perfect be-skibaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 januari 2007

Door: Anoniem over Fiss

Zijn voor het eerst naar Fiss geweest met Kerst en Oud en Nieuw. Net als bijna overal in Europa was er ook hier te weinig sneeuw. Het was geweldig dat er 90km aan pistes geprepareerd kon worden. Wat wij minder aantrekkelijk vinden aan deze plaats is dat er geen hotels direct aan de pistes liggen, dus je moet je ski iedere dag in het drukke en zweterige ski-depot halen en brengen. Daarnaast veel gondels (dus iedere keer die ski's weer aan en uit) en heeeeel veeeel Nederlanders met kinderen en ja wij zijn toch minder beleefd in vergelijking met andere Europeanen. Prima gebied om te skien.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 november 2006

Door: Anoniem over Fiss

Fiss was toppie! Schitterend skigebied. Wij waren er de eerste week van maart (2006) en hadden erg veel (bijna te veel) sneeuw, ongekend! Après-ski bij Hexenalm perfect! Je kunt je ski's en schoenen bij de lift achterlaten in verwarmde kastjes. Perfecte uitvinding! Ook goede off piste mogelijkheden. Kortom in één woord: geweldig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 mei 2006

Door: ski cl oisterwijk over Fiss

Jaar 2006 met skiclub weer terug geweest naar Fiss dus nog niet zo lang geleden super sneeuw en perfect weer gehad We zijn een club van plus minus 30 pers die al jaren in fiss op wintersport gaat en elk jaar in het zelfde pension verblijven.Dat wil al genoeg zeggen over de mogelijkheden die je vindt in dit mooie dorp. Lekker eten, skien goede apres-ski, maar niet alleen in de hekssealm meerdere plaatsen waar je je echt kan vermaken. Zelf uitproberen is de beste remedie. Verder staan wij er als skiclub er al jaren versteld van dat er nooit geen wachttijden zijn bij de liften. Lekkker meters maken elke dag. Fiss tot 2007 we komen zeker terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 maart 2006

Door: Wil Drissen over Fiss

Een perfect gebied Fiss, Serfaus en Ladis met alle mogelijkheden voor beginners en zeer gevorderden. Uitstekende pistes en liftvoorzieningen, bijna geen wachttijden (ook niet tijdens HS). Gezellige en vriendelijke atmosfeer. Fiss is een te gek dorp waar je graag weer terug komt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 27 februari 2006

Door: Anoniem over Fiss

Ik vind Fiss echt een heerlijk skigebied. Ik ben er nu voor de 3e keer geweest. Het was weer super gezellig! De apres-ski in de Hexenalm was ook geweldig. Echt een aanrader! Het skigebiied is erg sneeuwzeker. De pistes zijn ook heerlijk! Ik hoop echt volgend jaar weer te gaan!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2006

Door: F.G.Benschop-Ottens over Fiss

Het dorp Fiss is gewoon geweldig.Vanaf 1992 kom ik al in Fiss.Wel een paar keer overgeslagen maar ik trek er iedere keer weer naar toe.Ook in de zomer.In de winter is het gewoon geweldig,goed afdaal mogelijkheden ,voor zowel klein als groot,zowel met minder ski ervaring als zwarte piste afdaling.De mensen van het dorp zijn heel aardig,doen hun uiterste best om voor de gasten het zo aangenaam mogelijk te maken.Het onderkomen is goed,voor zowel een kleine als grote portomonee.Er zijn veel restauranten waar je lekker kunt eten.In appartementen kun je zelf heel goed koken.Er is ook een grote supermakt,waar je alles kun kopen.De keijzerbrödjes zijn erg lekker.Wandelen kun je ook in de winter.De kinderskischool is geweldig.Mijn dochter heeft er een paar jaar gewerkt,toen waren er nog twee kinderkartnes,dat hebben ze al een aantal jaren niet meer gewoon één.De liften zijn goed en overdekt. In der zomer is het ook geweldig.Veel wilde bloemen,mooie routes voor wandelen.Je kunt met liften naar boven en dan gewoon naar beneden lopen geweldig gewoon.Je kunt zowel in de winter als in de zomer naar Serfhaus .wij waren altijd in huis bij mevrouw Schranz, Anna en Jozef. Echt een aanrading.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2006

Door: Annita over Fiss

Het was voor ons de eerste keer in Fiss. We gaan meestal naar Val Thorens, maar het is ons hier zo goed bevallen dar we volgend jaar hier weer naar toe willen. Het is heel erg leuk voor kinderen en de pistes voor volwassenen zijn ook erg leuk. Er zijn leuke restaurants en de sfeer is overal erg gezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 februari 2006

Door: Carolina over Fiss

Binnenkort gaan wij voor de 7e keer naar Fiss samen met onze 3 kinderen in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar. Wij voelen ons hier helemaal thuis. Heerlijk genieten van de sneeuw, van de apres ski in de Hexenalm (leuk voor iedereen!) en van de heerlijke restaurantjes. Via het wandelpad ben je in een paar minuten bij het skiparadijs, alleen het laatste kluftje blijft zweten! Wij gaan ook elk jaar rond de kerst naar Frankrijk om te wintersporten, maar Fiss is voor ons de nummer 1. Inderdaad geen drukke winkelstraat met cafeetjes en barretjes. Maar wel een heerlijk vrij gevoel daar boven op die berg. Kom maar op Fiss!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 februari 2006

Door: Anoniem over Fiss

ik ben er meerderemalen geweest maar ik blijf het een fantastisch dorp en ski gebied vinden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 7 februari 2006

Door: Hetty Zuurmond over Fiss

nader bericht over de plaatsing van ons bericht van Jan en Hetty Zuurmond. De beoordeling voor de kinderen staat op 2 sterren maar dat moeten er wel zeker 5 of nog meer zijn. Nog nooit zo een goed en verzorgt kinderland gezien. Dit is dus nog een extra toevoeging.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 februari 2006

Door: ali over Fiss

Zo voor de 1e keer na serfaus/friss/ladies(kerst) geweest en we vonden het super, zowel de liften,pistes, apres ski.Allen was het hier erg rustig weinig mensen aanwezig voor de apresski bij de hexenhalm!!! Wat erg fijn was je hoefde niet zolang te wachten voor de liften!!! eEn de pistes zijn erg mooi lekker breed weinig ijsplekken duss het is een echte aanrader ook vooral voor kinderen!!! erg super zoawel in sefaus al fiss is het kinderdorp fantasties!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 februari 2006

Door: fam. de Vries over Fiss

Wij zijn al meer dan 20 keer naar Fiss geweest. Dat doen we dus ieder jaar. Daarnaast gaan we de laatste tien jaar altijd een 2e en soms een 3e keer op wintersport naar een andere plaats. Maar Fiss is het voor ons helemaal. Hoge ligging op het zonneterras van Oostenrijk. Alle soorten pistes evenwichtig verdeeld. Een noordzijde voor een groot gedeelte in de bomen met altijd goede sneeuw achter de hand, als het aan de zuidzijde iets tegen zou zitten. We hebben al zo vaak gehad dat familie en vrienden gelijktijdig ergens anders vertoefden, het daar tegenviel en wij nog steeds fantastisch konden skien aan die noordkant. Ook door de piste preparatie de hele nacht door: de volgende dag alle pistes weer als een biljartlaken. Alle fasciliteiten voor kinderen. De apres ski is iets bescheiden (wel degelijk aanwezig: Anton, Anton, de vlieger, Unterberg und bier, etc.etc. ) maar dat trekt als bijkomend voordeel ook minder de zuipende jeugd aan. Toch wel grappig is de herinnering. Zoals de 1 persoons stoeltjeslift van Ladis naar Fiss, en ook de 1 peroons stoeltjeslift naar de Moseralm. Daar zat je vroeger tijden in en bij iedere paal: ta, ta, ta, ta. De vroegere rivaliteit tussen Fiss en Serfaus. Er is sowieso heel veel geinvesteerd in dit gebied in de afgelopen 20 jaar (overigens ook door ons). Nee, het blijft altijd persoonlijk. Maar hoewel wij inmiddels met circa 15 andere gebieden kunnen vergelijken. Dit gebied is voor het gebied om te wintersporten (inclusief de kinderen).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 februari 2006

Door: Hetty Zuurmond over Fiss

Hallo, wij Jan en Hetty zijn dit jaar voor het eerst in Fiss geweest. Een prachtig skigebied. Mooie pistes en afdalingen. Het weer was prachtig. Wij zijn geweest 21 tot 28 januari. Het was koud, wel zon en ook bewolking. Alleen sneeuw van zaterdag op zondag. Alle dagen kunnen skieen. Het dorp Fiss valt opzich wel erg tegen, je hebt geen leuke straat waar alle restaurants en barretjes op uitkomen. We hebben gegeten bij Weissen Lamm, geen aanrader. Maar bij Fassli kun ontzettend goed eten, leuk, gezellig en veel aandacht voor het eten. Het lopen viel niet mee naar de pistes toe, gelukkig stonden de skies en schoenen bij het depot van Intersport. Goed verzorgd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 december 2005

Door: Peter Pos over Fiss

De afgelopen jaren ben ik drie keer naar Fiss geweest voor een heerlijke wintersport. Het gebied Serfaus-Fiss-Ladis is zeker voor de 'gewone'skieër geweldig. Je kan echt alle kanten op en komt elkaar ook weer overal tegen (als je dat wil). Zelfs in de voorjaarsvakantie als het enorm druk is, hoef je zelden ergens lang te wachten. Het gebied is zo uitgestrekt en de verbindingen (liften) werken zo goed dat iedereen zijn weg makkelijk vindt. Après-ski bij de Heksenalm is een aanrader, net als het avondskieën. Dat moet je echt een keer gedaan hebben. Met de sleetjes de berg af vond ik minder, best wel een beetje gevaarlijk. Maar dat had ook met mijn matige remkwaliteiten te maken en bovendien heb ik in al die jaren nooit ongelukken gezien. Ik had dit jaar graag weer naar Fiss willen gaan, maar merkte dat de prijzen voor dit seizoen omhoog geschoten zijn. Daarom gaan we nu een keer naar Kirchberg. Toch weet ik zeker dat ik (als ik weer iets vind dat goed betaalbaar is) de komende jaren weer terugkeer naar Fiss.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 oktober 2005

Door: Jonna over Fiss

Al vanaf mijn 1e jaar ga ik elk jaar naar Fiss! Dit jaar wordt mijn 13e jaar. Ik heb het er altijd naar m'n zin. Het is een prachtig skigebied met vele mogelijkheden. Er is een nieuwe 8-persoons stoeltjeslift bij de Waldabfahrt (zwarte piste). Mijn vraag was of er toevallig nog (jonge) snowboard(st)ers naar Fiss gaan met Kerst en/of nieuwjaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 oktober 2005

Door: Hanny over Fiss

Wij gaan al 10 jaar met onze kids (16 en 18) en vrienden naar Fiss. Wij vinden het iedere keer weer op en top genieten. Elk jaar is er wel weer iets vernieuwd cq verbeterd. Mooie pistes, gezellige sfeer, zeer kindvriendelijk. Onze kids gaan dit jaar met school op ski/snowboardvakantie naar een ander ski-gebied..........ben benieuwd. Maar wij gaan met onze vrienden in Februari weer lekker genieten in en van Fiss. Enne Marco, Geweldig je filmpje, ik kreeg ff kippenvel bij het zien van de mij zo bekende beelden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 4 oktober 2005

Door: Marco over Fiss

30 jaar geleden zijn wij voor het eerst in Fiss aanbeland. Als jochie van 12 jaar daar de grondbeginselen van het skiën geleerd. Er moest toen nog voor 2 weken worden geboekt, 1 week was in die tijd niet mogelijk. In die tijd waren er nog geen cabineliften naar de Moseralm en van de Nordseite droomde men alleen maar. Verkleumd kwam je boven met een dekentje om je middel. Als ik terugdenk hoe het was en nu uiteindelijk geworden is, is er erg veel veranderd. Aan de ene kant heeft men nu fantastische skimogelijkheden gerealiseerd, aan de andere kant is het autentieke boerendorpje, waar je 's avonds de heerlijke koeienstrontlucht rook als je van het eten terugkeerde in het appartement, gedeeltelijk opgegaan in een commercieel skioord. Maar zoals aangegeven de skimogelijkheden zijn fantastisch. Zoals ik destijds met mijn ouders daarna nog vele jaren in Fiss ben geweest zo gaan we nu met het eigen gezinnetje ook wederom graag weer naar Fiss. Dit jaar weer iets nieuws. De ouwe vertrouwde Waldlift is vernieuwd door een 8-zitter stoeltjeslift. Dus nog comfortabeler naar boven zonder deken om je middel. Tip: avondskiën moet je een keertje gedaan hebben. GRANDIOOS. Het dopje Fiss ligt zoals bekend op een zonnenplateau met als middelpunt de schitterende kerk. Vanuit het centrum van het dorp naar de liften is een behoorlijke klim echter het went. Als gast van Fiss heb je de beschikking over een kluis onderin het liftgebouw waar je verwarmd de ski's en schoenen in op kunt bergen dus geen gesjouw met de skispullen. Nog een voordeel als je in Fiss verblijft zijn de aangepaste liftprijzen die je op vertoon van je gastenkaart krijgt (niet vergeten je gastenkaart mee te nemen bij het aanschaffen van liftpassen). Alle liften vanuit het dalstation zijn cabineliften of zoals hierboven aangegeven een 8-persoons stoeltjeslift. Voor kinderen zijn er vele mogelijkheden. Een creche, kinderparadijs waar de beginselen worden bijgebracht van het skiën. Voor geinteresseerden heb ik een filmpje op internet staan vanuit Fiss: klik hier. Met de Kerst zijn we er weer. De familie kijkt er nu al naar uit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 september 2005

Door: groetjes Dirk over Fiss

Wij zijn vorig winter voor het eerst naar Fiss geweest. We zijn helemaal verliefd op dit dorp en vooral ook op de skipistes . Je hebt er zoveel mooie afdalingen en vooral ook voor mensen die niet als kamikazies de berg af willen gaan. Niet dat die er niet zijn, ook voor de ervaren skier is het perfect!! En zoveel liften dat je zelfs in het hoogseizoen geen wachttijden hebt. Wij gaan dit jaar zeker weer!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen