Beoordelingen Rohrmoos

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Rohrmoos te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Rohrmoos ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Rohrmoos op wintersport zijn geweest. Ben jij in Rohrmoos geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 maart 2018

Door: Marion over Rohrmoos

Heerlijke gezellige kleinschalig plekje

Onderdeel van Ski amadé, waardoor gebied groot is en voor ieder wat wils is te vinden.

Goede sfeer, mooi gebied.
Weinig horeca in dorp zelf

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 4 maart 2018

Door: Eibert over Rohrmoos

Altijd sneeuw op vier geschakelde bergen, leuke après-ski

Rohrmoos, bij Schladming, biedt voldoende mogelijkheden voor skiërs en snowboarders op elk niveau. Vier bergen zijn met pistes en liften met elkaar verbonden, iedere berg heeft zo zijn eigen bijzonderheden. Op de Reiteralm vind je mooie pistes die ook voor (internationale) trainingen gebruikt worden (ook leuk om naar te kijken), en ook 'The Black Quartet": vier zwarte afdalingen (kort), waarvan de steilste 80% haalt. De Hochwürzen heeft mooie afdalingen en de mogelijkheid om ook 's-avonds te skiën (wel extra skipas kopen). Ook kun je met een slee naar beneden over het aparte rodelpad. De Planai is vooral bekend om zijn zwarte afdaling waar ook wereldbekerwedstrijden e.d. gehouden worden, maar er is ook een leuk funpark. De Reiteralm is meer een familieberg, met een paar mooie brede blauwe afdalingen, maar er zijn ook een paar leuke zwarte afdalingen tussen de Reiteralm en de Planai. Op alle bergen zijn leuke tentjes te vinden voor de lunch.

Voor ieder wat wils, van blauw tot zwart; leuke hutten om te lunchen, funpark op de Planai
Geen mogelijkheid voor lange tochten (al kun je wel van tussen de vier bergen heen en weer gaan natuurlijk)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: jolanda van de ree over Rohrmoos

Klein dorp, maar 4 aaneengeschakelde bergen, leuke hutten

Pistes voor een ieder wat wils

prachtig geprepareerde pistes, geen wachttijden bij de liften, erg vriendelijke mensen
voor de jongeren geen super apres-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 4 januari 2016

Door: Anja en Willie Bekkers over Rohrmoos

Super skigebied

We komen er al 8 jaar, perfecte pistes. Vanuit Hotel Waldfrieden in Rohrmoos zo de piste op skieen, geweldig. Ook een heel goed hotel!!

Niet druk, gemoedelijk. 4 dorpen met elkaar verbonden tot 1 groot skigebied.
Geen idee.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 11 december 2015

Door: Plonia en Jan Boer over Rohrmoos

Uitstekend gebied

Wij gaan al jaren met onze kinderen en kleinkinderen naar Rorhmoos. Uitstekend gebied voor elk wat wils. Voor ons is de goed onderhouden rodelbaan een extra pluspunt. Wij komen zeker terug

Rodelbaan / nauwelijks wachttijden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 april 2006

Door: Fam. Brand over Rohrmoos

In februari met het gezin naar Rohrmoos geweest! We kende het dorp en de omgeving al van eerdere jaren. In de afgelopen tijd is er een uitstekend skigebied ontstaan door de goede nieuwe verbindingen. Rohrmoos is wat ons betreft de beste plek om optimaal gebruik te maken van het hele gebied Haus/Schladming/Rohrmoos/Pichl. Opvallend is het ontbreken van wachttijden in het hoogseizoen. Vriendelijke mensen en een sfeer waar families met kinderen zich thuis voelen. Verwacht geen spectaculaire afdalingen, wel heerlijke lange pistes die (omdat het zo rustig is) in hoog tempo genomen kunnen worden. Wij komen zeker weer een keer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 januari 2006

Door: Bert en Bep Koning over Rohrmoos

Heb aan de beschrijving van de Fam.van Renen weinig toe te voegen. Ook wij zij al vele malen in dit gebied geweest .Prima pistes en een zeer groot gebied,goed met elkaar verbonden.Is nog weinig bekend bij de Nederlanders omdat er bijna geen Ned.touroperators naar toegaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 januari 2006

Door: Dirk en Mia Rhenen over Rohrmoos

Rohrmoos is en heerlijk skidorp. Ik kom er al 15 jaar. Het ligt op ongeveer 900 meter hoogte. Boven het grotere dorp Schladming. De 4 bergen Hauser-Kaibling-Planai-Hochwurzen en Reiteralm zijn sinds een paar jaar met elkaar verbonden. Heerlijke afdalingen met als hoogtepunt de FIS afdaling op de Planai. Ieder jaar zijn hier wereldbekerwedstrijden. Die happening moet je meegemaakt hebben. In Rohrmoos ga je aus bett auf brett. De auto/en skibus heb je niet nodig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Rohrmoos