Beoordelingen Kleinarl

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Kleinarl te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Kleinarl ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Kleinarl op wintersport zijn geweest. Ben jij in Kleinarl geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Rob Sijberden over Kleinarl

Verrassend leuk gebied!

Leuk en compact gebied, waar je je prima een week kan vermaken. Daarnaast ben je ook zo in Wagrain. Kleinarl zelf is niet heel bijzonder, maar onderaan de lift kun je prima een borrel doen en je kan zeker een paar keer lekker uitveten

Leuke tochten
Kindvriendelijk
Leuke berghutten
Geen echte dorpskern

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2018

Door: Sjoukje Schuur over Kleinarl

Gezellig

Kleinarl is niet groot, maar een gezellig dorp. Het skigebied is niet groot maar je kunt eenvoudig naar Wagrain en Zauchensee. Voor de durfals is er het Absolut Park met diverse uitdagingen. Ook een ski of snowboardcross parcours is aanwezig. Je hoeft je daar niet te vervelen. Après-ski is niet veel aanwezig, daarvoor kun je naar Flachau gaan. Verder prima hotels en restaurants. Jägersee in de winter is ook de moeite waard.

Niet druk. Perfecte pistes. Vriendelijk lift personeel. Veel gezellige bergrestaurants.
Weinig off-piste mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 10 maart 2018

Door: Roelina Hoogenberg over Kleinarl

Prachtig, rustig dorp.

We zijn al voor het 11de jaar in Kleinarl geweest. Is vooral een plaats voor gezinnen met kinderen. Heftige après-ski zul je hier niet vinden. Prachtig skigebied.

Veel Nederlandse skileraren. Mooie afdalingen. Rustig.
Heb ik niet.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 10 september 2015

Door: Anoniem over Kleinarl

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 december 2014

Door: Renate over Kleinarl

Kleine plaats met leuke skischool.

De afgelopen 6 jaar zijn we met ons gezin in dit dorp op wintersportvakantie geweest. Met name de fijne ervaring die we er steeds hadden bij Skischule Kleinarl heeft er voor gezorgd dat we hier steeds weer terugkwamen. Het verzamelpunt van skischool zit bij de lift naar het skigebied waardoor je zelf nadat je de kinderen bij de skischool hebt afgeleverd, zelf direct met de lift naar boven kunt gaan. Het skigebied bij Kleinarl zelf is niet groot maar wel afwisselend om te gaan skien en wil je meer pistes dan ben je eenvoudig met de skibus aan de andere kant van de snelweg om het skigebied van Flachauwinkl/Zauchensee in te gaan.

Overzichtelijk, fijne skischool.
Het dorp is niet erg groot en kent ook geen apres ski maar als je hier niet naar op zoek bent, zit je prima in Kleinarl

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 24 januari 2014

Door: Ingrid over Kleinarl

Leuk skigebied, je kunt elke dag ergens anders heen.

Kleinarl is niet erg bijzonder. Maar je zit erg gunstig tov de verschillende skigebieden. De huisberg, de shuttleberg, is leuk, maar een klein gebied. 's Middags wel lekker rustig, zeker aan de schaduwkant. En je kunt door naar Zauchensee. Het gebied bij Zauchensee en de Grafenberg bij Wagrain vonden we erg leuk skiën. Flachau is erg druk, maar heeft mooie lange afdalingen. En de g-link tussen Wagrain en Flachau is handig. Kleinarl heeft een paar leuke restaurants, voor de pizzeria moet je wel reserveren. Maar verder is er niks te doen. De spar is ook erg klein, weinig keuze. Skischule kleinarl is ons niet goed bevallen. Erg duur, zeker tov Sport Hauser. En slechte service, de eigenaar is niet klantvriendelijk. Volgende keer gaan we naar Hauser. Bij de touristinfo zijn ze erg aardig en ze adviseren goed over de verschillende wandelingen in de buurt.

Veel gebieden te bereiken.
Lift start pas om 8.45.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 februari 2012

Door: Bart Engels over Kleinarl

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2010

Door: Anoniem over Kleinarl

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 maart 2010

Door: Roel en Sylvia over Kleinarl

In februari zijn we in Kleinarl geweest, geslapen bij Ruperta Holler, onder aan de piste. Wat een geweldige vakantie !! Zeer gastvrij en gezellig huis en dorp. Voor de apresski moet je er inderdaad niet wezen maar wij gaan ook gewoon voor het skien...We verheugen ons alweer op de volgende vakantie, die we ook al gereserveerd hebben.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2010

Door: Jacqueline Hof over Kleinarl

Deze voorjaarsvakantie in Kleinarl geweest (2010). Erg goed bevallen. Normaal gesproken gaan wij naar Frankrijk, echter Oostenrijk is ons zo goed bevallen en dat komt voornamelijk door de prijsstelling van ALLES!! Tip voor ouders met kinderen tot zes jaar: in het gebied Flachau-Kleinarl-Zauchensee zijn kinderen tot 6 jaar vrij van betaling voor skipas, mits zij niet op les gaan. Gewoon kindje tussen de benen langs de poortjes of zelf onder het hekje laten gaan. Scheelt al snel Euro 100,00 op een week skieen. Daarbij is het snowpark natuurlijk helemaal geweldig!!! Tevens ook het Chillhouse op de berg. Heerlijk toeven als het teveel sneeuwt of je wilt even bijkomen. De lokale bevolking is trouwens erg aardig en behulpzaam. Tijdens deze week verbleven wij in Hotel Tauernhof (op basis van all-inclusief) in Kleinarl. Erg aardige mensen, heerlijke plek om tot rust te komen, zeker met zwembad en sauna in het pand!! Kinderen kunnen heerlijk zichzelf zijn, zij hebben een speciale kinderkamer met ballenbak e.d.... Kortom, wij gaan zeker nog eens terug naar dit gebied en dit hotel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2010

Door: Anoniem over Kleinarl

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 januari 2009

Door: boonen marc over Kleinarl

zeer goed geweest van 17/01/2009 tot 24/01/2009 en veel sneeuw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 januari 2009

Door: Jan over Kleinarl

Dit jaar voor de negende maal op rij naar Kleinarl geweest. Normaal verblijven we in het Zirbenhof (bij Rupert), maar omdat we op het laatste moment gewisseld hebben van voorjaar naar oud en nieuw, zijn we nu bij Frans en Monica in hun appartementencomplex geweest. Beide op de piste naast de dallift, helemaal geweldig! Het hele gebied ademt een goede sfeer en je kunt er voor alles terecht! Veeleisende jongeren komen wellicht wat après ski mogelijkheden tekort!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 januari 2009

Door: de sloebers over Kleinarl

Wij hebben echt super vette weken gehad daar en zijn er zeker bij volgend jaar!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 december 2008

Door: kooijman over Kleinarl

We gaan al jaren met de collega's een paar dagen skien in Kleinarl. Ski-amade is een groot divers gebied. Wellicht voor de (ver)gevorderde skier/snowboarder niet echt uitdagend, maar voor de beginner zeker goed te doen. Het dorp is klein, weinig/geen apres-ski (alleen Treff 2000 bij de skilift). Goede skischool/skiverhuur, goed te eten, vriendelijke mensen, al met al een leuke plaats om even eruit te zijn. Voor uitdagende pistes beter Frankrijk/Andorra opzoeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2008

Door: elselien over Kleinarl

In de voorjaarsvakantie naar Kleinarl geweest. Ondanks deze drukke week was het er gemoedelijk en gezellig. Ons appartement lag centraal en dichtbij de lift, de skischool en de oefenweide. Een leuk en gezellig dorp met goede faciliteiten. De skischool Kleinarl heeft veel Nederlandse leraren en is goed georganiseerd. De andere skischool, Florian, is klein en heeft maar 1 Nederlandse leraar. Ondanks dat het even niet had gesneeuwd waren de pistes goed en iedere dag geprepareerd. We hebben een relaxte week geskied met twee kinderen. Vorig jaar waren we naar Serfaus, een prachtig dorp erg kindvriendelijk, maar veel drukker en meer stress met kinderen, omdat alles op de berg plaatsvindt en in Kleinarl is dit verspreid beneden en makkelijker en sneller bereikbaar. Dus we gaan volgend jaar waarschijnlijk weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 november 2007

Door: Lilian over Kleinarl

Ik was vorig jaar in Kleinarl, en ik vond het helemaal niks. Het dorp is ontzettend saai, apres- skiën kan je er niet, daarvoor moet je naar Wagrein. De pistes waren wel leuk, er zijn verschillende afdalingen, voor iedereen wat wils. Er is ook een groot funpark voor snowboarders. Wel leuk is dat je vanaf Kleinarl naar veel verschillende plaatsen kan skiën

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 februari 2006

Door: Thomas over Kleinarl

Ik ben vorige krokusvakantie naar Kleinarl geweest met een groep kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Voor de après-ski moet je niet naar daar gaan voor de kindvriendelijkheid daarentegen wel. Veel animatie op en rond de pistes en alles is er duidelijk uitgelegd. De pistes zijn heel erg verzorgd en je kan lange tochten maken vanuit kleinarl naar bvb. Flachau. Zeker een aanrader voor gezinsvakantie met kleine kinderen. Voor jongerenvakantie iets minder.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 6 februari 2006

Door: lord of the boards over Kleinarl

kleinarl is een grote teleurstelling geweest!!!een klein gebied zoals niederau is zelfs nog een grotere uitdaging...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 januari 2006

Door: Anoniem over Kleinarl

met kerst naar kleinarl geweest, een heel gezellig echt oostenrijks dorpje. Geen grote eetlokalen, niet veel apres ski, maar gemutlichheit. Ook de pistes zijn breed veel blauw en rood, en het gebied is goed te overzien. Ideaal voor een vakantie met kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 december 2005

Door: René Vet over Kleinarl

Donderdag voor de kerst rijden wij weer naar Klein-Arl het skigebied Amade is werkelijk fantastisch ik maak met mijn kinderen de mooiste tochten van klein-arl naar flachau zauchensee en ook waigran is een van de mogelijkheden geweldig wij verblijven in het uiterst gezellige Hotel Tauernhof waar wij op basis van all inclusief verblijven dit is een absolute aanrader temeer daar je de hele dag kunt nemen wat je wilt je betaald één bedrag dus je weet wat je uitgeeft de prijzen zijn zeker voor wat je krijgt zeer redelijk vul dat aan met de persoonlijke bediening je hebt een top vakantie zwembad sauna alles is erbij bezoek hun site www.kleinarl-hotel.info het is zeker de moeite waard. Rene Vet

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 december 2005

Door: A.van Doesburg-Blaas over Kleinarl

Klein-Arl is een van de mooiste plekjes van oostenrijk niet alleen het skien maar ook het langlaufen in dit uniek mooie natuur gebied is een geweldige ervaring vul dit aan met een verblijf in het hotel Tauernhof bij Franz en Elfriede en je hebt een vakantie om nooit te vergeten.De prijzen zijn zeer redelijk en de mensen vriendelijk.Wij wonen sinds vijf jaar in Spanje maar toch gaan wij er elk jaar heen ondanks de lange reis het blijft de moeite waard. A.van Doesburg-Blaas

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen