Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Forellenhof

Flachau | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-forellenhof-4
Afbeelding - hotel-forellenhof-3
Afbeelding - hotel-forellenhof-1
Afbeelding - hotel-forellenhof-10
Het comfortabele 4-sterren-hotel Forellenhof is rustig gelegen op een hoogte, direct tegenover de World-Cup-route in Flachau. Het centrum bereik je al na ongeveer 200 m, de skibus stopt direct voor het hotel. De dichtstbijzijnde skiliften en de toegang tot de loipen liggen slechts ca. 300 m verderop. Een oefenlift en een skischool liggen eveneens ca. 300 m verderop.

Het door een familie geleide hotel biedt een uitnodigende ontvangsthal met zithoek, een receptie, lift, Wi-Fi, verblijfsruimte, restaurant, Stüberl, openbare bar in het hotel, wijnkelder, skiruimte met schoenendroger en terras. Gratis parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid aanwezig.

Verder beschikt het hotel over een fitnessruimte en een ruim wellnessgedeelte (7 - 19 uur, met vooraanmelding) met zwembad, whirlpool, sauna, Finse sauna, stoombad, rustruimte, Kneippbad evenals theebar met bergbronwater dat u gratis kunt gebruiken.

De zonnebank en massages kunnen tegen betaling worden bijgeboekt. Voor kinderen is er een indoor-speeltuin en kinderoppas beschikbaar (zie informatie ter plaatse). Verder zijn er een tafelvoetbaltafel, biljarttafel (tegen betaling) en tafeltennistafel (tegen betaling) aanwezig (volgens beschikbaarheid).
Afbeelding - hotel-forellenhof-4

Hotel Forellenhof

  • Flachau
  • Salzburgerland