Beoordelingen St. Ulrich am Pillersee

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar St. Ulrich am Pillersee te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of St. Ulrich am Pillersee ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in St. Ulrich am Pillersee op wintersport zijn geweest. Ben jij in St. Ulrich am Pillersee geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 januari 2018

Door: marit over St. Ulrich am Pillersee

Perfect langlaufgebied voor beginners en gevorderden

Prachtig langlaufgebied. Voorzieningen zijn voldoende. Voor echt winkelen moet je naar grotere plaatsen. Perfecte loipes. Behulpzame mensen.

Heerlijke rustige omgeving. perfecte loipes.
Weinig winkels en restaurants

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2015

Door: Ruud. over St. Ulrich am Pillersee

Gezellig en kleinschalig gebied.

Prima ski gebied met grote plaatsen in de buurt. We hadden prachtig weer dit jaar, het was weer volop genieten. Zaten in een prachtig hotel dicht bij de piste.

gezellig en kleinschalig. goede piste en mooi weer gehad.skieen tot het hotel.
Druk en rommelig met het eten. liften iets te vroeg dicht

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 31 maart 2014

Door: Amanda Bijl over St. Ulrich am Pillersee

Kindvriendelijk

Wij zijn voor tweede keer op rij naar St. Ulrich am Pillersee geweest met 2 kleintjes. Wij denken dat dit een goede plek is voor kinderen om spelenderwijs te leren skiën. Kindvriendelijke omgeving en knus dorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 februari 2014

Door: opa Henk over St. Ulrich am Pillersee

Hele gezellige en gemoedelijke sfeer.

Het is een hele gemoedelijke kindvriendelijke omgeving, ook voor de allerkleinste is het leuk vertoeven. In de omgeving veel skimogelijkheden voor de gevorderden(steinplatte/st Johan / Fieberbrunn).Wat wij wel jammer vinden is dat het erg druk is geworden. Voor de bewoners is dat natuurlijk goed. Nu veel skiplezier.

Veel is er te lopen en altijd is er de (gratis) bus.
Tussen de middag eten is niet erg prettig. ( druk / weinig plaats )

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 januari 2011

Door: Paul Vergouwe over St. Ulrich am Pillersee

Het dorp is nog echt dorps klein maar ook het ski gebied is klein wel ideaal voor kinderen. Wij gaan zelf al jaren hier naartoe, in de omgeving zat dorpen/gebieden (fieberbrun, waidring, sankt johan) waar je prima kan skien met 1 pas.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 februari 2009

Door: j.njiboer over St. Ulrich am Pillersee

Goede pistes voor kinderen en beginners. Overzichtelijke skipistes. Met de sneewinkel skipas kun je naar 4 redelijke skigebieden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 februari 2009

Door: Hans Put over St. Ulrich am Pillersee

Zijn dit jaar weer in St.Ulrich geweest, vorig jaar waren wij in Kaprun. Gelukkig waren we weer in het Pillersee tal. Hadden super weer. Het was duidelijk waarom we weer terug waren. Het is er super voor kinderen en voor Families, qua ski kan je alle kanten op, want het skigebied in St Ulrich is voor de ervaren skieer niet spectaculair. Maar je kan jezelf er best een weekje vermaken. Alles is zeer gemoedelijk en niet gehaast. Geen wachtijden en een super onderhouden piste en omgeving. Volgend jaar weer, Gr Hans.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 december 2007

Door: Anoniem over St. Ulrich am Pillersee

St. Ulrich is niet erg groot, maar het is er altijd wel erg gezellig. Wij zitten meestal in het kleine gehuchtje ernaast: Flecken. Maar daar vanuit kun je zo met een pad naar de piste toe lopen met de skies op de schouder. Meestal is er ook eens in de week een skishow van alle skileraren en leraressen en natuurlijk bobo de pinguing. Het is er erg kindvriendelijk, met het bobopark, waar ook beginners er goed kunnen leren skiën. Er is bijna geen snowboardfaciliteit, maar de piste af is ook erg leuk. Het is redelijk voor gevorderden, maar als je nog meer wilt kun je ook best naar Waidring of Fieberbrunn gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 oktober 2007

Door: Joop Bazuin over St. Ulrich am Pillersee

Joop Bazuin 22 Oktober 2007. Wij komen hier al ongeveer 25 jaar in het dorpje st. Jakop im HAUS dat 2km verderop ligt. Ja, zelfs 2x per winter. Het gebied is niet erg groot, maar goed geschikt voor kinderen, beginners en de goede skiers. Het is erg kindvriendelijk en de parkeerplaatsen zijn gratis. De skibus rijdt af en aan en je kunt dan ook heel gemakkelijk naar b.v. Fieberbrunn of Waidring uitwijken. Het is er best wel sneeuwzeker. Er is niet veel Apres- ski te vinden behalve dan op de piste zelf. Kortom, wij blijven (Opa, Oma, Kinderen en Kleinkinderen) hier in ieder geval komen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 maart 2007

Door: Cor Blankestijn over St. Ulrich am Pillersee

Kindvriendelijk dorp, gastvrij en ook voor de ouderen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 februari 2006

Door: Jeroen over St. Ulrich am Pillersee

St Ullrich stelt als dorp niet veel voor, lindbebouwing aan een doorgaande weg, omgeven door imposante bergen en bossen, maar het skieen in St Jacob im Haus (de Buchensteinwand), km of 3 verder, is erg leuk, niet druk en uitgebreid genoeg voor gevorderden. Systeem is dus met de auto naar de Buchensteinwand (gratis parkeren) en daar de dag doorbrengen en savonds en evt tussen de middag terug naar huis in St Ullrich. Eten bij Birnbacher (Dorfscafe) is uitstekend, als we terugkomen moeten we weer "abspecken". Nu alweer zin in, een een absolute aanrader voor gezinnen met kleine kinderen (tot circa 13jr), vanwege bobo kinderland en de overzichtelijkheid van het totale skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 februari 2006

Door: C.C. Faber over St. Ulrich am Pillersee

Wij komen al 25 jaar in dit gebied en het blijft er heerlijk. Vooral voor kinderen en beginners is het er helemaal top. Voor de mensen die meters willen maken veel mogelijkheden in Waidring Fieberbrunn en st Johann.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 januari 2006

Door: Anoniem over St. Ulrich am Pillersee

Het is een erg mooi ski gebied. je heb veel mogelijkheden in ski banen, slaap plaatsen, eet mogelijkheden enz. in de buurt is een zwembad een spar en verschillende restaurants. Alles staat goed aan gegeven op borden (als er niet te veel sneeuw is gevallen) je kan met een lift ong. 10 verschillende kanten op zonder met een kaart om de sec. te kijken waar je heen moet. want je kom altijd weer bij de zelfde lift uit en dat moet wel want anders kom je nooit meer bij je auto die op een grote pakeer plaats staat die aan is gewezen door die betrevende personen. ski verhuur is direct aan de ski piste en je kan vanaf daar gelijk de lift in stappen. ik hoop dat ik u genoeg info heb geven

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 november 2005

Door: Hans Put over St. Ulrich am Pillersee

Wij komen al een aantal jaren in dit gebied, en iedere keer boeken we weer door. Het is ook een centraal gelegen gebied met Johan, Fieberbrunn en de Steinplatte op 20 auto minuten. Maar skieen in de achtertuin zoals wij het noemen is ook geweldig. het is er rustig zeker door de weeks, geen wacht tijden bij de liften en een zeer gemoedelijke sfeer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 4 november 2005

Door: T.Smis over St. Ulrich am Pillersee

Wij komen al 8 jaar in St.Ulrich.wij vinden het er lekker gemoedelijk allemaal.Wij zijn er altijd met een groep van ongeveer20 personen. De piste is onze verzamelplaats er is altijd wel iemand. Onze berner(hond) gaat ook altijd mee. Van ons mag het gauw Februari worden, op naar St Ulrich.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 november 2005

Door: Anoniem over St. Ulrich am Pillersee

Leuke plaats,vooral voor de kinderen. wij komen er al zo,n 9 jaar met onze kinderen en kleinkinderen. Als wij wat meer willen skien gaan we naar Waidring of fieberbrunn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Reisorganisaties
St. Ulrich am Pillersee