Recensies Pillerseetal

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Pillerseetal wilt kiezen. Een recensie over Pillerseetal kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Pillerseetal zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Pillerseetal achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 24 maart 2019

Door: Sabine Welman over Fieberbrunn

Rustig dorp maar alle mogelijkheden voor een geweldige skivakantie!

Het dorp zelf is klein en rustig maar onderaan de pistes genoeg mogelijkheden voor een gezellige après ski. Voor gezinnen maar zeker 's avonds ook voor de jeugd! De klasjes van skischool S4 beginnen in het dal en gaan dan samen het gebied in. Je hoeft als ouders niet eerst mee omhoog en dat scheelt dus ook lange rijen voor de gondels. Je kunt in het dal met twee gondels omhoog en ook hierdoor geen urenlange wachtrijen, ook niet in het hoog seizoen. Er zijn verschillende restaurants op de pistes waar je kunt eten of lekker kunt gaan zitten voor een drankje. De pistes zijn voornamelijk blauw en rood maar er zitten ook wel pittige rode stukken tussen. Verder kun je hier goed off-piste skiën/ snowboarden. En natuurlijk kun je naar Saalbach/ Hinterglemm. Maar als je kleine kinderen hebt en je wilt tussen de middag samen eten dan is het niet te doen om heen en weer te skiën. Wij komen hier al vele jaren met heel veel plezier. Eerst zonder kinderen en nu met onze kinderen 9 en 5 jaar. En ook zij vinden het hier geweldig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 februari 2019

Door: Anoniem over Waidring

leuk overzichtelijk gebied

Mooi!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 4 oktober 2018

Door: Linda over Fieberbrunn

Leuk pension, super skigebied

Ik was meteen verkocht toen ik in Fieberbrunn aankwam. We sliepen in Gasthof Dandler, een snoezig pension met een typisch Oostenrijkse uitstraling. Allerlei tierelantijntjes binnen en een onwijs aardige gastvrouw. Eerste avond gelijk gegeten en erg goed bevallen. Kleine kaart, maar wat er op staat is erg lekker en met liefde bereid. Pension lag wel buiten het dorp en op ongeveer 5 minuten rijden van de piste. Fieberbrunn zelf een leuk gebiedje met fijne pistes, je kan het hele Skicircus in, maar dat hoeft natuurlijk niet en is eigenlijk ook niet nodig. De pistes zijn zo fijn! Allemaal leuke berghutjes en aan het einde van de dag apres ski bij Biwak of de S4 alm. We hebben echt genoten en gaan ook komende winter weer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 mei 2018

Door: Louise over Fieberbrunn

Wat een lekkere pistes!

Samen met man en kinderen naar Fieberbrunn op wintersport gegaan. Hele lekkere pistes en mogelijkheid om ook naar Saalbach te skiën. Dorp is leuk, fijne restaurants en berghutten. Wij komen nog is terug!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 mei 2018

Door: Merel over Fieberbrunn

Sfeervol en gemoedelijk

Fieberbrunn is een gemoedelijk en sfeervol dorpje in Tirol. Wij komen er nu al twee jaar en nog zijn we niet uitgekeken. Omdat het skigebied ook bij Saalbach hoort, kun je iedere dag hele mooie tochten skiën. Al moeten wij toegeven dat we ook graag skiën op de pistes van Fieberbrunn. Deze zijn vaak heel lekker rustig en je komt niet veel andere wintersporters tegen. Een ander voordeel vinden we de skihutten. Er zijn er genoeg om uit te kiezen en je kunt er heerlijk eten. Na het skiën drinken we vaak een borreltje aan de piste, om daarna terug naar het hotel te keren. Even een wandeling voor het diner en dan op zoek naar een fijn restaurant. Wat ook leuk is om een middag even door het dorpje te wandelen. Er zijn namelijk ook een aantal leuke winkeltjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 april 2018

Door: Marianne over Fieberbrunn

Leuk dorp met super skigebied

Fieberbrunn is een klein en rustig dorpje. Het eigen skigebied was al heel mooi, maar sinds de aansluiting met het skicircus is het helemaal top. Hierdoor kun je heerlijke lange tochten maken, maar ook het eigen skigebied is heerlijk. Soms gaan we niet eens de 'grens' over. Wil je een keer niet Oostenrijks lunchen, dan is Biwak een aanrader (Nederlandse tent), hier is het ook eind van de middag gezellig tijdens de après-ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 maart 2018

Door: Katja over Waidring

Wij komen al jaren in Waidring en het verveeld nooit!

Waidring is een klein gezellig dorpje. Met lekkere eettentjes en een mooie après-ski tent. Het skigebied is overzichtelijk en voor ieder wat wils. Je kan zelfs een leuke tocht naar Duitsland maken. De mensen zijn vriendelijk en je voelt je meteen thuis. Waidring zit dicht in de buurt van St. Johann, Lofer, Saalfelden en andere leuke dorpen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2018

Door: Martin Vlaanderen over Fieberbrunn

Fantastisch

Uitstekende skivoorzieningen en door aansluiting op Saalbach enorm veelzijdig. Leuk dorp met voldoende winkels en uitgaansgelegenheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2018

Door: Kelly over Fieberbrunn

Erg mooi skigebied

Heel mooi en groot skigebied nu het ook bij Saalbach is betrokken. Zo is er in het skigebied van Fieberbrunn zelf genoeg ruimte en goede pistes voor de beginners. De gevorderden kunnen makkelijk naar Saalbach/Hinterglemm skiën, want de aansluiting is erg goed. Voor de experts was er ook genoeg, want er waren enkele zwarte pistes en je kan de Skicircus Challenge van 72km rijden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 11 maart 2018

Door: ronny over Fieberbrunn

Mooi rustig skigebied

Rustig en mooi skigebied met een goeie verbinding naar het grote gebied Saalbach-Hinterglemm. in het dorp Fieberbrunn is niet echt veel te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2018

Door: Rilana Tillmann over Fieberbrunn

Gezellig, sfeervolle après-ski, skigebied voor families met jonge kinderen, maar ook voor vriendengroepen

Fieberbrunn is een gezellig en knus dorpje. De mensen zijn er erg gastvrij en bij S4 kan je heerlijk Oostenrijks eten. Het skigebied van Fieberbrunn is uitstekend voor beginnende skiërs, voor families met jonge kinderen omdat het gebied overzichtelijk is. Maar door de verbinding met Saalbach, Hinterglemm is het ook geschikt voor de mensen die meer op zoek zijn naar uitdaging in skiën. De pisten zijn breed en er veel verschillende soorten pistes, voor iedereen wat wils! Op dinsdagavond is er een leuke skishow georganiseerd, waarna er feest is in S4.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2018

Door: Cd sande over Fieberbrunn

Leuk gezellig dorp

Leuk gezellig dorp. Groot skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 maart 2018

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Super voor een gezin met jonge kinderen!

Fieberbrunn is als wintersport plaats super voor een gezin met jonge kinderen! Ze hebben hotels aan de kinderpiste. Hele goede skischolen met Nederlands sprekende leraren en leraressen. En door de aansluiting met het skigebied van Saalbach-Hinterglemm kan je gebruikmaken van een groot skigebied met een ruime keuze aan pistes in allerlei moeilijkheidsgraden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Roelie Rijstenberg over Fieberbrunn

Erg mooi brede pistes

Super in alles

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 maart 2018

Door: Joke bouwman over Fieberbrunn

Top vakantie

Wij komen al jaren in Fieberbrunn, mijn man al vanaf kleins af aan. Het is er erg gezellig en overzichtelijk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 maart 2018

Door: Philip Steverink over Waidring

Compact skigebied

Pistes zijn prima verbonden. Je kunt snel van piste naar piste. Sneeuwkwaliteit prima. Slechts 1 sleeplift

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 maart 2018

Door: Hettie Verlaan over Fieberbrunn

Prachtig skigebied zeker met Saalbach en Leogang erbij.

Saalbach Hinteglemm Leogang Fieberbrunn heerlijke tochten gemaakt. Waren super pistes met dit koude weer. Leuke hutten om wat te drinken en te eten en natuurlijk après-ski in de Enzian hutte met live muziek. Was weer genieten ook op de camping Tirol Camp en bij de Tennalm waar je tegenwoordig met een busje wordt opgehaald. Super allemaal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 maart 2018

Door: Stephanie over St. Jakob in Haus

Leuk

Onwijs leuk, zelf zijn wij experts en trekken er graag op uit naar alle gebieden rondom. Voor beginners is het hier ideaal, maar ook nu in de vakantie’s waar het overvol is bij Saalbach kun je je hier echt wel goed vermaken. Onwijs mooie lange afdalingen, niet veel maar als je goed kunt skiën kun je ook nieuwe dingen uitproberen om je dag vol te maken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2018

Door: Hetty Visser over Fieberbrunn

Fieberbrunn is een gebied voor iedereen

Wij zaten met een hele groep in Fieberbrunn. De pistes waren dit jaar perfect (wel koud) . Wij zaten dichtbij de bergbahn en hoefden de auto niet te gebruiken. Maar voor wie wat verder in het dorp zit. Er zijn twee grote parkeerplaatsen plek genoeg en dan is er ook nog de bus. Heerlijk gebied voor iedereen, beginners en gevorderden. Ook de tocht naar Saalbach of Hinterglemm is goed te doen. Saalbach en Hinterglemm zijn druk. Wil je dit opzoeken kan, maar Fieberbrunn was rustiger, heerlijk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 februari 2018

Door: Anoniem over Hochfilzen

Leuk klein dorpje veel trouwe gasten

Leuk klein plaatsje kom daar al meer dan 35 jaar. Veel trouwe gasten komen ieder jaar weer terug. Ligt centraal om ook in andere gebieden te gaan skiën met dezelfde skipas. Leuk restaurant op de piste bij de rodelbaan

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 januari 2018

Door: marit over St. Ulrich am Pillersee

Perfect langlaufgebied voor beginners en gevorderden

Prachtig langlaufgebied. Voorzieningen zijn voldoende. Voor echt winkelen moet je naar grotere plaatsen. Perfecte loipes. Behulpzame mensen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 26 januari 2018

Door: Jolanda over Fieberbrunn

Een heerlijke tijd gehad!

Twee weken terug weer een week in Fieberbrunn geweest. Wat hebben we genoten! We komen hier nu al enkele jaren en we zijn elke keer weer blij verast. De heerlijke brede pistes, verbinding met Saalbach en goede sfeer doen ons goed. Na het skiën drinken we een drinken we een drankje bij Biwak, of maken we een mooie wandeling. Ook het centrum zelf is erg gezellig. Tip: ga een dag skiën in het nabijgelegen St. Johann.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 januari 2018

Door: Sandra over Fieberbrunn

Heelijk dorp!

Fieberbrunn is een klein plaatsje met een groots skigebied! Het skigebied zelf is al groot genoeg voor families, maar met oudere kinderen is het erg leuk om verder richting Saalbach te skiën. Het dorp is verder rustig, maar gezelligheid vind je na het skiën bij Biwak. Een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 maart 2016

Door: TV over Fieberbrunn

Prachtig skigebied, groot en veelzijdig

Heerlijk gebied om lange tochten te maken. Leuke dorpjes en mooie pistes. Kijk uit voor de rodelbaan in Fieberbrunn. Bij ijzige omstandigheden levensgevaarlijk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 oktober 2015

Door: Joke over Fieberbrunn

Gezellig dorp met fijne après-ski bij de lift en vanaf december 2015 waaaaaanzinnig skigebied

kom er altijd met veel plezier de après-ski is er namelijk erg gezellig, nog lekker gemoedelijk maar 100% Oostenrijk. heerlijk. Hebben ook veel in Saalbach-Hinterglemm geskied dus verheug me op de nieuwe aansluiting. Nu kunnen we het beste van beide combineren. Wat een fantastisch skigebied!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 oktober 2015

Door: Jeroen Voois over Fieberbrunn

Oostenrijkse sfeer, verrassende après-ski

In januari dit jaar met een groep vrienden geweest. Leuk gebied en met de aansluiting met Saalbach-Hinterglemm wordt het helemaal geweldig! Après-ski was echt heel gezellig, direct onderaan de lift bij de Biwak goed feestje gebouwd en ook na het eten nog aardig kunnen stappen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2015

Door: Ruud. over St. Ulrich am Pillersee

Gezellig en kleinschalig gebied.

Prima ski gebied met grote plaatsen in de buurt. We hadden prachtig weer dit jaar, het was weer volop genieten. Zaten in een prachtig hotel dicht bij de piste.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 februari 2015

Door: Miranda over Fieberbrunn

Super skigebied!

Voor het eerst in Fieberbrunn geweest en wij vonden het geweldig. Ook mooi skigebied met vooral bovenin goede pistes voor gevorderden en super sneeuw. DE blauwe dalafdaling is heerlijk om te carven. Het dorp zelf vonden we niet super sfeervol, maar prima.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 31 maart 2014

Door: Amanda Bijl over St. Ulrich am Pillersee

Kindvriendelijk

Wij zijn voor tweede keer op rij naar St. Ulrich am Pillersee geweest met 2 kleintjes. Wij denken dat dit een goede plek is voor kinderen om spelenderwijs te leren skiën. Kindvriendelijke omgeving en knus dorp.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 februari 2014

Door: opa Henk over St. Ulrich am Pillersee

Hele gezellige en gemoedelijke sfeer.

Het is een hele gemoedelijke kindvriendelijke omgeving, ook voor de allerkleinste is het leuk vertoeven. In de omgeving veel skimogelijkheden voor de gevorderden(steinplatte/st Johan / Fieberbrunn).Wat wij wel jammer vinden is dat het erg druk is geworden. Voor de bewoners is dat natuurlijk goed. Nu veel skiplezier.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 januari 2014

Door: Ger Smit over St. Jakob in Haus

Uitstekend gebied voor beginners en langlaufers. Zeer kindvriendelijk (Bobo park)

Het ski- en langlaufgebied ligt in een prachtig zonnig dal. Ideaal voor beginners vanwege gemakkelijke afdalingen. De skigebieden van Hochfilzen, Fieberbrunn en Waidring zijn makkelijk te bereiken met de dagelijkse skibus die tussen deze plaatsen pendelt. Er is een uitgestrekt loipen aanbod. Gemiddeld eenvoudig maar ook enkele zware routes. Zeer goed bewegwijzerd, en vrijwel dagelijks vers gespoord en onderhouden. Voor feestvierders en après-skifans is er niet veel te doen, maar voor rustzoekers en zonaanbidders des te meer. Ook zijn er vele mooie wandelwegen uitgezet. De aanrijroute is eenvoudig via Fieberbrunn of Waidring. Er zijn legio verhuurmogelijkheden zowel van skimateriaal als van onderkomens. Het aantal hotels in beperkt. Tijdig reserveren is gewenst. Voor kinderen een ideaal vakantieoord, vanwege Bobo skipark.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 25 maart 2013

Door: Seynhaeve Edgard over Fieberbrunn

Slechte pistes

Als sneeuwhoogte geeft men 2.00 m op voor Fieberbrun. Doe daar maar een heel pak van af, want op sommige plaatsen van de blauwe piste naar beneden kwamen er op veel plaatsen hele plekken gras doorheen. Die blauwe afdaling was ook niet alles. Het eerste deel ging nogal maar eenmaal voorbij de berghut was het hobbelen tot bijna beneden, niet bevorderlijk voor beginnende skiërs om goed te leren skiën. Dit stuk van de piste was dan ook zeker geen blauw meer maar zwaar rood.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 december 2012

Door: Anoniem over Fieberbrunn

mooi, gezellig skiegebied

Wij zijn hier 14 jaar geleden zelf begonnen met skien. Gezellig sfeertje in de skischolen en hebben enorm veel lol en mooie vakanties gehad. We zijn daarna in veel grote skigebieden geweest ook met onze dochter. We zijn nu weer terug in Fieberbrunn. En willen hier niet meer weg. De klassen zijn kleiner dan in de grote gebieden. Je leert hier veel in de les. Met de gevorderde kinderen worden mooie tochten naar andere gebieden gemaakt en ze mogen zelfs meedoen met de skishow. Voor de kinderen een top vakantie. We hopen in Fieberbrunn nog vele vakanties te mogen doorbrengen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 6 februari 2012

Door: Anoniem over Hochfilzen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 november 2011

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Fieberbrunn is fantastisch voor gezinnen met jonge kinderen. Doordat de twee dalafdalingen op hetzelfde punt uitkomen kunnen de kinderen al op jonge leeftijd zelfstandig de piste verkennen. Verder zijn er 2 goede skischolen en beperkte tot geen wachttijden. Dit jaar is eindelijk de Reckmoos Nord lift vervangen wat ervoor zal zorgen dat de skiërs beter over het gebied zullen worden verspreidt. Je ziet vaak "snel uitgekeken" echter als je het gebied goed kent zijn er vele off piste mogelijkheden. Huur eens een gids en verken het gebied verder. Ben je toch uitgekeken, in zo'n 15 tot 20 minuten sta je in Leogang en pak je daar de lift om zo Saalbach in te skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 november 2011

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Fieberbrunn is heerlijk. Overzichtelijk en leuke pistes om lekker met de kinderen te skien. In het dorpje zijn prima restaurantjes en aan de piste in het dal en bij het middenstation is toch wat apres ski. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Vooral geschikt voor de jonge gezinnen. Ben je een gevorderde boarder of skier, ga dan niet naar Fieberbrunn. Wat dat betreft niet veel uitdaging en wel heel veel beginners en kinderen op de pistes. Een superleuke extra is Timoks Coaster. Zelfs in de voorjaarsvakantie geen lange wachtrijen op de ochtendspits na, die maar een halfuurtje duurt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 februari 2011

Door: Rene over Fieberbrunn

Fieberbrunn is een erg klein gebied, in 1 dag heb je wel alle liften gehad. Vooral veel in de lift zitten voordat je eindelijk eens een stukje kan skien of boarden.Geen aansluiting met andere gebieden alleen mogelijk met de auto of bus (20-30 min.) naar de even kleine andere gebieden (2). Tevens zijn er veel sleepliften en zelfs nog een anker!! Geen aanrader als je wat wil doen op een dag en de liftprijzen zijn niet eens voordeliger dan gebieden met meer faciliteiten (vergelijk Wilder Kaiser) Voor ons niet meer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 januari 2011

Door: Paul Vergouwe over St. Ulrich am Pillersee

Het dorp is nog echt dorps klein maar ook het ski gebied is klein wel ideaal voor kinderen. Wij gaan zelf al jaren hier naartoe, in de omgeving zat dorpen/gebieden (fieberbrun, waidring, sankt johan) waar je prima kan skien met 1 pas.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 maart 2010

Door: Lenie over St. Jakob in Haus

Nadat ik twintig jaar geleden heb leren skieen in St. Jakob, ben ik dit jaar met man en kinderen teruggegaan om te wintersporten. Meteen was ik weer weg van het dorpje, waar in al die jaren alleen de shilling in de euro is veranderd. Je kunt er prima skieen en de kinderen kunnen zich er goed vermaken en omdat het gebied niet zo groot is, kun je ze ook niet kwijtraken. Als je onverhoopt wat meer uitdaging wil op het skigebied zijn er twee prima gebieden in de buurt. (Waidring en Fieberbrunn) We hebben meteen geboekt voor volgend jaar, maar dat schijnt iedereen te doen als ze eenmaal in st. Jakob zijn geweest.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 26 december 2009

Door: Anoniem over Hochfilzen

Hochfilzen here we come!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik moet nog wachten tot februari.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 december 2009

Door: Anoniem over Waidring

Het is een heerlijk Oostenrijks plaatsje, met mogenlijkheden naar Fieberbrun en Kitzbuhel. Het skigebied van Wadring heeft schitterende afd. met veel gezellige hutjes. Je kunt zelfs naar Duitsland skiën, prachtige afd. door de bossen. Wij gaan voor de 5 de keer in Jan. weer naar Waidring.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 februari 2009

Door: j.njiboer over St. Ulrich am Pillersee

Goede pistes voor kinderen en beginners. Overzichtelijke skipistes. Met de sneewinkel skipas kun je naar 4 redelijke skigebieden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 februari 2009

Door: Hans Put over St. Ulrich am Pillersee

Zijn dit jaar weer in St.Ulrich geweest, vorig jaar waren wij in Kaprun. Gelukkig waren we weer in het Pillersee tal. Hadden super weer. Het was duidelijk waarom we weer terug waren. Het is er super voor kinderen en voor Families, qua ski kan je alle kanten op, want het skigebied in St Ulrich is voor de ervaren skieer niet spectaculair. Maar je kan jezelf er best een weekje vermaken. Alles is zeer gemoedelijk en niet gehaast. Geen wachtijden en een super onderhouden piste en omgeving. Volgend jaar weer, Gr Hans.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 januari 2009

Door: yvonne over Fieberbrunn

Leuk skigebied zeker voor gezinnen met kleine kinderen een aanrader. Met 1 skipas voor vele andere gebieden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 januari 2009

Door: Iwan over Fieberbrunn

Voor de 1e keer in Fieberbrunn geweest. Voor ons zeer positief, we verbleven in de periode 030109 - 100109. Absoluut niet druk in deze periode, voor ons genoeg skigebied voor de komende jaren (er zijn liften bijgekomen). We hebben ons verblijf geboekt in Gasthaus Auwirt, eveneens uitstekend bevallen, zeker een aanrader. We zijn geen apres-skigangers, gelukkig heeft Fieberbrunn weinig van deze gelegenheden. ideaal! Voor het volgende jaar weet ik onze vakantiebestemming, want Fieberbrunn biedt voor ons genoeg mogelijkheden en gezelligheid, wij gaan zeker terug naar dit mooie en gastvrije dorpje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 januari 2009

Door: fam. Zwart over Waidring

We komen al meer dan 25 jaar in Waidring. Dat we steeds terugkomen zegt genoeg. Gezellig, niet al te duur, mooi geprepareerde pistes voor elke skier. Niet groot maar voor elk wat wils. Petje af voor de inzet van de laatste jaren om nog steeds verbeteringen aan te brengen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 januari 2008

Door: anja over Fieberbrunn

Gezellig dorp, klein skigebied. Het gebied is wat groter geworden door de nieuwe liften die begin 2007 zijn geopend .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 januari 2008

Door: jenny en wim over Hochfilzen

Wij komen al 14 jaar in Hochfilzen en vinden het nog steeds erg leuk en gezellig en gemutlich... voor kinderen is het uitstekend om te leren skiën. Voor beginners ook en gevorderden kunnen ook veel kanten uit. De restaurantjes in de buurt, op en onder aan de berg, zijn goed en gezellig met prima eten en goede bediening. Wij slapen bij Hans en Annemarie, dit is gelijk aan de piste en al jaren een prima adres.. we willen hier niet meer weg....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 december 2007

Door: Anoniem over St. Ulrich am Pillersee

St. Ulrich is niet erg groot, maar het is er altijd wel erg gezellig. Wij zitten meestal in het kleine gehuchtje ernaast: Flecken. Maar daar vanuit kun je zo met een pad naar de piste toe lopen met de skies op de schouder. Meestal is er ook eens in de week een skishow van alle skileraren en leraressen en natuurlijk bobo de pinguing. Het is er erg kindvriendelijk, met het bobopark, waar ook beginners er goed kunnen leren skiën. Er is bijna geen snowboardfaciliteit, maar de piste af is ook erg leuk. Het is redelijk voor gevorderden, maar als je nog meer wilt kun je ook best naar Waidring of Fieberbrunn gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 oktober 2007

Door: Joop Bazuin over St. Ulrich am Pillersee

Joop Bazuin 22 Oktober 2007. Wij komen hier al ongeveer 25 jaar in het dorpje st. Jakop im HAUS dat 2km verderop ligt. Ja, zelfs 2x per winter. Het gebied is niet erg groot, maar goed geschikt voor kinderen, beginners en de goede skiers. Het is erg kindvriendelijk en de parkeerplaatsen zijn gratis. De skibus rijdt af en aan en je kunt dan ook heel gemakkelijk naar b.v. Fieberbrunn of Waidring uitwijken. Het is er best wel sneeuwzeker. Er is niet veel Apres- ski te vinden behalve dan op de piste zelf. Kortom, wij blijven (Opa, Oma, Kinderen en Kleinkinderen) hier in ieder geval komen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 oktober 2007

Door: Anoniem over Waidring

Prima skigebied, die Steinplatte. Lekker brede pistes. Ook voor de lunch kun je hier goed terecht. AANRADER: de Kaiserschmarren. Oh ja, het skigebied is gemakkelijk in 8 a 9 uur te bereiken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 augustus 2007

Door: Johan over Fieberbrunn

De afgelopen 10 jaar regelmatig in Fieberbrunn geweest (soms meerdere keren in één seizoen). Fieberbunn heeft nog een beetje de charme van een wat kleiner gezellig en kindvriendelijk skigebied. Als je het treft met de sneeuw en conditie's kan je een paar schitterende freeride tochten maken (met gids). Als je op de piste's wilt/moet blijven dan heb je het na twee dagen wel gezien. Voor kinderen is het zeer geschikt, overzichtelijk voor de ouders en goede begeleiding. Zoals ook door anderen vermeld: als de algehele sneeuwcondities in de Alpen wat minder zijn, is het (met name in de weekenden) ontzetend irritant druk, omdat Fieberbrunn dan meestal nog de betere sneeuwconditie's in de regio heeft. Kortom een aanrader voor gezinnen met kinderen die niet al te hoge eisen stellen aan de grootte en diversiteit van het skigebied. Voor de off-piste freerider is het, met de juiste condities, een fantastiche omgeving met aan aantal schitterende routes lekker weg van de piste.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 mei 2007

Door: Judith over Waidring

Dit jaar voor het eerst skileraar hier geweest. Het is een heerlijk dorp. Klein maar wel ontzettend gezellig. In de winter aan nederlanders geen gebrek, maar je wordt er niet overspoeld zoals in Kirchberg. Een gezellige après ski en vele activiteiten te doen. De grote plaatsen zoals Kitzbühel en Kirchberg liggen op slechts een half uurtje rijden en Fieberbrunn en St. Johann in Tirol slechts een kwartiertje rijden. Het is een ideaal gebied voor elke doelgroep. Een echte aanrader is komfortzimmer & ferienwohnungen Mitterer. De luxe van een hotel maar de gemoedelijkheid van een pension/appartement. Vooral de vakantiewoningen zijn heel erg ruim en mooi ingericht. Tip: kijk eens op de site www.mitterer.at echt de moeite waard!! Ik raad iedereen aan naar Waidring te komen. Skien op de Steinplatte is echt heerlijk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 maart 2007

Door: Anoniem over Fieberbrunn

3 x in Fieberbrunn geweest. Voor de kinderen is het leuk maar na het skiën is er eigenlijk weinig! Kroeg aan de piste de bivak.Wel aardig, er zijn leukere gebieden.Weinig restaurantjes.Volgend jaar een ander gebied proberen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 maart 2007

Door: Cor Blankestijn over St. Ulrich am Pillersee

Kindvriendelijk dorp, gastvrij en ook voor de ouderen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 februari 2007

Door: Anoniem over Waidring

Voor de 3e keer hier geweest. Heerlijk luxe plek (geen sleepliften op de Steinplatte), dorp gezellig, gelukkig geen uitgebreide après ski met lallende Hollanders en Russen, maar tóch gezellig. Bij de gondel naar boven pak je de ski's uit de locker speciaal voor hotelgasten. Dus geen gesleep met ski's en lange einden op je skischoenen. Hotel Waidringerhof is helemaal fantastisch, niet voor de 'suunige' Hollander, daar is net iets te duur voor gelukkig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2006

Door: corrine over Fieberbrunn

Dit zeer gezellige dorp, met klein dorp centrum is in de week van 4 tot 10 maart om getoverd snowfever dorp met springen van af de kerk. Heb dit evenement vorig jaar mee gemaakt en was zeer de moeite waard. Het dorp heeft twee goede skischolen die eens per week samen een ski show geven. Ook wordt er veel aan snowboaders gedaan met een seciaal stuk op de pisten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 december 2006

Door: Anoniem over Hochfilzen

Wij gaan nu voor de 3e keer naar hochfilzen en wij vinden het er heel gezellig. De skileraaren zijn aardig en 's avonds in de hut is het gezellig naborrelen. Het rodelen met de sleetjes is ook een aanrader. Dit jaar gaan we weer en we hopen net als vorig jaar op veel sneeuw!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 december 2006

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Fieberbrunn is echt geweldig gewoon. Ik kom er al heel erg lang en het is echt super tof. Ik zit zelf altijd in hotel lindauf. Een heel mooi hotel en ligt heel dicht bij de piste. Het leuke vind ik aan fieberbrunn dat je er heel veel mensen iedere jaar weer terug vind.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 december 2006

Door: Mark Allsopp over Waidring

Wij gaan dit jaar weer terug na andere gezellige dorpjes te hebben bezocht. Waidring heeft iets. Vooral voor de kleine kids is het gewelidig, met een ruime beginners piste in het dorpkern. Leuk is dat als een van de ouders niet gaat skiën maar wil kijken zijn er een aantal mogelijkheden om wat te drinken/eten bij de piste beneden. Op de berg zelf is het skigebied niet heel groot maar wel heel mooi met brede maar ook smaller pistes. Echt een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 november 2006

Door: corrine over Fieberbrunn

Fieberbrunn is een dorp waar je met plezier naar toe gaat. Ik heb er nu 4 jaar geleden leren skiën bij de Snow Academie en dat is mij zeer goed bevallen. Ze nemen de tijd voor je en laten je rustig het geleerde in praktijk brengen. Fieberbrunn ligt zeer centraal waardoor je naar meerder skigebieden kan gaan: Waidring (Steinplatte), St Johann enz.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 september 2006

Door: Petra over Fieberbrunn

Wij zijn nu drie jaar achter elkaar naar Fieberbrunn geweest, gezin met 2 kleine kinderen, en wij willen niet meer anders. Het is er rustig, geen gedram bij de liften, vriendelijke mensen, en super kind vriendelijk. Ze waren daar zelfs bereid om onze dochter ban 2 1/5 jaar op skiles te laten!!!! Waar vind je zoiets? Overal moeten ze 3 1/2 of 4 jaar oud zijn! Voor ons DE ski plek waar je met kinderen naar toe moet!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 augustus 2006

Door: Roel Zweers, Goor over Waidring

Ik vond na vier weken elke avond internetten en bellen in Haus Laireiter het perfecte appartement. Eén en al vriendelijkheid. Wij hebben in de Krokusvakantie 2006 fantastisch in Waidring kunnen skiiën en onze zoons (12 en 8) waren niet bij de skiklas weg te slaan. Veel vriendelijke mensen uit Scandinavische landen en leuke Nederlanders. Geen apresski-hakwerk maar heerlijk eten in een keur aan restaurants en dan - zoals het hoort - rond 21.00 uur met z'n alles moe maar met een glimlach naar bed. Op naar de volgende dag. Wintersport zoals het hoort. We hebben direct een optie op het appartement laten vast laten leggen en deze inmiddels omgezet in een boeking. Het was de 4 weken bellen waard. Ruime pistes met (nog) lekker weinig wilde boardgasten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 april 2006

Door: jan van der Vegt over Fieberbrunn

Ik kom al 8 jaar in Fieberbrunn. We hebben een gezin met drie dochters. Ze hebben daar alle leren skiën en snowboarden. Ik kan de skischule rossenegg aanbevelen. Zeer gastvrije skileraren die goed met kinderen om kunnen gaan en bijna zonder uitzondering Nederlands spreken. De accommodaties voor jonge gezinnen zijn uitstekend. En de piste reckmoos en hochhörndel zijn prima voor de ervaren en gevorderde skiër. Hier komen uitsluitend goede en snellere skiërs. Prijzen zijn betaalbaar en de wachttijden aan de liften zeer kort (of niet). Een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. En zeer veel skigebieden met de Kitzbüleralpenpas te bezoeken ruim 350 km piste!! Deze is wel iets duurder dan de Fieberbrunn pas maar zeer de moeite waard. Kortom een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 maart 2006

Door: Rogue over Fieberbrunn

Fieberbrunn is een heerlijke plaats voor jong en oud. Ik ben in het skigebied Pillersee min of meer opgegroeid (LET OP!!! NEEM ALTIJD DE PILLERSEE-PAS IVM SKIMOGELIJKHEDEN IN: Hochfielzen, St. Jacob, St. Johan, Waidring Steinplatte, KOST MAAR EEN PAAR EURO MEER). Gezien mijn werk (skileraar in Nederland, Frankrijk, Tsjechie en Oostenrijk) heb ik veel gebieden gezien maar slechts weinig skigebieden zijn zo ingespeeld of kinderen vanaf hun geboorte. Ook voor apres-ski zijn er leuke mogelijkheden. Het is alleen sterk afhankelijk van de periode waarin je in Fieberbrunn bent. Dus altijd even zoeken waar de warmte is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 februari 2006

Door: Jeroen over St. Ulrich am Pillersee

St Ullrich stelt als dorp niet veel voor, lindbebouwing aan een doorgaande weg, omgeven door imposante bergen en bossen, maar het skieen in St Jacob im Haus (de Buchensteinwand), km of 3 verder, is erg leuk, niet druk en uitgebreid genoeg voor gevorderden. Systeem is dus met de auto naar de Buchensteinwand (gratis parkeren) en daar de dag doorbrengen en savonds en evt tussen de middag terug naar huis in St Ullrich. Eten bij Birnbacher (Dorfscafe) is uitstekend, als we terugkomen moeten we weer "abspecken". Nu alweer zin in, een een absolute aanrader voor gezinnen met kleine kinderen (tot circa 13jr), vanwege bobo kinderland en de overzichtelijkheid van het totale skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 februari 2006

Door: C.C. Faber over St. Ulrich am Pillersee

Wij komen al 25 jaar in dit gebied en het blijft er heerlijk. Vooral voor kinderen en beginners is het er helemaal top. Voor de mensen die meters willen maken veel mogelijkheden in Waidring Fieberbrunn en st Johann.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 januari 2006

Door: Anoniem over St. Ulrich am Pillersee

Het is een erg mooi ski gebied. je heb veel mogelijkheden in ski banen, slaap plaatsen, eet mogelijkheden enz. in de buurt is een zwembad een spar en verschillende restaurants. Alles staat goed aan gegeven op borden (als er niet te veel sneeuw is gevallen) je kan met een lift ong. 10 verschillende kanten op zonder met een kaart om de sec. te kijken waar je heen moet. want je kom altijd weer bij de zelfde lift uit en dat moet wel want anders kom je nooit meer bij je auto die op een grote pakeer plaats staat die aan is gewezen door die betrevende personen. ski verhuur is direct aan de ski piste en je kan vanaf daar gelijk de lift in stappen. ik hoop dat ik u genoeg info heb geven

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2005

Door: Fam. Van den Hil over Fieberbrunn

Wij zijn hier vorig seizoen (2005) voor het eerst geweest met drie gezinnen met 4 kleine kinderen. Deze waren nog net te jong voor de kinderklassen maar de opvang was goed (ad-hoc) te regelen in het dorp zelf en bij het hotel (reserveren). De faciliteiten waren uitstekend en direct aan de piste. Leuke afdalingen voor de beginners maar ook verder gevorderden. Voor de wat moeilijke afdalingen moest je wat verder het gebied in maar er was voor ieder wat wil. Wij hebben een geweldige tijd gehad. Hopelijk kunnen we over 1 of twee jaar weer (ivm huidige babyboom) en kunnen de oudere kinderen in de skiklasjes genieten. We hebben er veel vriendelijke mensen ontmoet en de omstandigheden qua weer en sneeuw(hoogte) waren ook perfect.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 december 2005

Door: Anoniem over Fieberbrunn

Bijna 25 jaar komen wij met vrienden van thuis uit of in Fieberbrunn ontmoet in dit geweldige plaatsje. Op vele andere plaatsen in oosterijk zijn we geweest, maar steeds was Fierbrunn het meest ideaal. binnen 10 tot 30 min kun je ook naar Saalbach Sankt Johan Kaprun (b.v. als je wat later in het seisoen wil gaan)er is altijd te skieen of iets te beleven voor jong en oud. Sinds twee jaar is er in Fieberbrunn ook een fantastsche rodelbaan met zeer velige rodels. De bevolking is gastvrij en de prijzen zijn normaal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 november 2005

Door: Roel over Waidring

Waidring is een knus en gezellig dorp. De mensen zijn er zeer gastvrij. Het trekt niet de "Remmidemmi" die je in andere populaire skigebieden tegenkomt. Keerzijde is wel dat de apres-ski daardoor niet geweldig is, maar met een grote groep is het altijd gezellig te maken in de apres-ski bar "Sadinies" bij het dalstation. Er komen gewone mensen die lekker willen skien, en daarin heeft Waidring veel te bieden: de "Steinplatte", een middelmatig-hoog gelegen plateau op zo'n 1800 tot 2000 meter, ligt gunstig uit de zon en is daardoor zeer sneeuwzeker (maar niet altijd prettig tijdens het skien). De skischool is uitstekend en staat goed aangeschreven. Verder is het echt betaalbaar vergeleken met bijvoorbeeld Solden of Saalbach. Vergeleken met deze skioorden is het dropje Waidring betrekkelijk rustig: niet dat afgeladen massatoerisme. Op de pistes kan het wel druk zijn omdat het skigebied skiers aantrekt uit de omliggende dorpen. Je kunt uitstekend lunchen op de piste bij de "Stallenalm", maar ga op tijd voor 12:00 uur want anders loopt het er storm. Verder is Waidring ideaal voor beginners (er is beneden in het dorp een oefenpiste op de Hausberg voor beginners en kleine kinderen), gezinnen, en groepen die geen al te hoge eisen stellen ten aanzien van apres-ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 november 2005

Door: Hans Put over St. Ulrich am Pillersee

Wij komen al een aantal jaren in dit gebied, en iedere keer boeken we weer door. Het is ook een centraal gelegen gebied met Johan, Fieberbrunn en de Steinplatte op 20 auto minuten. Maar skieen in de achtertuin zoals wij het noemen is ook geweldig. het is er rustig zeker door de weeks, geen wacht tijden bij de liften en een zeer gemoedelijke sfeer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 4 november 2005

Door: T.Smis over St. Ulrich am Pillersee

Wij komen al 8 jaar in St.Ulrich.wij vinden het er lekker gemoedelijk allemaal.Wij zijn er altijd met een groep van ongeveer20 personen. De piste is onze verzamelplaats er is altijd wel iemand. Onze berner(hond) gaat ook altijd mee. Van ons mag het gauw Februari worden, op naar St Ulrich.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 november 2005

Door: Anoniem over St. Ulrich am Pillersee

Leuke plaats,vooral voor de kinderen. wij komen er al zo,n 9 jaar met onze kinderen en kleinkinderen. Als wij wat meer willen skien gaan we naar Waidring of fieberbrunn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 oktober 2005

Door: A van Andel over Waidring

wij hebben in St Martin gelogeerd en reden van hieruit naar Waidring. De Pistes zijn goed voor net beginnende skieers maar ook voor meer ervaren. Pistes goed onderhouden alleen de zaterdag en zondag is het vrij druk met dagjesmensen gaan er zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 september 2005

Door: Joop de Hoog over Fieberbrunn

Ik kom al zeker 25 jaar in dit dorpje en heb de hele ontwikkeling van het gebied meegemaakt. Het is een klein skigebied met veel variaties in afdalingen. Voor het gebied zijn ruim voldoende goede liften aanwezig en men kent er geen wachttijden. De mensen zijn er vriendelijk en behulpzaam bij het instappen. Het is tevens een dorpje van waaruit je mooie uitstapjes kunt maken naar skigebieden zoals Leogang van hieruit kan men dan ook naar Saalbach/Hinterglemm maar ook naar st. Johan, Kitzbuehl Kirchberg, Ellmau, Going en Schaffau.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen