Recensies Ötscherland

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Ötscherland wilt kiezen. Een recensie over Ötscherland kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Ötscherland zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Ötscherland achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 januari 2010

Door: J. Pasman over Göstling

Göstling is een leuk dorp. Wij komen er al 10 jaar. Als je geen zin hebt in allemaal Nederlanders om je heen is dit een ideaal gebied. Geen wachttijden, goede pistes. Maar geen groot skigebied. Voor de sportieve skiërs zijn er regelmatig Racingcamps waar je kunt trainen op de slalom en reuzenslalom met tijdmeting en videoanalyses (www.jo-schi.at) Beste restauant: Mandl in het centrum(tevens beste hotel). Gezellig goedkoop gasthof 'Zum Hammer' (www.hammerwirt.at) Afstand naar skigebied varieert, afhankelijk van hotel, van 9 tot 16km (waarvan 8km alpenpas)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Sneeuwhoogte
Ötscherland

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Annaberg. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open
Snowpark