Beoordelingen Oberperfuss

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Oberperfuss te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Oberperfuss ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Oberperfuss op wintersport zijn geweest. Ben jij in Oberperfuss geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 december 2017

Door: Bert en Hennie over Oberperfuss

Rustig skigebied, mooie glooiende pistes, voor de après-ski moet je niet hier zijn, wel een gezellig sportcafé in het dorp

Mooie glooiende brede pistes, nooit druk zelfs niet in de vakantie weken, ideaal voor beginners maar ook voor 65+, gezellige restaurants aan de piste, met aardige bediening, de tweede gondel naar boven maakt het nog aantrekkelijker.

Rustig skiën of snowboarden, geen files bij de liften, sneeuwzeker door de vele sneeuwkanonnen
Voor ons geen negatieve punten, we komen hier al 20 jaar

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 februari 2014

Door: Fransz over Oberperfuss

Geen skigebied voor beginners, wel erg vriendelijk!

Rustig dorp met evenzo skigebied. Het is voor kinderen die beginnen met skiën/snowboarden, een hele opgave om met de sleepliften (gondel vanuit het dal en daarna alleen maar sleepliften) omhoog te gaan. Zeker als je met meer dan twee kinderen gaat (of beide ouders niet ervaren zijn) is het vrijwel onmogelijk om omhoog te komen voor een afdaling. Helemaal als de sneeuwcondities niet top zijn.

Gemoedelijk, zeer (kind-)vriendelijk
Alleen gondel vanuit het dal (rode afdaling naar het dal!) en verder sleepliften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 februari 2014

Door: Maggy Woltinge-Bos over Oberperfuss

Geweldig dorp voor gezinnen met kleine kinderen.

15 jaar 1986-2001 met de familie in Oberperfuss geweest. Allemaal hebben we daar leren skiën. Toen het gebied wat te klein werd voor de kinderen bleven we toch in Oberperfuss maar maakten uitstapjes naar Axamer Lizum en Schlick 2000 allemaal goed te doen voor een dagje. Na tien jaar afwezigheid is het zo leuk dat nu de kinderen met onze kleinkinderen weer terug keren naar Oberperfuss om hun ook te leren skiën. Geweldig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 13 september 2012

Door: Herman over Oberperfuss

Fantastisch skigebied vooral voor gezinnen met kinderen

Het dorp ligt fantastisch tov de piste. je kan met de auto, lopend of met de bus. Prachtig gebied en mooie niet te stijle pistes waar zowel gevorderden als kleine kinderen perfect uit de voeten kunnen. Gezellige restaurants aan de pistes met vriendelijke bediening. Het is hier nog prima betaalbaar. We zijn er al 10 keer geweest. Volgend jaar zijn we weer van de partij. We zijn met een groep van 15 personen, ouders, kinderen, kleinkinderen en vrienden.

Rustig skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 juni 2012

Door: bep van gelder over Oberperfuss

Een heerlijk rustig skigebied, was voor ons de eerste keer in Oberpfuss. Een dikke 10

We hebben genoten, zijn 65 plus, skiën al vanaf 1980, maar dit is voor ons ideaal. Mooie afdalingen, niet al te steil maar heerlijk glooiend. Het was op de piste heel gezellig, we gaan er zeker weer heen! Bep en Theo van Gelder

Gratis parkeren
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 november 2011

Door: rongloudemans over Oberperfuss

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 februari 2011

Door: Jacco S. over Oberperfuss

Wij waren dit jaar voor het eerst in Oberperfuss voor een wintersportvakantie. Het is een ongelooflijke en prachtige vakantie geworden waar we veel goede herinneringen aan hebben. Voor beginners zeer geschikt om te skieen. Fijne en rustige piste en vriendelijke, gastvrije en behulpzame mensen. Mooie ligging en prachtige omgeving, maar bovenal betaalbaar! Leuke restaurantjes op de piste met aardige mensen. Goede skischool, wij hadden priveles van Kleissl die tevens een gezellig hotel/restaurant in het dorp heeft. Makkelijk bereikbaar met het vliegtuig en niet duur. Innsbruck op steenworp afstand om gezellig te winkelen en cultuur te zien, prachtige stad. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 november 2008

Door: Jan Tijink over Oberperfuss

We gaan komende winter (2008/2009) voor de 60 ste(!!) keer naar dat rustige dorpje op dat plateau op 850 meter boven de zeespeigel.Omdat het nog niet ontdekt is door het massatoerisme, kunnen wij, mijn vrouw en ik, op 75 jarige leeftijd veilig van de top (2000 meter) naar het dorp skien. En onderweg is er een aantal mogelijkheden voor een lekker hapje en drankje. Een ideale piste ook voor kinderen en beginners. Een aanrader!! Reina en Jan Tijink, De Wijk (Dr.)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 januari 2008

Door: anthonij over Oberperfuss

Afgelopen kerst vakantie weer [30e keer] naar Oberperfuss geweest. De gondel is een hele verbetering. Je bent binnen ±5 minuten boven! De pistes zijn zeer goed geprepareerd. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers in dit rustige skigebied[je]. Dit gebied is voor beginners en gezinnen zeer aan te bevelen. Vooral ook omdat het zeer betaalbaar is!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 oktober 2007

Door: r gloudemans over Oberperfuss

Dit is super voor beginners en voor gezinnen met kinderen. Erg gastvrij en betaalbaar ook nog. Ik kom er al 5 jaar met mijn gezin. Een leuk dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2006

Door: Cindy over Oberperfuss

Hallo allemaal, Wij zijn al voor de derde keer in Oberperfuss geweest. Alle mensen zijn zeer vriendelijk. We hebben elk jaar goede skileraren voor de kinderen en onszelf. Bij de liften zijn de mensen ook zeer behulpzaam en vriendelijk. Wij gaan zeker nog vaker. Groeten aan Peter, Ton, Inge, Maaike, Nikolai, Jasper, Amela, Zule en Rudi.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 februari 2006

Door: maud over Oberperfuss

Wij zaten in hotel krone een zeer gastvriendelijk en schoon hotel echt oostenrijks ingericht maar zeer netjes. Het skie gebied is ideaal voor gezinnen en beginners pistes goed onderhouden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 21 januari 2006

Door: fam. Brandhoff over Oberperfuss

Ook wij hebben het erg leuk gehad in Oberperfuss. De eerste week januari veel sneeuw gehad en zelfs wat zon. Het is er fantastisch om te rodelen en een uitstapje naar Innsbruck is ook zo gemaakt nog geen kwartier rijden en je bent er. Voor de rest leuke skileraren en juffies voor de kids. Er wordt goed voor ze gezorgd.Hotel Krone is ook prima en gemoedelijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 januari 2006

Door: eppiemeel over Oberperfuss

hallo de Fam Schippers komt ook al sinds 1980 in Oberetphoe en genieten er nog steeds, wij verheugen ons weer om te gaan in februari en gaan steeds met met de zelfde families er naar toe , af en toe gaan wij naar een andere piste, zoals Axemerblikzum ook een prachtig ski gebied , misschien treffen wij elkaar nog eens je kunt ons herkennen aan ons wel gevormde figuren . de groeten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 januari 2006

Door: Anoniem over Oberperfuss

Hallo, Oberperfuss is het eerste dorp waar ik op wintersport ben geweest nu 3 keer. Ik ben dus een beginner. Ik vind het er heerlijk. Wij gaan in de carnavalsvakantie en zelfs dan is het er "rustig" skien. Hele aardige leraren! Voor gezinnen die zowel gevorderde als beginnende skiers hebben Ideaal. Ander voordeel is dat het er nog steeds niet erg duur is.!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 december 2005

Door: Fam. Boshuis over Oberperfuss

28 december 2005 Fam. Boshuis Sinds 20 jaar komen wij met veel plezier in dit kleine dorp in de omgeving van Innsbruck. Als de jongeren in ons gezin na een paar dagen elders willen skieen is dat eenvoudig te doen, in de naaste omgeving zijn vele mogelijkheden. Voor ons is de piste nog altijd heerlijk en genoeg. Wij genieten van het fraaie uitzicht, het weer, de sneeuw, lekker uiteten, wandelen en soms met het hele gezin rodelen. Wij verheugen ons nu alweer op die 14 dagen in febr.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 december 2005

Door: m.pas te rijssen over Oberperfuss

hallo hier fam. pas wij komen al ongeveer 15 jaar in oberperfuss en het gaat nog steeds elk jaar weer de zelfde kant op eerst met ons 4ren en nu met steeds meer zielen dus dat zegt genoeg

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 november 2005

Door: Fam Kuipers over Oberperfuss

Onze eerste wintersport vakantie was in Oberperfuss en is 11 jaar geleden.Wij waren in Hotel Krone, waar het ons aan niets ontbrak.Zeer gastvrij,prima verzorging, nette kamers. Onze eerste kennismaking met de wintersport was op de mooie piste Rangger Köpfl waar we wat gestunteld hebben op gehuurde Big Foots. Met vallen en opstaan hebben we de passie ontdekt voor skieën.We hebben genoten en vanaf toen de zomervakantie geruild voor wintersport, waar we nog elk jaar met verlangen naar uitkijken. Het is een klein gezellig dorpje met vriendelijke en gastvrije mensen. Er is een rodelbaan van 10 km die is echt schitterend. Wij hebben er een super vakantie gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Oberperfuss