Beoordelingen Götzens

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Götzens te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Götzens ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Götzens op wintersport zijn geweest. Ben jij in Götzens geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2018

Door: JP over Götzens

Gezellig Oostenrijks bergdorp

Afgelopen week doorgebracht in hotel Edelweiss in Götzens. Wat een fantastisch hotel met lieve en gastvrije mensen in de service. Skigebied is niet groot, maar heeft een paar mooie lange afdalingen. Blauw naar Mutters is een hele fijne afdalingen voor beginners, maar ook gevorderden kunnen er goed op uit de voeten. De rode afdaling naar Götzens is ook een prachtige lange afdaling. Voor wat meer uitdaging en afwisseling kun je verderop naar Axamer Lizum of een van de andere gebieden in de Olypia Skiwelt. Wij waren met jonge kinderen waarvan de oudste twee zich ook prima hebben vermaakt op de ski's. Jongste kinderen hebben gesleed en hebben gezellig meegegeten in het restaurant bovenaan de lift in Mutters. Leuke ontmoetingsplaats om af te spreken met de familie die niet skiet, maar toch wat mee wil krijgen van de wintersport. Wij hebben in ieder geval genoten.

Overzichtelijk skigebied. Paar lange afdalingen die de eerste dagen echt niet vervelen.
Restaurants zijn vrij duur. Enkele retourtrip met de gondel naar boven is ook best prijzig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2014

Door: Willeke van Steen over Götzens

Elk jaar weer een feest

We zijn al heel lang trouwe bezoekers van Götzens. Elk jaar weer krijgen we een warm welkom. Na al die jaren kennen ze ons wat het heel vertrouwd maakt. Wij blijven terugkomen in Götzens

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 november 2013

Door: ad van hommel over Götzens

gezellig en gastvrij

In Götzens zijn wij 20 keer geweest in zomer en winter, altijd gezellig en gastvrij, super elk jaar wil je er terug. Ook komende winter reizen we weer naar Götzens af.

goed
n.v.t.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 maart 2011

Door: hfb over Götzens

Ga je voor rust en lekker skiën, is het gebied rond Gotzens en Axamer Lisum een heerlijke plek om te skiën. De pistes zijn goed, de mensen gastvrij en hartelijk en alle plaatsen zijn met de auto prima te bereiken. We hadden nergens wachtrijen. Après-ski is er niet. Voor gezinnen met kinderen is het Sporthotel Edelweis in Gotzens ideaal. Nu waren we zonder onze kinderen. Een volgende keer zouden we ze hier naar toe zeker meenemen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 maart 2010

Door: Anoniem over Götzens

Leuk makkelijk dorp alles dicht bij en met magic mountains concept makkelijk ski pas te upgraden voor axamer-lizum.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 december 2008

Door: jes over Götzens

Vele jaren zijn wij met plezier in dit skigebied geweest, de liften zijn prima, aleen jammer dat je vanuit mutters niet naar axamer-lizum kunt, anders om wel. Voor de gezinnen met kinderen een prima plek gezien de prijs/kwaliteit verhouding.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 31 maart 2008

Door: jph over Götzens

Maart 2008; Het plaatsje Gotzens is nu met de nieuwe moderne Gotzens baan met de Mutteralm aan gesloten. Alleen is de piste na de gondel voor beginners erg moeilijk. Dus beginners raad ik aan om met de gratis skibus naar Mutteralm baan tegaan (15min) en boven sta je op een hele mooie oefenweide. Voor de echte gevorderde skiers onder ons heb je dit gebeidje in 1 dag gezien. maar ik heb mij desondanks toch goed vermaakt. Het gebied Axamer lizum is met de skibus gratis in een 30min bereikbaar. En dat gebied is voor elk wat wils en vanuit hier kan je weer terug skien naar Gotzens. 1 min punt wil ik wel noemen en dat is dat de liften wel vroeg dicht gaan; Alles sluit om 16.00 uur (en geen minuut later). En vanaf de mutteralm heb je altijd een liftje nodig om terug naar Gotzens tekomen. Dus met met de mutteralmbaan naar het dal en daar rijden de bussen ook niet meer, dus werd het taxi. Jammer, maar houd de tijd dus in de gaten. Bij voldoende sneeuw zijn de dorpen op de skies voor gevorderde te bereiken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 14 maart 2007

Door: C. Kroon over Götzens

Götzens is een rustig dorpje met zeer vriendelijke mensen, ligt tussen 2 kleine Skigebieden; de Mutters Alm (zeer geschikt voor beginners) en Axamer Lizum (meer geschikt voor de gevorderde skiers). Er rijden frequent gratis skibussen die je binnen 15 minuten naar beide skigebieden brengt. Je kan alles lopend redden in het dorp. Götzens is geschikt om met je gezin lekker ontspannen te wintersporten. Er zijn geen echte Apresski mogelijkheden in het dorp. Voor de rest zijn er goede wandelmogelijkheden, kunt u er rodelen, schaatsen, zwemmen en kunt u de bus pakken om lekker te struinen of shoppen in de mmoie stad Insbruck. Kortom een aanrader voor een ieder die voor een goed prijs/kwaliteit verhouding in alle rust wil wintersporten of genieten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen