Recensies Lungau & Katschberg

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Lungau & Katschberg wilt kiezen. Een recensie over Lungau & Katschberg kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Lungau & Katschberg zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Lungau & Katschberg achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2019

Door: Angela over Mauterndorf

Een geweldig leuk, gezellig, klein maar fijn dorp!

Ik kom al 10 jaar daar en ben een erg gevorderde skiër, maar toch hoef ik me daar nooit te vervelen. Lekker brede pistes zodat je langzamere mensen makkelijk voorbij kan gaan. Er zijn ook leuke funparken waar je over schansjes en dergelijke heen kan springen. Off-piste gelegenheden zijn er genoeg. Het is een relatief klein skigebied maar binnen 15 minuten kan je ook naar andere skigebieden met dezelfde skipas, mocht je je vervelen. Het is wel fijn dat het niet zo groot is. Ik sprak telkens om een bepaalde tijd op een plek af met mijn ouders en ging dan lekker zelf skiën. Als er iets gebeurt ben je toch snel bij elkaar. Ook op verschillende avonden worden er leuke wctiviteiten georganiseerd zoals ‘s avonds met de gondel de berg op! De restauranten die erbij zijn serveren echt geweldig goed eten! Vanuit het dorp kan je een heerlijke wandeling maken in het bos, lekker de natuur in. Ook heb je boven op de berg een geweldig mooi wandelpad door het skigebied heen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 27 januari 2019

Door: Lineke over Lungau & Katschberg

Heerlijk rustig en overzichtelijk

Wij gaan hier al jaren een paar keer per jaar skiën. Zowel met ons gezin met opgroeiende kinderen als met een groep vrienden. Veel behoefte aan een wilde après-ski hebben wij niet. Maar er zijn genoeg gelegenheden om gezellig na te zitten/eten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 6 maart 2018

Door: Linda over Mauterndorf

Superfijn in Mauterndorf, van alle gemakken voorzien en keuze uit meerdere skigebieden.

Vanuit het huis in Mauterndorf heb je de keuze uit 4 skigebieden. Voor ieder wat wils en met kleine kinderen is Katschberg echt een aanrader. In het dorp zelf zijn leuke restaurants, een goede winkel, autogarages en medische voorzieningen. Wij hebben al een aantal jaren een topvakantie in dit gebied!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 december 2017

Door: Rien van Vugt over St. Michael im Lungau

Lange afdalingen, elke dag een ander skigebied en geen wachttijden

We komen hier al vele jaren met veel plezier. St Michael in Lungau ligt aan de voet van de Speiereck waar de nieuwe Sonnenbahn je in 7 min. naar boven brengt (ipv. de oude stoeltjeslift die er 21 min over deed). Met de gratis skibus of de auto zijn ook Katschberg, Aineck (st Margerethen) en Fanningsberg snel te bereiken. Met auto of skibus is ook Obertauern goed bereikbaar maar kost je wel 30 min meer om er te komen. Goede en ervaren skiërs kunnen dus elke dag in een ander gebied skiën. verwacht geen uitgebreide levendige après-ski, behalve in Katschberg. Grosseck-speiereck heeft lange, pittige afdalingen naar Mauterndorf of St. Michael (deze laatste wordt bij warmer weer in de middag wel slecht door sneeuwhopen en of papsneeuw, 's morgens doen dus). De Aineck heeft een 6 km lange afdaling (A1) naar St. Margarethen en is ook verbonden met de Katchberg. Fanningsberg is een lieflijk skigebied met leuke afdalingen door de bossen, meer voor beginners en gevorderden. In al deze skigebieden kan je met 1 skipas terecht. Wil je ook in Obertauern skiën zorg dan bij aankoop van de skipas dat die ook inbegrepen is (kost iets extra), omdat dit gebied hoger en aan het einde van een lang dal ligt, ligt hier veel meer sneeuw als in de andere gebieden. Op de pistes tref je voldoende berghutten om 's middags lekker te eten. Voor een heerlijke sauna of paardrijden in de sneeuw ga je naar Mariapfarr. Voor een tochtje met een arrenslee kan je in Katschberg terecht.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 oktober 2017

Door: Anoniem over St. Michael im Lungau

Heel leuk gezellig plaatsje

Ik ben hier al meerdere keren geweest en ik vind het er nog steeds leuk. Veel leuke makkelijke pistes (als je meer gevorderd bent kan het een beetje saai zijn). Alles leuk in de buurt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 oktober 2016

Door: Lineke Eerkens over St. Michael im Lungau

Gemoedelijk en rustig

Wij gaan al jaren naar dit gebied, vroeger was het lekker rustig en overzichtelijk voor de kinderen, zodat we ze al vrij snel alleen konden laten gaan. Na al die jaren verveelt het nog steeds niet, ook de kinderen vinden het nog steeds geweldig. Mooie afdalingen en geen wachttijden voor de liften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 november 2015

Door: Lydia over Lungau & Katschberg

Katschberghohe is Super!

Wij komen al 5 jaar hier. Hebben hier zelf leren skiën en ook onze kinderen hebben dat hier geleerd. Zo wel voor kleine kinderen als voor oudere kinderen is Katschberghohe echt super. Veel nederlandse kinderen ook. Zelfs schoolbussen met tieners uit Nederland komen hier skiën. Mooie appartementen aan de piste en ook de apres ski is hier leuk. Geen mega tenten maar gewoon lekker van alles dicht bij elkaar een aantal leuke eet en drink gelegenheden waar het na 4 uur tot de vroege ochtend maar ook tijdens het avondskieen (2x per week) prima toeven is. Wat is er lekkerder dan naast de skilift en apres-ski wakker worden en direct vanuit je appartement de lift in te stappen? Heerlijk. Ook wandelen in de bergen, prettige skischolen, vanuit het dorpje ook zo beneden boodschappen doen bij de Lidl (5 min) in Sainkt Michael en met de skibus kom je overal. Beste weer heb je in februari, dan kun je apres skieen in de zon vanaf je ligbedje :-)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 september 2015

Door: Lineke Eerkens over Lungau & Katschberg

Geweldig, nog rustig gebied

Een heerlijk rustig, overzichtelijk gebied, voor elk wat wils. Veilig om je kinderen alleen te laten skiën om vervolgens ergens af te spreken in een van de leuke hutten om iets te eten of te drinken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 15 maart 2014

Door: Annemieke over St. Margarethen im Lungau

Leuk skigebied voor families met mooie pistes

Het is een niet al te groot, maar voor families prima skigebied. Mooie brede pistes, met als topper de A1-afdeling: 6 kilometer lang tot in het dal (geen bospaden maar echte pistes). De hotels bij de start van de lift zijn goed, met leuke zonnige terrassen en een leuke schirmbar. Enige (voor ons aanzienlijke) nadeel is dat iedereen daar omhoog moet met een niet al te snelle tweepersoons stoeltjeslift. Dat betekent in het hoogseizoen 15 tot 30 minuten wachten in de liftrij. Bij de overige liften amper wachttijden. Daarna goede aansluiting met twee gondels om in het gebied van Katschberg-höhe te kunnen skiën (kleine verbindingsbrug levert een klein stukje 'klunen' op). Leuke hutten op de pistes met lekker eten. 's Avonds uitgaan is er niet bij.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 24 februari 2014

Door: Ivo over Mauterndorf

Rustig skigebied, prima pistes, rustig dorp

Het skigebied ligt buiten het dorp en je dient altijd met auto of bus naar het skigebied te rijden. Het skigebied heeft 50 km pistes en is zeer overzichtelijk met over het algemeen blauwe en rode pistes. Mooie oefenweide in het dal bij de lift. Vanuit Mauterndorf zijn ook de skigebieden Fanningberg (aanrader), Obertauren (moet je zijn geweest) Aineck-katschberg goed te bereiken. Voor ons erg prettig, omdat we Grosseck-Speiereck na 2 dagen wel gezien hadden. Het dorp is rustig en geen après-ski te vinden. Winkeltjes zijn er niet veel, maar wel een aantal leuke restaurantjes. De mensen zijn erg vriendelijk en ook de prijzen zijn niet te hoog.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 februari 2014

Door: Ed over Mauterndorf

Uitstekende vakantie!

We hebben vorig jaar (2013) op de camping gestaan met de camper. Zo uit de camper in de lift. Ideaal en super de luxe! De sneeuw was super. Afwisselend zon, bewolkt en verse sneeuw. Helemaal ideaal is natuurlijk veel sneeuw voor je aankomt en dan een week stralende zon met af en toe in de nacht nog wat verse sneeuw. Dit leek erop! Vooral de locatie van de camping zo dicht bij de piste vonden wij prima. De doorgewinterde snowboarder heeft hier niet zoveel te zoeken. Hoewel verse (tief)sneeuw er voor zorgt dat de lengte van de piste verviervoudigd wordt :-) Kortom, voor herhaling vatbaar. Ook dit jaar zullen we weer die kant op rijden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 december 2013

Door: Theo over Mariapfarr

Fantastisch skigebied voor mensen met jonge kinderen

Op de Fanningberg is het vooral voor gezinnen met kinderen die beginnen te skiën super. De oefenweide ligt aan de voet van de lift, waardoor ouders er regelmatig even kunnen kijken. De twee overkapte gondels brengen je naar de top van de berg waar je vervolgens kunt kiezen uit zowel relaxte als iets meer uitdagende afdalingen kiezen. Op de berg vind je meerdere leuke hutten waar je heerlijk even kunt ontspannen. Het is een relatief rustig gebied met goede voorzieningen. Een deel van de verhuurders in het dorp is aangesloten bij Wellness Center Samsun waardoor de toegang voor huurders gratis is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 mei 2013

Door: M. Van Loo over St. Michael im Lungau

Nieuwe gondel fantastisch

Wij zijn met oud en nieuw 2011/2012 wezen skiën en boarden in St. Michael. De nieuwe gondel brengt je snel naar het skigebied met leuke dalafdaling. De sneeuw was prima in deze periode en in het skigebied vind je nog echte Oostenrijkse hutten waar je lekker kunt eten. Ook leuk om de dalafdaling naar Mauterndorf te doen. Ook zijn we nog een dag in St. Margarethen geweest, met de auto ben je er zo. Al met al leuk skigebied, genoeg winkels/supermarkten en eettentjes in het dorp, wij hebben er een heel leuke vakantie gehad!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 oktober 2011

Door: Nico van der Linden over St. Michael im Lungau

Wij komen inmiddels al 6 jaar meerdere weken per jaar in St. Michael nemen hier dan ook een jaarpas voor alle gebieden van Lungau, maar het gebied Grosseck Speiereck is voor ons toch wel heel speciaal door de ligging en de rustige pistes. Wachttijden bij de liften hebben we nog niet meegemaakt en dat is toch heel bijzonder. Off-Piste is hier ook heel goed, dat is helemaal rustig, maar ik vraag me af of dit wel zo blijft, nu er in St. Michael dit jaar een nieuwe gondel komt in plaats van de 2 persoons stoeltjeslift, want nu zal de afdaling een stuk drukker worden naar St. Michael.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 februari 2011

Door: Anneke over St. Margarethen im Lungau

St. Margarethen is een leuke bestemming voor families. Het is er niet zo toeristisch. Het skigebied is groot en erg mooi. Fijne lange afdalingen en geen rijen voor de liften. Er zijn 2 barretjes waar je kunt apres-skien.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 januari 2011

Door: Juun over Mauterndorf

Mauterndorf is een heerlijk oort, met lieve mensen en een fantastisch- maar toch rustig- en kindvriendelijk skigebied. Wij komen er al jaren , verblijven in Hotel Weitgasser (geweldig!), het is nog betaalbaar en zeer "gemütlich". Goede ski-school en uitstekende kinderbegeleiding. Een echte droomvakantie, elk jaar weer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 oktober 2010

Door: Hans over St. Michael im Lungau

Wat een heerlijke rust in St.Michael. Wij komen er nu inmiddels al weer vijf jaar, en het is er geweldig. Gastvrij, gemoedelijk, rustig, schoon, "Oostenrijks", en prima sneeuw. Als je komt om te feesten, Apres-ski en uitgaan, dan zit je hier gelukkig helemaal verkeerd. Sneeuw en rust, dat is alles wat je hier vindt. Jammer van de tunnel. denk je dat je er bijna bent, sta je nog even drie uur vast in de file. Maar,.....dat heb je ook wat!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 september 2010

Door: Loes over Mauterndorf

Wij gaan dit jaar voor de 15e keer naar deze parcht bestemming. Nog nooit hebben we voor de lift hoeven wachten en elk jaar hebben we super sneeuw. de mensen in het dorp zijn zo lief en aardig. Je kunt er prima eten en de prijzen zijn ook nog leuk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 maart 2009

Door: Anoniem over St. Michael im Lungau

Klein dorp maar alles is aanwezig. Ski school Smarty een aanrader voor (kleine) kinderen. Zeer vriendelijke mensen in alle restaurants, winkels en ski liften. Wij gaan zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 januari 2009

Door: Jan uit Duiven over St. Michael im Lungau

Prima skigebied voor beginners en gevorderden. Ook voor kinderen uitstekend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 16 maart 2008

Door: Anoniem over St. Michael im Lungau

Een dalafdaling is mogelijk bij St Michael en bij Mauterndorf. Allebei leuk om te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 maart 2008

Door: Anoniem over St. Michael im Lungau

Begin maart 2008 zijn we in St Michael im Lungau op wintersport geweest. We hebben overnacht in een appartement, we waren met skiers en snowboarders en hebben op de Grosseck/Speiereck en in Obertauern geskied. Busverbindingen zijn er de hele dag door naar alle delen van het skigebied. De route (en daarmee de tijd die de bus erover doet) wisselt per tijdstip. Je kunt niet op skies van het ene deel van het skigebied naar het andere, hiervoor heb je de bus (of een auto) nodig. Het gebied Grosseck/Speiereck is rustig, zeer gemoedeljk, met leuke pistes en ook leuke plaatsen voor wat te eten of drinken. Het gebied Obertauern is drukker, heeft meer pistes en heeft ook apres-ski. In Obertauern bestaat de Obertauernrunde. Hiermee kun je een rondje door het gebied skien. Best leuk, maar we vonden dat je dan op veel pistes komt die eigenlijk vooral verbindingsstukken zijn van de ene piste of lift naar de volgende. Het dorp St Michael is rustig, maar alles wat je nodig hebt voor een wintersport is er aanwezig. Op zondag kun je 's ochtends nog je skispullen regelen, maar daarna is inderdaad alles gesloten. Wij hebben hier een prima vakantie gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 januari 2008

Door: Alberto Tomba de Bomba over St. Michael im Lungau

Goede pistes, niet overdreven toerischtisch, gemoedelijke sfeer en geen wachtrijen bij de liften. Skigebied Aineck is mooi, nieuwe piste a1, leuke skischool firn sepp. Kortom de moeite waard, voor gezinnen is het appartementencomplex Stofflerwirt aan te raden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 10 februari 2007

Door: Anoniem over St. Michael im Lungau

Net terug uit st. Michael im Lungau, leuke tijd gehad vanwege de rust en gemoedelijke sfeer. Piste/liften liggen echter buiten het dorp en vragen om bus of eigen vervoer. Daarnaast gaat het wel om een redelijk groot gebied maar is het niet goed met elkaar verbonden. Je bent afhankelijk van bus of wederom eigen vervoer. Katchberg was een leuke plaats en een waar paradijs voor jonge gezinnen en kinderen die graag willen leren boarden of skien. Ligt ook redelijk hoog (1600) waardoor de sneeuw daar goed was! Met kleine kinderen vonden wij dit dorp niet zo handig en adviseren we iets in Katschberg te zoeken, ook voor de gevorderden is het mogelijk wat teleurstellend als je van lange tochten maken houdt zonder bus of auto tussendoor.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 januari 2007

Door: Anoniem over St. Michael im Lungau

In week 4 waren wij in Sankt-Michael waar wij diverse skipistes hebben bezocht. Sneeuw meer dan voldoende. Leuke dorp, beslist de moeite waard om hier eens naar toe te gaan. Wij gaan dit dorp vast en zeker een keer in de zomer bezoeken. Verder waren hier goede voorzieningen wat het eten betreft. Ook het zwembad in Tamsweg - zo'n 20 minuten rijden - was een bezoek zeer de moeite waard.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 januari 2007

Door: Anoniem over Mariapfarr

Dorp is traditioneel gezellig Oostenrijks, knus. Qua voorziening springt het 'nieuwe' Samsung (sauna) er positief uit. Echt goed! Meerdere goede eetgelegenheden (Andelwirt, Orgelwirt, Gamswirt/Essl). In de omgeving (Tamsweg, Mauterndorf) is meer te doen qua après-ski. Mariapfarr heeft met Fanningberg, Obertauern en Katscherberg een paar top ski gebieden in de buurt. Fanningberg is een echt familie skigebied, zeer geschikt voor kinderen maar ook mogelijkheden voor echte toppers.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 maart 2006

Door: tobias over St. Michael im Lungau

De gevorderde skiër komt in Grosseck-Speiereck nauwelijks aan zijn trekken. Ik moest dus uitwijken naar Obertauern, 45 minuten in de bus zitten tot gevolg hebbend. Maar dat skigebied is echt geweldig! Het dorp St.Michael is dodelijk saai, we konden zondag niet eens boodschappen doen of in een restaurant ontbijten, ALLES was dicht voor de zondagsrust....dus mensen, als ik u 1 goede tip mag geven, als U van stille saaie oorden houdt komt u hier aan uw trekken, maar houdt U van een beetje levendigheid, zoek dan appartementje in het redelijk mondaine Obertauern.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2006

Door: Arno over St. Michael im Lungau

Afgelopen week in Katschberg geweest (via Landal). Erg mooi park en mooi ski-gebied. Vooral voor kinderen een ideaal gebied. Niet duur (waar kan je met vijf personen nog voor €50,-- totaal uit eten gaan?), erg veel sneeuw en veel diversiteit in pistes. Kortom toplocatie welke niet al te druk is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 februari 2006

Door: J.Pooyé. over Mariapfarr

Heerlijk rustig dorp met uitstekende langlaufmogelijkheden en overnachtingmogelijkheden. De uitgestrekte loipes worden prima onderhouden. Zonnig gebied met veel mogelijkheden om in aanliggende dalen te genieten van de alom prachtige natuur. Ook is een alpinepiste in de nabijheid.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 november 2005

Door: J.Hoekstra, De Tike over Mauterndorf

Al jaren gaan we naar mauterndorf, waar we altijd in hotel steffner wallner verblijven. Een geweldig hotel met superlieve mensen waar je je onmiddelijk thuis voelt. Het dorp is rustig, maar toch gezellig, voor de ouderen is er claudio met heerlijke relaxte muziek en voor de jongeren natuurlijk de kernwirt waar je tot vroeg in de ochtend uit je dak kunt gaan. Vanuit mauterndorf zijn er veel mogelijkheden om te skien een busje brengt je naar elke gewenste lift(gratis). Zolang wij er al komen hebben we voor een lift nog nooit hoeven te wachten. De pistes zijn goed geprepareerd en de afdalingen afwisselend. Ook kun je naar obertauern als je van mondain houdt. Wij gaan altijd naar grosseck/speiereck, geschikt voor beginner en gevorderden. Een aanrader voor mensen die van een rustig gezellig gebied houden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Lungau & Katschberg

Berg110 cm
Dal50 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Katschberg - Aineck. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 39
Liften open9 van 31
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten