Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Seiblishof

Ischgl | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-seiblishof-2
Afbeelding - hotel-seiblishof-4
Afbeelding - hotel-seiblishof-10
Afbeelding - hotel-seiblishof-16
Het gezinsvriendelijke en moderne 4-sterren superior hotel Seiblishof ligt op ongeveer 300 m van het centrum en ongeveer 200 m van de Silvretta gondelbaan. Als de sneeuwcondities goed zijn, is de afdaling zelfs mogelijk tot aan het huis.

Tot de faciliteiten van het pas geopende hotel behoren een receptie, lobby, Wi-Fi, lift, restaurant, hotelbar, wijnkelder, skikelder met schoenenruimte, en eigen parkeerplaatsen en een parkeergarage (tegen betaling).

Het exclusieve wellnessgedeelte "Seiblishof SPA" verwelkomt je met een overdekt kristalbad met massagestralen, plensdouche, tegenstroomsysteem, rustruimte met comfortabele ligstoelen, gezinsvriendelijke textiel-infraroodsauna en peuterbad met waterspeelfiguren en kleine glijbaan. De Seiblishof-saunawereld biedt een sauna, biosauna, kruiden- en pekelstoombad, infraroodcabine, belevenisdouches, Kneippzone, frisse luchtzone, een rustruimte met waterbedden en relaxstoelen, evenals een theebar en een waterfontein. Massages en wellnessbehandelingen in het Seiblishof Vitalcenter kunnen ter plaatse worden geboekt (tegen betaling). Je kunt ook gratis gebruik maken van de fitnessruimte met Technogym-toestellen.

Van zondag tot vrijdag is er een gevarieerd programma voor kinderen in de kleurrijke kinderwereld met bijvoorbeeld een avonturenclub met klimmuur, creatieve en knutselruimte, tiener chill-out zone met Playstation en Wii-u, tafelvoetbal en een bioscoop- en theaterzaal voor shows en feestjes. Voor baby's en kinderen tot 3 jaar kan ter plaatse worden gezorgd voor benodigdheden zoals aankleedkussen, flessenwarmer, luieremmer, potje, babybadje, valbeveiliging, nachtlampje, kinderwagens of buggy's, babyverzorgingssets en een babyfoonsysteem.

Accommodaties bij reispartners in Hotel Seiblishof